September came and went before we knew it (but there is still time left)

Oh well, dags att säga "hej! Jag lever!". Valet tog all tid som jag hade över och har lämnat mig nu med två veckor kvar av fast jobb och en höst med ovisshet. 
Jag vet vad jag vill, frågan är om den planen går att genomföra - samt om det finns någon arbetsgivare som är villig att gå med på det. Tror inte det haha. 
Dock så har jag fått blodad tand på måndag till fredagsjobb där jag jobbar under dagen och är ledig under kvällen. Ni vet, så att en kan ha ett liv efteråt. 
Jag vill kunna ha ett liv efteråt och en möjlighet att kunna resa något (ta semester. phew, det har varit en stressig tid). 
Sen jag skrev något senast. något personligt, så har det hänt en hel del. Min mor har fått höra en beskärd del men ska jag summera upp det så ser det ut så här: 
  • har gått ner - 5 kg sen valet började (dvs mitten av aug till mitten av september. dvs en månad). 
  • har lärt mig att bli otroligt mer strukturerad och skriver upp ALLT jag ska göra och i vilken ordning. Och bara gör't. Den du! 
  • Jag har börjat trivas med att vara själv och att bara ha katterna att prata med (ouch, crazy cat lady - coming through). Men det har mer att göra med att jag har saker hemma som jag vill göra och tar itu med. Och jag trivs bättre i mitt egna sällskap. Tidigare så blev det så tydligt hur mycket jag var van vid att alltid ha någon hemma. Dvs jag klarade inte av tystnaden eller mitt egna sällskap. Dock med det sagt så vill jag också tillägga att jag är otroligt mycket bättre på att t.ex. äta middag med sällskap. Eller att det är mysigare att ha sällskap hemma att prata med. Eller somna med för den delen (thank god att jag har katter som gillar att sova nära mig!) 
  • Jag har blivit så otroligt mycket bättre på att höra av mig till mina vänner. Thank GOD for them! Vet inte hur jag skulle ha tagit mig igenom allt det här utan dem. 
  • Det är så otroligt skönt att bli arg. Att få utlopp för sina känslor. Att helt plötsligt finna de där orden som en har tänkt på så många gånger när en skäller ut någon annan. 
  • Jag har också insett hur stark jag är. Psykiskt.
  • Insett hur jag bäst glömmer någon = total utradering och fokusering på annat verkar göra susen. 
SÅ, jag är tillbaka i gamet, med råge och jag älskar allt (nåja)det här året har låtit mig gå igenom. Om något så har jag kommit ut starkare och jag har börjat inse saker med mig själv. Vilket är fantastiskt. Så, kom an hösten, jag är redo ;) 
 
 

  0 kommentarer på "September came and went before we knew it (but there is still time left)"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria