Glossybox: The Stars & Stripes Edition

Ajo, det var ett tag sen vi fick denna (detta var den som vi fick i juli? Har bara inte tagit mig tiden till att skriva något om den). 
Så här såg den ut :) 
 
 
 
 
Jag är lite skeptisk mot den här kärleken till amerikat, men ja. kul att testa saker från andra sidan atlanten i guess..? 
Detta är vad vi fick helt enkelt:
 
1. Elizabet MottSmooth Shadow Creamy Eye Pencil
Bara av namnet så vet ni vad det handlar om. En mjuk, krämig ögonpenna. Den du! Jag har en liten förälskelse i Elizabet Motts mascara "Its so BIG" och denna är ingen besvikelse heller. Då den är ljust beige/rosa så använder jag den i på vattenlinjen för att pigga upp ögonen. Jag har en tendens att se väldigt trött ut, även om jag sover en hel natt. Bad luck i guess. 
 
2. Bellapierre CosmeticsMineral Lipstick
Jag fick den mörka färgen (well duh) och den satt hyfsat snygg på mig. Dock så känns hylsan plastig, vilket gör att själva produkten känns väldigt billig. Att läppstiftet sen är mjukt att dra på, stannar ett bra tag och torkar inte ut mina läppar - är en helt annan femma ;) 
 
3. Seche Vite Dry fast top coat
Det här är ett toplack som jag har velat testa huuuuuur länge som helst! Har verkligen velat se om de håller vad de lovar och yes, än så länge så kan jag svära vid den. Så bra är den! 
 
4. Teeez Trend Cosmetics Beautiful Flat Stiff Brush
När jag först tog upp den så tänkte jag mest "Åh, en borste till? waow". Men sen läste jag att den var gjort på "natural hair", vilket fick min mage att knyta sig och jag blev något äcklad. Varför skickar de med en sådana här borste när det finns så otroligt många veganska bra alternativ i USA? Herregud, om något så finns det hur många olika veganska/icke-testade på djur produkter som helst i USA. Ta något av dem istället för att skicka hit en borste med äkta hår. USCH. 
 
5. Carmex, Moisturising Lip Balm
Jag har lite emot sådana här burkar som jag måste dra ner ett finger i för att få upp gunk att lägga på läpparna. Tänk den bakteriehärden -uuugh. Men jävlar vilken fukt det är i den! Denna krutburk lagade mina läppar när de kände för att det var dags att gå Sahara-öken på mig. Och det är inte ens vinter. Så jag drog på ett rejält lager innan jag somnade och drog på ett lager under dagen när jag kom på det. Asnajs! Och inte alls dyr heller :) 
 
Kändes inte som om jag fick något roligt från den andra sidan, det enda som fick mitt hjärta att bulta lite mer var seche vite och elizabet mott. Jag slår vad om att det finns så otroligt mycket mer intressant och roligare i USA än vad som skrapades ihop här. Tyvärr. 
2 av 5 toasters. 
 

  0 kommentarer på "Glossybox: The Stars & Stripes Edition"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria