Glossybox: The Anniversary

Glossybox firade hela 3 år (woow) och jag tänkte att nu jävlar så kommer de att slå hårt på trumman.
Men de slog inte så hårt som jag trodde att de skulle göra. Ibland när jag spanar in vad alla andra får så känns det som om vissa får väldigt flashiga saker, medans jag får b-prylarna. Oh well, någon måste väl göra det men hallå, någon gång kan det väl vara min tur att få typ en större "prov"förpackning av typ chloé parfymen? (jag är inte bitter. inte överhuvudtaget nej nej nej) 
 
Änuhu, detta är vad jag fick: 
 
 
Verkligen en fullpackad glossybox med två av mina favoriter - anatomicals och TBS produkter. Exciting!
 
1. AnatomicalsMattifying Face Mask - Grease (isn't the word) tell me more, tell me more, tell me more.
Jag gillar anatomicals. Mycket för deras humor men också för att deras produkter är bra. Och de testar inte på djur (de anser att djur ska vara fria, inte sitta i laboratorium). 
Jag har inte använt den än, jag är så dålig på att ta mig tid till att lägga ansiktsmask (eller noppa ögonbrynen eller måla om mina naglar när de börjar fallera), men jag ser fram emot det! :) 
 
2. Edge Natural HaircareTorrshampo/Volympuder, Dark Haze
Torrshampo är min räddare i nöden, speciellt nu när mitt vanliga shampo inte alls är så bra (mitt hår blir fett ganska fort....). Jag har även haft torrshampo med mig i min väska nu under valet, för att fett hår är fan inte kul, det kan nog många skriva under. 
Detta är en naturlig produkt som använder sig av ekologiska ingredienser. Detta gillar jag med glossybox, jag får nästan alltid minst en ekologisk produkt i - vilket är fantastiskt! Jag har genom GB fått testa flera ekologiska produkter än vad jag själv hade orkat leta reda på och testa själv. Så denna var extra rolig att få testa.
 
3. Thierry MuglerEau de Parfum, Angel
Detta var en bonusprodukt (vi fick två bonusar i den här boxen!) och lukten påminner om Lee Staffords hårprodukter (jag tänkte iaf på värmeskyddet som finns i Lee's utbud).
Jag tycker personligen att den luktar lite mansparfym, men jag är inte den som är den (jag älskar mansparfym haha) och jag brukar faktiskt använda herrdeos ibland - speciellt när jag inte vill dofta som en blomma ;). 
 
4. Model COPressed Bronzing Powder, Bronze Shimmer
Vi fick den här bronzing pudret för att förlänga sommaren, men min solbränna bleknade så fort jag slutade vara i solen (logiskt eller hur), dvs så fort augusti kom och jobbet kickade igång med en klackspark. Men min egna bronzing puder tog precis slut innan denna box damp ner i min låda, så jag hade verkligen tur där ;) Jag använder bronzing till att skulptera fram mina kindben lite mer, dvs göra dem lite mer tydliga. Cause they are awesome. 
 
5. Fleur de SantéPrecious Skin Boost Anti-Aging Day Cream
Det här är en vårdande dagskräm med ädelstenen rosenkvarts som då ska verka lugnande och renande för hyn. Denna var bonus nr två i den här boxen  och ja, jag har lite svårt att testa ansiktskrämer med ett litet samplingsexemplar. Om jag vill byta ut min hudvårdsrutin i ansiktet så måste det gå att testa över ett litet tag, för att se att den passar för just min ansikte. Men den kommer med all sannolikhet gå åt. heh. 
 
6. The Body Shop, Body Butter, Wild Argan Oil
Detta var väldigt intressant att först bli teasad om och sen få en liten burk body butter. Jag är en av de frälsta i TBS body butters och jag är speciellt förtjust i kakao, kokosnöt, moringa och oliv. ;) 
Denna luktar mjukt nötigt och det ska bli en fröjd att få testa denna!
 
7. Jelly Pong PongFairy Lashes Curl Mascara
Vi har på senaste tiden fått så många olika mascaror så jag kommer inte behöva köpa någon fören nästa år (köpte dock faktiskt en mascara för inte så länge sen, men det är bara för att den är helt jävla fantastisk!). Denna påminner i utseendet om en tampax. Det är faktiskt det första jag tänker på när jag ser den. Men jag testade den lite snabbt för några veckor sen och den ger faktiskt ett jädrans bra resultat! Mina fransar blir inte till spindelben, den smular inte och yes, det bildas volym. Så, när jag är trött på min andra fantastiska mascara så byter jag över till den här och till vardags så har jag en annan. Haha.
 
Den här boxen var betydligt roligare än vad jag har fått tidigare men den var inte en fullträff tyvärr, men hela 4 av 5 toasters vill jag ge den, mycket för att produkterna som jag fick här har lyckats arbeta sig in i mitt liv och min skönhetsrutin och ibland kanske det blir lite svårt med all competitions som finns. 
 
 
 

  0 kommentarer på "Glossybox: The Anniversary"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria