Augustis Empties

Nu när september nästan är slut så är det dags för Augustis Empties att dyka upp här.
 Hah. 
Men du kanske har märkt att jag inte är så frekvent i mina uppdateringar och det har att göra med att livet har en tendens att komma emellan. Men jag älskar livet så det gör inget för mig. 
Du som är ny här och som inte vet varför jag gör detta är det korta svaret; För att det är kul. Det långa är att jag har så himlans mycket som bara ligger (jag får en del genom att jag vinner och en del får jag genom glossybox. Ibland händer det att jag köper något men det är faktiskt inte så ofta som en kan tro om en har följt mig ett tag här.). Jag har mest gett mig in på att göra slut på sånt som jag har hemma, skriva upp mina upplevelser om produkten för att göra en digital minnesanteckning över den. Så att när jag sen behöver något så kan jag bara glida in här och se "ah! jag gillade verkligen den där krämen. Då köper jag den igen!". Fantastiskt, eller hur? 
 
Detta är för övrigt vad jag lyckades göra slut på under augusti månad. :)
 
 
Vi börjar från bakre vänster och rör oss mot höger, enkelt att följa right? :) 
 
1. Rituals...,  Foaming Shower Gel Sensation, T'ai Chi, White Lotus & Green Tea
Jag erkänner, jag är en sucker för Rituals. Men alltså det här löddret, den här doften - aaah. Jag ville egentligen ha doften Yogi men den var slut (pga den är för populär) så jag valde den här i välkomnsterbjudande när de kom till Uppsala (HURRA). Den här duschtvålen löddrar i kontakt med vatten och det löddret känns otroligt mjukt och min kropp luktar så fantastiskt gott. Om du har vägarna förbi en Ritualsaffär, gå in och testa en sådan här (en får tvätta händerna). Bara gör't!
 
2. Prada, Candy, Parfum
Den luktar lyxigt godis. Den har en botten som gör att den inte luktar för sött. En tyngd som förhindrar den att bli för flickigt/för mycket godis. Som ett lyxigt godis. Jag köpte den här för en halv evighet sen (känns det som) när jag arbetade på Arlanda och fick finfina rabatter pga det. Lite synd nu att den är slut, men jag har andra favoritparfymer nu med en annan inriktning på doften. Jag är inte riktigt den som luktar godis längre ;) 
 
3. NeutralAnti-perspirant, Roll-On
Denna fungerade helt ok! Den var också förvånandsvärt dryg. Jag använde den först under de spraydeos jag tog slut på för någon månad sen, och sen bara dem och den höll mig torr och den doftade inte - den är neutral. Den är speciellt utvecklad för känslig hud och innehåller inte några parabener eller parfym, vilket är bra för mig och min armhålehud. :) 
 
4. Rituals...Shikakai Secret, Indian Rose & Shikakai, Conditioner
Alltså - DEN HÄR DOFTEN. Jag dog när jag luktade på den i affärn och jag dog varje gång jag använde den i duschen. SÅ himlans god och mitt hår älskade den! Mitt hår kändes återfuktat, starkt, tjockt och helt sanslöst väldoftande. 
 Jag har funnit en kombination på denna och ett annat shampo som gör mitt hår helt fantastisk. Jag har äntligen funnit dig <3! (du finner den här om du vill läsa mer ;) )
 
5. BlissBody Butter, Lemon + Sage
Åh, den här luktade som en härlig citronkaka. Eller lemonad. Eller solvarm citron (you choose). 
Huden kändes skönt återfuktad och jag hade inga problem att dra på mig mina sitter-som-ett-andra-skinn-jeans. När jag inte vill lukta som en kakao eller en kokosboll så väljer jag oftast något mer syrligt, som citron. För yes, det känns som om en vaknar till lite, som att bara av doften citron så piggnar du till och vem vill inte lukta som en citronkaka? ;) 
 
6. The Body ShopShower Gel Moringa
Har haft den här ett bra tag, för jag använde inte mina miniprodukter en gång i tiden (knas eller hur?). Den här fick jag när jag fyllde år för typ två år sen. Heh. 
Moringa tillhör en av mina favoritdofter på TBS, för att den luktar mjukt blommigt och tar inte över när en blandar in en mjukgörande kräm eller parfym på den. Tvålen bildar ett mjukt lödder i kontakt med vatten och jag har oftast använt den med den tvättboll (bath lily) för att få den att räcka längre :) 
 
7. L'oreal Paris Infallible 24H Foundation
Jag brukar inte kunna använda sånna här tester som en får i magasin. Just för att jag är så blek och testerna är något mörkare än vad jag är. Så jag passar på nu när jag mina påsar under ögonen blev lite för tydliga men jag var fortfarande något solbrun. Och denna överraskade faktiskt. Det såg naturligt ut och täckningen höll hela dagen, även när jag var superstressad eller svettades. Den höll också när jag skällde ut en person och började gråta av känslostormen efteråt. Jag såg fan fin ut även fast jag hade gråtit syndafloder. Ha! 
Men jag rekommenderar inte L'oreal i och med att de testar på djur. Just sayin'. (nu vet jag bara att min ribba är höjd för min framtida foundation ;))
 
8. HourglassImmaculate, Veil, Illusion
Det här provet fick jag genom Sephora när jag skulle testa en shipping-service från Amerika. 
Ja, jag beställde smink och nagellack för om det skulle komma bort i posten så skulle jag inte direkt gråta floder. ;) 
Immaculate är en flytande puder foundation som smälte snabbt i huden och gav ett helt ok täckande resultat. Gillar att den var oljefri, dvs den la sig inte som ett fettigt band över min hud. 
Veil var mer täckande än Immaculate och innehåller SPF 15. 
Illusion är mer en tinted moisturizer som inte var så täckande (vilket den inte skulle vara heller) och jag använde de på partier som inte behövde så mycket färg, men behövde mer jämnas ut. :) 
 
9. Bronzing powder
Eh. jag har haft denna ett tag, så vem som har gjort den har tyvärr skavs bort. Jag kommer dock ihåg att jag fick den i samband med en tidning. Den gav hyfsat med färg, men den höll inte så värst länge :/ Men jag kommer förmodligen inte köpa en ny, då jag inte kommer ihåg vilket märke det var och för att jag vet andra som är mycket bättre. Plus jag har en som jag använder just nu när jag skulpterar ;) 
 
10. Eyeko LondonSkinny Mini Liquid Eyeliner
Jag tror att jag har skivit om eyeliner-touchpennor tidigare, och jag gillar dem fortfarande inte. Den här torkade ut innan jag hann använda upp den. Eller ens använda den. Var alltid tvungen att droppa vatten på den för att få den att fungera och då gav den inte ens det där täckande svarta färg som jag vill ha. :( Vill du ha ett tips på en bra eyeliner (enligt mig) så gå in här, TBS liquid eyeliner leverar alltid! 
 
Och det var allt för den här gången ;) 
Gör gärna detta hemma och skriv ner produkter du gillar så att du vet vad du ska köpa nästa gång du behöver något ;) 
 
Ses :) 

  0 kommentarer på "Augustis Empties"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria