Recension; Nivea Daily Essentials Sensitive

Här kommer en recension på en serie från Nivea som jag fick chansen att testa. 
Jag fick produkterna i slutet av mars och har använt dem sen dess.
Detta är vad jag fick: 
  • Daily Essentials Sensitive Day Cream
  • Daily Essentials Sensitive Night Cream
  • Daily Essentials Sensitive 3-in 1 Miceluar Cleansing Water
  • Daily Essentials Sensitive Cleansing Milk

 
Och så här såg ut innan jag började testa;
(smickrande iphonebilder) 
 
 
Som ni kanske kan se så var min hud lätt röd, lite utbrott här och där och jag kan säga att jag var väldigt känslig mot stress och dåliga dagar, då jag oftast fick utbrott längs hakan i form av små pluppar och jag fick även lätt finnar på kinden och på hakan. Vilket för en då blivande 25 åring kändes inte helt ok. 
Så jag tog mig an utmaningen att testa Nivea Daily Essentials Sensitive, för att se om deras märke för känslig hud kunde ta sig an min. 
 
Efter ca 30 dagar så tog jag nya bilder med min iphone, för rättvisans skull; 
 
 
Och som ni kanske märker (även fast bilderna är ganska så små) så ser min hud mycket bättre ut. Jag har inte samma röda märken överallt och de små utbrotten har lyst med sin frånvaro. 
Nu så här 2 månader senare så kan jag även tillägga att min hud känns mycket bättre, den är mjuk och följsam, jag har inte fått några utbrott - fastän jag har gått igenom väldigt mycket stress och varit tvungen att flytta. 
Jag kan också tillägga att jag har blandat i solskyddsfaktor i min dagkräm så att jag skyddar min hud i ansiktet ännu mer när jag går ut. 
Jag har även slutat förlita mig på att sminket ska göra min hud så här fin, vilket har resulterat i att jag inte använder smink till vardags längre. Mer eller mindre. Det känns inte längre som en tvång innan jag går ut genom dörrn, att se till att min hy ser fantastisk ut - för det gör det nu redan! 
 
 
Så Nivea Daily Essentials Sensitive får bara en massa plus i kanten för min del. Tack för den här chansen Nivea. Min hud tackar er :) 

  0 kommentarer på "Recension; Nivea Daily Essentials Sensitive"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria