Mars Empties!

Jag vet att jag lovade att jag skulle bli bättre på att uppdatera, men det är lite svårt när ens liv först rasat i sönder, där man sedan lämnas för att plocka ihop sig själv. 
Och för varje gång det händer. 
Så fogas allt allt hårdare, 
bit för bit. 
 
Men i alla fall, här är de produkter som jag lyckades använda upp under månaden Mars; 
 
 
För er som inte vet om mitt mission, glid in här så förklarar jag mer ingående på varför jag gör så här :) 
 Jag börjar bakifrån med barnängen. 
 
1. Barnängen CremeCreme & Olja, Balsam
Detta balsam är till för torrt och sprött hår, vilket mitt kan ha en tendens att kännas som ibland när håret vaknar upp på fel sida va planeten. Den luktar som en starkt doftande blomtvål och med vissa drag åt en herrparfym. När mitt hår inte kändes som om det skulle flyga iväg så blev mitt hår snabbt fettigt av denna (well duh). Så, om du känner att ditt hår håller på att vissna så testa denna budgetvariant (annars så finns det dyrare varianter som gör samma sak, fast bättre ;) ) 
 
2. Barnängen Creme Volym, Balsam
Nej, denna gav mig inte den volymen som jag var ute efter, mitt hår kändes knappt upplyft. Jag tycker personligen att den här luktar gott, den luktar sött och lämnar mitt hår behagfullt. Men jag kommer förmodligen inte köpa den igen eftersom jag inte fick den volym som jag ville ha. 
 
3. Pantene Pro-VRepair and Protect - Normal-Thick Hair, Shampoo
Det kan inte bara vara jag som använder två balsam till ett shampoo? Detta känns väl utarbetat av bolagen att balsamflaskan alltid är mindre än shampooflaskan SAMT att shampoot känns drygare än balsamet och därmed så tar man mer av balsamet? Händer mig alltid. 
Änuhu, denna har jag hört gott om och yes, mitt hår kändes rent och doften är behaglig. Helt ok för att vara ett budgetalternativ :) 
 
4. Apoteket Formula IntensivMjukgörande hudkräm, oparfymerad. 
Detta är min go-to handkräm i alla tider. Den har varit med mig sen jag var yngre och jag försöker alltid ha minst en hemma. Min hud är ett praktexempel på torr och känslig hud, så allt som är till för den försöker jag testa. MEN jag återkommer alltid till denna hudkräm (då jag inte bara är torr och känslig på händerna, utan på hela kroppen) och den är absolut inte dyr. Typ 40 kr eller liknande på apoteket. Den luktar inget speciellt som vissa oparfymerade hudkrämer kan göra och den går snabbt in i min hud. Den innehåller även 35 % fett. höh. 
Så, behöver en alldaglig fet produkt så kan du spana in den här. Den är även snäll mot min hud. :) 
 
5. Kiehl'sUltimate Strength Hand Salve, handkräm
Om den förra var min vanliga go-to handkräm så är denna min nya favorit. Alltså. Ord finns inte över för att beskriva denna salva. Jag älskar den. Den luktar eukaluptus (dvs mintigt) och krämen känns fet och går hyfsat fort in i min hud. Jag använde denna speciellt när jag arbetade på Arlanda (där fick jag även tag på den lätt) men nu arbetar jag inte där längre och har därmed lite svårare att få tag på den. Kommer du över en Kiehl's butik så gå in och testa allt de har. Deras produkter är gjorda för känsliga varelser som oss :) 
 
6. Kerastaseforme fatale, blow-dry volymgel. 
Denna lilla sak fick jag i en glossybox och först hade jag lite svårt att klura ut hur man använde den. Jag är ingen frisör och jag har inte använt min hårfön så många gånger (då den skadar mitt hår och jag har oftast inte så bråttom ut genom dörrn, så håret hinner att få självtorka :) ). Men när jag väl fick snurr på saken så kunde jag inte leva utan den. Som ni kanske märker så älskar jag volym. Mitt hår känns ganska platt och jag har lite svårt att gå ut genom dörrn om inte mitt hår har lite mer OMPFF än en planka. Så, den här produkten arbetade jag in i hårbottnen, fönade samtidigt som jag använde en rundborsta och TA DA. VAVAVOOM volym :) kan lugnt säga att jag var nöjd och ett plus är att jag gillade doften också. 
 
7. Rexona WomenBiorythm 48h, Ultra dry, Deo
Denna deo känns lite som min go-to. Jag gillar doften (lite frukigt, men tar inte över) och att den håller mig torr och doftfri under armarna. Helt enkelt en ok produkt. 
 
8. SmashboxFusion Beauty PRIME Results, Brightening Primer
Denna primer ska läggas under sminkningen för att stabilisera och jämna ut hudtonen. Jag kände ett "Jahapp. Vad gjorde den nu igen?" när jag använde den. Jag märkte inte någon direkt skillnad och den utmärkte sig inte från någon av mina andra primers (yes. jag har flera. löjligt eller hur? Men svårt att tacka nej till gratis stuff eller hur?) 
Så, nog för att smashbox inte är ett vanligt märke i Sverige och lite svårt att hitta (fann denna på taxfreen på arlanda, när jag arbetade där) så nja, om ni hittar smashbox - go for photofinish. :) 
 
9. NuxeHuile Proodigieuse, Olja
Jag kan bara sälla mig till skaran av hejaklack för denna olja, för jag älskar allt med den. Jag älskar doften, jag älskar känslan av den, jag älskar hur snabbt den går in och jag älskar hur mjuk min kropp känns efteråt. Jag blir alltid lika ledsen när den tar slut, speciellt när jag inte har råd med extravaganser (som nu)  och om jag får någon slant över så ska jag se om jag har råd att köpa den igen. För ja, den är så bra. 
 
10. EssieHelp me grow, baslack
För att lyckas med manikyren så krävs det ett bra baslack. Jag kände att detta baslack var drygt och hjälpte mig att inte behöva måla om mina naglar var tredje dag, utan jag kunde åtminstone ligga på en gång i veckan :) Mina naglar överlevde mina mest färgglada färger och har inte blivit missfärgade - än. Så, alla er därute som inte använder baslack innan ett färglack - FY PÅ ER. Gå ut och testa denna istället :) 
 
11. NiveaSoft, mjukgörande kräm
Denna går att använda i ansiktet, kroppen och på händerna. Jag har främst använt de till händerna. 
Krämen har en behagfull doft, inte allt för stark och för påträngande, utan en typisk niveadoft som lämnar kroppen mjuk och väldoftande. Mina händer blev mjuka och men jag kräver mer fukt på mina händer än så :/ dock så var krämen en helt okey produkt och jag tror att den gör sig fin på kroppen :) 
 
 
Det var allt för den här gången. Förhoppningsvis så behöver ni inte vänta två månader till nästa ;) 
 

  0 kommentarer på "Mars Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria