Dumtada!

Det var ett tag sedan jag skrev och jag har haft mycket att tänka på sen dess.

Jag tror att jag behövde ta en omedveten bloggpaus så att jag skulle få upp glöden och vilja att skriva saker här. För det är en ganska stor sak att kunna blotta sig så här på da interwebz.

Så vad har jag gjort den senaste månaden?

 

  • Jag har flyttat och där med flyttat in med allt som det innebär (dvs lådor överallt, saker överallt och förmågan att inte hitta saken som man letar efter då den förmodligen ligger i en låda längst in).
  • Jag har planerat och genomfört EU-valkampanjer för studenter i Stockholmsområdet. Så den tid jag har haft över från jobbet har gått till att ställa upp på saker samt umgås med fint folk. Plus en bal och några utgånger. Phew.
  • ·Jag har träffat någon nu i över en månad som gör att jag absolut inte får någon tid över men jag är lycklig ändå.
  • Jag har börjat lära mig att bo själv, dvs ta hand om mig själv och att städa. Vilket för övrigt är det tråkigaste som finns  (men några bra spotifylistor är alltid guld värt. Har du en soul/funk/disco spotifylista så är du välkommen att länka till den här nere :)

 

 

SÅ. Nu är jag tillbaka, med en sämre kamera (kommer att köra med min iphone tills jag har köpt något bättre) och lite saker att visa upp. Hörs snart :)


  0 kommentarer på "Dumtada!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria