Winning!

 
 
Alltså... Det där med att ha tur och jag. Erhm.
Citat: "Ibland så ska man ha lite tur" kan stämma in på mig, i så fall så träffar turstrålarna mig lite oftare än vanligt (eller så ställer jag upp i fler tävlingar kanske?"
Änuhu, detta trillade in i min brevlåda för någon vecka sen (Nivea är snabba de ;) ) 
 
 
(Svampen köpte jag på Ebay för en struntsumma) 
 
Alltid kul med paket och det är alltid kul när man vinner något. ;) 
 
 
Svampen är en Konjac-svamp som används till att rengöra huden i ansiktet. Den är väldigt skonsam och 100% naturlig. Och efter en veckas användning så kan jag säga att min hud känns mycket bättre, mer mjuk och mindre glansig. Samt, kanske inbillar mig, så ser det ut som om mina porer blir mindre samt mindre utbrott, i like! Jag brukar få en del utbrott runt munnen när jag är stressad och nu har jag haft en vecka med mycket stress och inget har uppstått! Fet like på det. Jag kan rekommendera den här återförsäljaren på ebay, det jag fick liknar och känns likadan som den jag fick i denna månadens glossybox (februaris). 
 
 
Det jag vann var däremot Niveas Sensitive serie. AWESOMECAKE! 
Just nu så har jag så himlans mycket rengöring att gå igenom men dessa kommer att bli väldigt intressant att testa. Tack Nivea för vinsten. Min hud tackar er ;) 
 
 
 
Jag fick även ett gäng tester att dela ut bland vänner och är du intresserad av en eller två så hojta till så löser vi det :) Det är dag och nattkrämen det gäller och först till kvarn! :) 
 
 
 

  0 kommentarer på "Winning!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria