January Empties!

 
Nu när Februari är över så kommer January Empties inlägget. Passande va? ;) 
Ska se till att Februarys Empties kommer  upp fortare ;) 
Kan lugnt säga att mitt liv har varit väldigt mycket studier atm. Så det är därför jag kanske inte är så aktiv här just nu. Men det tar vi i ett annat inlägg ;) 
 
Jag tänker fortsätta med mitt lilla mission, min utrensning och jag kan säga att det börjar bli mindre och mindre i skåpen men det är fortfarande en bit kvar ;) Kommer nog inte behöva köpa något nytt under 2014! (inte första halvan iaf ). 
 
Här är i alla fall January Empties. 
 
 
1. Maria Nila, Palett, Shampoo
Detta tuggumi-doftande shampoo gjorde mitt hår mjukt, tjockt och glänsande, men det kan verkligen skilja sig på person till person. Någon annan som jag vet som har testat samma, fick problem med hårbottnen och började mjälla. Kan också ha skett av flera faktorer men sen när hen bytte shampoo så blev dennes hårbotten bättre. Så att ja. Testa på eget bevåg, jag gillade den dock. Dessutom så innehåller den inte parabener samt sulfater. NICE. Kommer förmodligen köpa den här igen, har bara några andra shampoo som jag vill testa först ;) Som Lush sortimenten, The Body shops och Trust in natures produkter :) 
 
2. Clinique, Take the day off, make-up remover 
Detta är min "go-to" make-up remover. Allt smink liksom glider av och huden blir lätt fet när jag är klar, men det gör inget för att jag ska ju ändå dra på rengöring direkt efteråt. Inget knuss, inget tjafs, helt enkelt en bra make-up-remover. 
 
3. Patene, Repair & Protect, Balsam
 Den här har en fräsch balsam doft, doftar blommor (känns så typiskt på något sätt) helt enkelt. Jag kände dock att mitt hår blev lättare statiskt samt efter en-två dagar så var det platt och livlöst. Plus balsam flaskan tog slut långt tidigare än vad shampoo flaskan gjorde (jobbar på den fortfarande). Vilket gör att det blir lite mer minus på det här. Kommer inte att köpa denna igen, mycket för att den varken passade mig eller min sambos hår och för att den innehåller sulfater. 
 
4. The Body Shop, Vitamin E Cleaning Hydrating Toner &Cream Cleanser
Drar båda två på samma gång, heh. Dessa hjälpte till att få fason på min hud. Efter minimal rengöring ett tag (läs: knapper studentbudget) så damp dessa ner hemma hos mig. Jag tyckte att de var trevliga, min hud kändes bra efteråt  och färgen började bli jämn över huden. Jag brukar ha problem med små utbrott när jag är superstressad runt munnen och ibland kunde inte ens dessa förhindra detta dock. Känns som en okey rengöring helt enkelt. Inte något för min hud i alla fall. 
 
 
5. Nauban, Oxygenating Cream Moisturizing
Denna kräm fick vi hem av Glossybox och jag använde den som handkräm (då det är mest mina händer som behöver fukt), men jag kände inte att jag fick någon superhjälp här icke. 
 
6. Essie, No chips aheadTopcoat
Jag kanske inbillar mig men jag tycker faktiskt att denna har hjälpt mig med mina naglar. Jag använder mina händer relativt frekvent (datorn, skriver skrivstil, meckar prylar etc) och innan jag upptäckte top och basecoat så började mina naglar att flagna efter ca 2 dar. Nu tar det en vecka och naglarna ser lite kantstötta ut (kan va för att jag inte drar hela vägen ut?). Vilket är väldigt skönt. För då behöver jag inte byta nagellack så ofta (eller jo, när jag har tröttnat på're) och om jag inte hinner byta så behöver jag inte skämmas. Tummen upp för Essies topcoat! :) 
 
7. Burt's Bees, Citrus Facial Scrub
 Denna goding har stått i mitt skåp i evigheter (känns det som). Det var först när jag mer frekvent började skrubba ansiktet på onsdagar som innehållet i denna burk började minska. Citrus-ish med en kryddigare underton och skrubben gör att min hud känns len och renskrubbad efteråt. Dvs ej flådd. 
Dock så var jag inte så super förtjust i doften så jag kommer inte att köpa denna igen. Tyvärr. Jag gillar för övrigt Burt's Bees produkter och är superglad över att Burt's börjar dyka upp i fler och fler butiker. I approve of this ;) 
 
 
Så, det var alles, jag tror inte att februarys empties inlägget dröjer lika länge ;) 
Ha en fortsatt fin tisdag :) 
 

  0 kommentarer på "January Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria