Glossybox, Fresh Start

 
 
Fortsätter med Glossybox-uppvisandet nu innan nästa box trillar in (fick ett sms den 18/2 att den var på väg och skulle landa om ca 1 vecka. Happy cat!) 
Så detta fick jag i senaste boxen; 
En väldigt hastig bild
 
 
Och
 
 
Också en väldigt hastigt tagen bild. Erhm. 
Änuhu, detta är vad jag fick. 
 
1. Revolon Professional Equave Hydro utritive Detangling Conditioner
Jag hade redan testat en sån här i somras i Turkiet och det jag tänkte på var 1. Luktar gott 2. Mitt hår blev mindre trassligt 3. Fan va mycket produkt det behövs för att få in det i hela håret. 
En sån testtub tog mig ca 3 gång att gå igenom. Är det för att mitt hår är så tjock eller tovigt? Je ne sais pas. 
 
2. Sumita Brow Set 
Nu hatar jag att jag sålde min pennvässare för tjocka pennor för några år sedan. Dumma dumma mig. Denna tjocka penna innehåller något slags klister som gör att ögonbrynen ligger där de ligger. Jag kan uppleva att det blir en lätt slickad effekt om man som jag kanske drar i lite för mycket, eller att det känns konstigt att lyfta på ögonbrynen. Men snyggt är det tamejtusan och mina bångstyriga stån har nog aldrig legat så mycket på plats som nu. Like!
 
3. Benefit Cosmetics The POREfessional
Jag har en liten svaghet för Benefits kitschiga namn på produkterna och deras underbara design. 
Denna primer är dryg (fick en miniflaska), vilket jag har märkt på att en liten klick faktiskt räcker ganska långt. Jag använder denna främst under ögonen och huden närmast näsan (som har flest synliga porer hos mig). Det ger faktiskt ett märkbart resultat. :) 
 
4. Oral-B 3D White Luxe Glamorous shine (nylansering)
Jag märkte att denna tog bort missfärningar direkt. Mina kaffetänder såg mindre gula ut efter en borstning (kan det bara vara borstningen och skulle samma resultat uppstå med en annan tandkräm? Testade detta och jag upplevde att mina tänder blev vitare av Oral-B) och smaken var fräsch. 
 
5. Garnier Skin Naturals 2in1 Eye Make-Up Remover
Denna biter inte direkt på Elisabeth Mott macaran och jag upplever inte direkt min hy som ren efteråt. Ögonen känns rena men huden nej. Jag vill gärna ha en make-up remover som fungerar både på ögonen och huden i ansiktet och det känner jag inte riktigt att denna gör. Speciellt inte när jag efteråt rengör huden och pudret följer med där? Men denna är då en Eye make up remover, så jag kanske ber om för mycket av denna produkt. 
 
 
Överlag, denna box får 3 av 5 toasters. Helt ok, men ingen WOW box. 

  0 kommentarer på "Glossybox, Fresh Start"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria