Glossybox, Beauty is Passion

 
(självklart så ska katten Spyro vara med på ett hörn ;) ) 
 
Februaris box är här! 
Sjukt förvånand att den kom innan Februari tog slut (med tanke på att de hade ca 3 dagar mindre att arbeta på) samt att det var flera full sized produkter med också.
Temat för boxen var läppar, hela boxen är svart och täckt med kyssavtryck, passade perfekt att ha mina läppgrunk i, som inte får plats i mitt ställ. Jag har en hel del där att gå igenom. Hur många gånger har du inte fått ett läppglans eller dylikt i någon promogrej? Right.
 
Änuhu.
First glance; 
 
 
Lite snyggare; 
 
 
Det jag fick var alltså; 
 
1. Karameju, Natural Konjac Sponge,
Som jag har klämt tidigare så har jag redan köpt en svamp och fick den hem den någon vecka tidigare. Samt att vissa i Januaris glossybox fick en. Så jag var något förvånad över att det fanns en i boxen. Men det finns olika svampar som är för olika hudtyper och denna är till för känslig hud? Eller så är det den vanliga av den, det finns tre stycken olika varianter. Här kan ni finna fler och vad den gör :) 
 
2. The Body Shop, Baked-To-Last Eyeshadow - Nylansering
Att det är en nylansering vet ja, såg när de lanserades (följer The Body Shop cause they do good), heh. 
Men jag vet inte hur de tänkte när de skickade mig en lila skugga. Visst, tummen upp för att testa nya saker men senaste gången jag bar lila så fick jag frågan om jag hade skadat mig. Inte populärt alltså. Hade gärna testat någon annan färg än lila (eller blå för den delen). Får se om jag kan få den bytt på FB gruppen. 
 
3. Anatomicals, Puffy the Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches
Jag är en sucker för Anatomicals namn på deras förpackningar och tack vare Glossybox så får jag lära känna detta märke bättre och bättre. Denna sak ska minska svullnaden samt mörka ringar under ögonen. Kan komma till hjälp efter mina pluggfrenzy. 
 
4. Hot Make-Up, Nail Polish, "Passion"
Denna lilla färgklick innehåller inte toulen, formaldehyd eller parabener vilket gör den väldigt intressant. Färgen är en neonorange-röd som jag tror kommer göra sig ypperligt på sommarfingrar. Just nu är jag fortfarande i det här kalla färger eller murriga träsket och simmar, t.ex. dagen till ära så rockar jag två nyanser av blått på mina naglar. Mums. 
Men det ska bli kul och intressant att testa hållbarheten, kämparviljan och intensiteten.
 
5. Nougat London, Sparkling Body Shimmer
Det finna med Glossybox är just att jag får reda på märken jag absolut inte skulle ha fått reda på, eller det skulle ha dröjt ett längre tag innan jag skulle ha fått nys om dem. En sådan är detta företag. Jag har aldrig hört talas om Nougat London och det ska faktiskt bli intressant att testa denna produkt. Men jag tror faktiskt att detta också är lite mer av en sommarprodukt, för jag visar absolut inte mycket hud nu under de kalla månaderna. Den är berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddolja och jag har hört att vetegroddolja ska göra bra för dig om du dricker det, men jag har nog inte hört att man ska dra det på huden. Heh. Men en fredag kanske den åker på när jag känner för att glittra lite extra :) 
 
6. Läkerol, Raspberry Lemongrass
För mig är läkerol godis. Jag har haft med mig denna lilla ask i fickan/väskan och mumsat i mig en-två-tre stycken. Men det är tillräckligt för att få i sig det där "lilla söta" som jag ibland kan behöva. Och denna är verkligen söt. Och smakar godis. Plus rosa, så det blir en ännu mer sockersöt effekt. 
Får se om den trillar ner i en kundvagn någon annan gång i framtiden, just nu atm är jag en saltlaktris eller mint brud ;) 
 
Månadens Glossybox får 4 av 5 toasters. Bra jobbat med variationen :) 
Men jag känner inte att dem har kickat bollen hela vägen in i mål (men kommit en bra bit in i målområdet).
 

  0 kommentarer på "Glossybox, Beauty is Passion"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria