February Empties!

 Lovade att de skulle komma innan Mars tog slut och vad är halvvägs genom Mars om inte innan Mars är slut? 

(Tappade jag er? Förlåt i så fall).
 
Men, nu så är det dags för Februaris empties och för alla er nya och för alla er som har glömt bort varför jag gör det här så kan ni surfa in här sen. Där berättar jag mer om mitt mission :) 
 
Detta är då Februaris Empties.
 
 

Det blev inte så mycket den här månaden, konstigt nog, men tro inte att det har börjat sinna här hemma!  

Änuhu, låt oss börja till vänster med den gula flaskan.

Sephora, Lemon Verbena, Creamy Body Wash

Denna lilla rackare köpte jag efter ett tips från den här bruden som jag följer. Hon ger en massa bra tips och är om möjligt lika blek som jag är. Jag älskar citron och dricker oftast citronvatten på morgonen (citrongodis och lemonad är också två helt självklara favoriter) så varför inte dra in lite citron i duschen? Citrus är också väldigt uppfriskande och uppiggande, så om du duschar på morgonen eller efter träningen så kan det vara bra. 

Denna duschkräm ansåg jag löddrade bra, den luktade fräscht och jag kommer med största sannolikhet springa in där efter jobb (Sephora då alltså) när jag har fått mig lön och köpa mig en ny. Den var så mumsig (min sambo gillade den också tydligen).  
(roligt att lyssnar på denna låt också btw)

BatisteXXL Volume, Dry Shampoo

Jag älskar batiste (i mitt huvud låter det som baptiste. erhm) då det är ett bra budgetmärke som lätt trollar bort fettigt hårt. Mitt hår har den tendensen att efter någon dag se lite livlöst och fettigt ut. 

Dock så hade jag lite svårt med denna. I och med att jag har brunt hår så syntes det att jag hade dry shampoo i, då mitt hår blir grå-brunt-uschigt. Man ska massera in det men hur mycket jag än masserade så blev det inte riktigt som jag ville. Då är den med färg i mycket bättre för oss brunetter, för då kan vi maskera det bättre ;)  

Revlon, Equave, Instant beauty ( Hydro Detangling Shampoo)

Denna lilla flaska tog mig ca 2 gånger att dra igenom. Jag vet inte varför, är det för att jag har för tjockt hår för det eller för långt för att den ska vara dryg? För jag upplever att jag har varken eller. Så, den är inte dryg, den luktade lite herrparfym (vilket inte är mig emot, jag tycker om det) och den gjorde mitt hår mjukt och lättarbetat. För tro mig, jag är inte den som borstar mitt hår allt för ofta.  

Men jag kommer inte köpa om den då den inte är dryg och jag känner ett stort "jaha" inför den. Plus att har en bra olja som fungerar på liknadne vis. 

Jag har två då jag har fått den som test tidigare. Kände att jag behövde mer för att ge den en rättvis bedömning men hur rättvis blir det efter 4-5 gånger? 

 

Och det var allt för den här gången. :) 

 

  0 kommentarer på "February Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria