Maj's Empties!

 
 
Med bara 8 dagar in i Juni (helt fantastiskt att det är Juni eller hur) så kommer Maj's Empties! 
Här har vi skaran som jag har lyckas skrapa ihop under maj; 
 
 
Hela 5 produkter! 
Och ni som har trillat in och inte riktigt förstår varför jag lägger upp detta är för att jag har gjort det till mitt mission. Att rensa ut bland lådorna här hemma och se till att saker jag har blir använda och inte köper något nytt fören något inom samma genre är helt slut. Och då kan jag kolla tillbaka på t.ex. de här inläggen och se vad jag gillar, vad jag inte gillar och idéer på vad jag ska köpa igen. Men än så länge är det ganska fullt i lådorna än. Men det börjar sina ut lite (YES!)
 
Vi börjar bakifrån och först ut är: 
 
1. ELVITAL, Anti-Breakage, Balsam
Är det bara jag som typ använder två balsam på ett shampoo? Vill minnas att jag har tagit upp det här tidigare, säker i förra empties inlägget och det är en sådan sak som jag stör mig på. 
Änuhu. Den här serien köpte jag då jag stod utan shampoo och balsam och behövde något nu direkt. Helt ok shampoo för mig, mitt hår känns stark och jag gillar doften. Kan dock lukta en aningen starkt, så för er som inte gillar starka dofter så är den här serien inte för er. 
 
2. EGYPTIAN MAGICAll purpose skin cream
Jag fick inte riktigt tid till att testa denna, då det mesta rann ut i min necessär. Den luktade inget speciellt (bivax) och det lilla som jag hann testa gjorde inga större intryck på min hud (jag använde den främst på mina händer). Det fina är att den är gjord på naturliga ämnen och innehåller inga paraben eller kemikalier eller konserveringsmedel. 
Men jag hann tyvärr inte testa den ordentligt innan den tog slut. Hade varit intressant att se om den gjorde någon större skillnad i det långa loppet än det lilla jag hann se. Läste också nu att den gör sig bäst att ha under natten, förmodligen också då för att man inte rör sig lika mycket. Bra att tänka på om jag kommer över den en gång till :) 
 
3. KICKSSkin treat, Hand cream
Detta är en fairtraide-kräm som jag köpte av en tjej på glossyboxfacebooksidan för en billig peng, för ja, det är intressant att testa en fairtraide produkt. Denna luktade fruktigt och det var lite svårt att få den att tränga ner sig i huden - dvs den låg kvar en liten stund (jag vill kunna använda mina händer nästan direkt och helt inte riskera att jag tappar något på vägen). Denna höll mina händer mjuka, jag behövde inte smörja lika ofta som vanligt men den var inte tillräckligt fet för att få mina händer att slappna av helt. Den höll ungefär 2-3 månader i mitt sällskap och då använde jag också bara den för insmörjning av händer. 
 
4. MITCHELL AND PEACHEnglish Growers, Body Cream
Jag gillade absolut inte lukten av den här. Den hade en lukt av tallsåpa. Nog för att jag gillar tallskog men jag är inte så galen i det att jag vill smörja in hela min kropp med den doften. Som tur var så avdunstade den doften relativt snabbt och kunde gömmas av andra dofter. 
 
5. MEXX, Energizing woman, shower gel
Helt ok doft, inte ritkigt min melodi dock, stark doft som kunde gömmas under hudkräm. Fick en matchande parfym till (som ett litet paket) och jag tror nog inte att jag har använt båda samtidigt. Jag brukar använda de prover jag har fått när jag går ut. Lättare att fylla på doften under kvällen på det viset :) 
Neh, tror inte att jag kommer att köpa denna doft igen, den var god men inte riktigt den som jag vill ha (har redan två som jag har tittat ut sedan länge. Ska bara använda upp det doftbibliotek jag har här hemma) 
 
Och det var allt för den här gången. Kan lova redan nu att nästa månads kommer att vara betydligt fler tömda burkar!

  0 kommentarer på "Maj's Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria