Glossybox, Summer Essentials

 
 Maj månads glossybox lämnade mycket över till fantasin. När jag hör "Summer Essentials" så tänker jag på sånt som jag skulle behöva under sommaren, typ solskydd, hudkräm, skrubb, typ en cc kräm (det hade varit kul att få testa!) och kanske något snyggt läppstift på sin höjd. 
Så, den genomgående känslan är att jag inte är fullt så nöjd med denna box, det som jag var mest positiv och ivirig att få testa var "Humble Brush" och "Fresh Me Up" (mest för att jag hade tänkt köpa den tidigare heh). 
Så, vad fick jag? 
Jo. 
 
1. BANGERHEAD PROFESSIONALFresh me up!, Dry Shampoo
Ett bra torrshampoo är alltid något jag behöver, mitt hår har en tendens ibland att få frispel och bli fettigt ganska snabbt, eller förlora volym för den delen. Mitt enda "oohnoo" med denna var att jag precis en vecka innan hade köpt ett nytt torrshampoo. Så, nu har jag två hemma! 
Jag har hunnit testa denna två gånger och jag må säga att jag är förvånad. Jag tänkte att den skulle vara precis som alla andra torrshampoon som gör brunt hår grått men så blev det faktiskt inte. Medlet gick snabbt in och när jag masserade ner det så fick jag tillbaka en hel del av mitt bruna hår. Oh. So. Fab. 
Jag fick även volym och på baksidan så står det hur man använder den (praktiskt för en vimsig person som jag). Så ja. Denna överskred mina förväntningar av ett "internetsföretagsb-skitsomdetrorattfolkvillköpa" till ett "förlåtjaghadefel.niäringetb-skitochdenfunkarfaktisktbättreändenjagharnu". 
 
2. GARNIER, "The MIracle Cream", Ansiktskräm
Är det bara jag eller finns Garnier typ över allt..? 
Iaf, detta är en fuktkräm som har en innovativ färgteknologi som anpassar sig efter hudtoner. Ja, den la sig inte som en ompa lompa i mitt ansikte och nej jag fick ingen vacker rand heller. Dock så kan jag inte se resultatet så bra, jag upplever mig mest bli glansig...? 
Min hud är ganska jämn som den är, så jag har lite svårt att se hur den skulle trolla bort ojämnheter. Hmm.. Måste undersökas närmare plus den ska trolla bort linjer. Hmm. 
 
3. PANOS EMPORIO, "Coco Sun", Deospray
Förra månaden (tror jag) så fick vi goldflower deospray. Den var en så kraftfullt luktande deospray att jag kunde använda den som parfym. Denna är inte lika kraftfull, jag märker den knappt och har den vanligaste sommardoften av dem alla - kokos. Jag börjar inte direkt längta efter paradisstränder när jag luktar på den (har en annan doft som gör det arbetet ;) ) 
Men hur fungerar dem som deo? Nja skulle jag säga. Jag använde den en gång en svettig dag och jag svettades (wow) och kände min egna svettdoft (wow). Så, jag använder min neutral-deoroll som bas och så drar jag ett lager coco sun över för doften. Maximum protection jaaaa.
 
4. HUMBLE BRUSH, Bambu-tandborste
Denna söta sak var jag mest exalterad över att få testa. Jag menar, hallå, vem vill inte ha en naturligt nedbrytbar tandborste i badrummet? 
Jag gillar min, jag tycker att den är söt och den är greppvänlig. Träet flisar sig inte och borsten känns skön mot mina tänder. 
En fin sak är att för varje såld Humble Brush, ca 45 kr, skänks motsvarigheten till att förbättre munhygienen någon annanstans. Så, för att borsta tänderna med en bättre känsla i magen - klicka här!
 
 
5. VICHYIdéalia Eyes + Idéalia Day Cream, ögon och ansiktskräm
Hmm.. Jag fick testa denna en gång tidigare vad jag kommer ihåg, fast från en annan goodiebag. Vad jag vill minnas så märkte jag ingen större skilland MEN detta var typ två år sen, Vichy har kunnat ändra sin formula och gjort den bättre. Hoppas jag. 
Synd bara att jag gillar min ansiktskräm för tillfället. Skryt: mina pormaskar på näsan är snart ett minneblott! Märkte detta igår kväll :D:D:D:D:D!! De har plågat mig de senaste 10 åren och FINALLY är de snart borta :D 
 
Så. Summer Essentials? Nja. Typ. Men ingen grand slam för mig.
 
 

  0 kommentarer på "Glossybox, Summer Essentials"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria