Glossybox by Lovisa Burfitt

Hallå! 
Här kommer en snabb inblick på vad jag fick i min glossybox: 
 
 
Älskar hur man ser att det är Lovisa Burfitts design som går igenom hela lådan. 
Det gör bland annat att man vill spara lådan (vilket jag också gjorde, har mitt lager av ansiktsprodukter där i :) ) 
Detta är vad jag fick: 
 
1. NaobayProtective Shampoo & Shower Gel
Jag tycker alltid att kombos är intressanta, och speciellt när det kommer till produkter som är till för hela kroppen. Denna produkt är ett kombinerat shampoo och shower gel och som består av 99 % naturliga ingredienser. Och den har en aningens örtig lukt av sig. Älskar även designen på naobay och denna kombos är riktigt bra nu när man beger sig ut på vägarna och inte vill ha för mycket i sin packning!
 
2. Benefit CosmeticsThey're Real! 
Jag har haft chansen att testa denna tidigare, då jag fick den som födelsedagspresent av Sephora. Dock så har de ändrat utformningen på denna testtub sen dess och jag är faktiskt intresserad på nytt. För jag hade lite problem med att borsten och flaskan kändes så stor i handen och gjorde att jag kände att jag inte kunde gå så nära som jag borde. 
Plus att det är ganska enkelt att tillverka "spindelben" med denna mascara. Så, det gäller mer att lära sig att inte använda för mycket ;) 
 
3. Schwarzkopf ProBC Oil Miracle Volume Amplifier 5
Undrar vem som kommer på alla dessa namn på produkter. 
Änuhu. Denna lilla sak ska man ha i håret när det är blött (handdukstorkat), för att föna efter. Det är en stylingkräm för håret och den ska innehålla en del vårdande och näringsgivna oljor. 
Dock så använder jag inte fönen så pass ofta, utan jag brukar låta mitt hår självtorka (bäst så friends). Men när fönen väl är framme så ska jag testa denna. Undrar om den funkar lika bra som Femme Fatale, som jag fick testa på för ett tag sedan :) 
 
4. Schwarzkorf ProBC Oil Miracle Light Finishing Treatment
Denna lilla olja fick jag som en bonus, och det var ju tur det ^^ Min hårolja tog slut förra månaden och jag har inte hunnit skaffa mig någon ny (har faktiskt använt kokosolja istället :) ), så det känns bra att skjuta upp det beslutet lite till. 
Mitt hår har lätt för att bli frissigt (speciellt när jag borstar ut mina tovor som är fantastiska....) och det känns skönt att ha en liten räddare i nöden hemma igen. 
 
5. Naked LipsOrganic Lip Balm, Sea Buckthorn
Jag gillar när vi får ekologiska produkter medskickade i boxen, känns helt plötsligt mer värt då. 
Denna läppbalsam består av 99 % ekologiska produkter och 100 % naturliga ingredienser. Awesomecake eller hur? 
Jag testade denna assnabbt innan jag sprang ut genom dörrn och jag kan säga att den höll väldigt länge. Smaken var mumsig och mina läppar kändes återfuktade ett bra tag. 
Dock så torkade mina läppar ut en aning för några dagar sen, men det bero på läppbalsamet? (tur att jag har en läppskrubb hemma då ;) ) 
 
6. FärgKajalpenna/Inliner
Jag blev lite ledsen att jag fick en svart kajalpenna. HUR många svarta kajalpennor har man inte liksom? Jag har några stycken som jag har lyckas att samla på mig, då jag faktiskt inte använder svart kajal lika mycket som jag en gång gjorde (åh du ljuva tonårstid). 
Men i och med att min eyeliner inte alls vill fungera (dvs göra ett tillräckligt svart streck. Jag förstor mig inte på de här tuschpennorna...) så kan denna komma till användning om den är enkel att dra på som eyeliner ;)
Färg gör annars väldigt bra produkter med mycket pigment och täckning, och de är svenska! 
 
Och det var min glossy glossybox, helt ok och bättre än förra gången. 
Känns som bra basgrejer som jag kommer kunna använda till vardags. 
 
 

  0 kommentarer på "Glossybox by Lovisa Burfitt"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria