Det är någon som är tillbaka

Efter en vecka på en fantastisk ö är det skönt att vara tillbaka på fastlandet. 
I mitt egna rum och tjocka katter.
Almedalen var roligt och alla dagar gick snabbt och helt plötsligt så var det söndag och dags att åka hem. 
Jag sprang på roliga seminarier, hängde med riktigt fint folk och åt en massa mat (en del gratis ;) ) och dryck. Äppelmusten på Creperie Strykjärnet tog dock priset som det godaste jag har druckit på evigheter. MUMS. 
Dock så kom jag inte ihåg vad den hette, men den var ekologisk :) 
 
Änuhu. Här nedan kommer ett gäng bilder från veckan. Jag tog inte så många, var fullt upptagen med att fylla minnesavdelningen i hjärnan :) 
 
 
Om hållbar konsumption och hur vi får fler att köpa mer ekologiskt och krav (peka på hälsoeffekterna! Du mår så mycket bättre om du äter krav/ekologiskt :) ) 
 
 
Slöseriombudsmannen kom förbi och sprutade ut 20.000 kr över Donnerska platsen. Som ett godisregn. 
Det fina som hände sen var att många kom och lämnade tillbaka pengarna till honom. Inklusive mig själv. 
 
 
Langade glass på Gröna Studenters glassmingel och blev fotad av ingen mindre än Bianca Kronlöf. Epic level high! (man ser även skrubbisen som jag fick av Djurens rätt. #minröstförminkarna. Glid in här för att läsa mer och för att stoppa denna hemskhet.)
 
 
Vi hade runt 100 gröna ballonger som vi sedan skulle ha pop-fest med, men en del ville leva vidare som just ballonger och försökte rymma. Eller så var det att vinden blåste och ville leka med ballongerna. 
I vilket fall så lyckades några rymma och flög ut på Visbys gator. 
Som en vän sa "ibland är det fint att få livet att kännas som en fransk film" - när vi försökte jaga ifatt ballongerna som flög ut på gatan. 
 
 
Vi passade även på att ta det blå gula tåget och se Visbys gränder swisha förbi. Roligaste var när den inspelade guiden berättade om ställen som vi inte såg. Eller för den delen åkte förbi (hon berättade om Almedalen, men med tanke på hur mycket folk och stohej det var därnere så kunde inte tåget tuffa förbi.). Kul var det iaf :) 
 
 
F!s event var alltid väldigt välbesökta, och om det hade vetat så hade de nog bokat större lokaler. Här talas det om normaliseringen av rasism som sker idag. 
 
 
Vi hade fest på stranden och såg solen gå ner. :) 
 
 
Var på F!s fest och hörde bland annat Aleksa & Co framföra en låt. 
 
 
Suddig bild men galettfesten var närvarande och mumsig. :D 
 
 
Sista dagen cyklade jag längst stranden och la mig sedan i Botaniska (eller Bottan) och läste Ottar tills dess att det var dags att dra mig till båten och hem till Uppsala. 
 

  0 kommentarer på "Det är någon som är tillbaka"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria