Mina nyårslöfte 2014

 
 
 
 
Äntligen så blev jag klar med året nyårslöften. 
Jag är inte den som är den som lovar en sak - utan jag tror på små förbättringar åt alla håll för att göra det bästa jag kan av året. Därav flera löften :) 
 
 
 
Jag vet inte med er men jag har tappat min läsning lite. Jag läste så himlans mycket i skolan så jag orkar inte eller hinner inte med att läsa för skojs skull. Dock så har jag börjat ta tag i det igen och läser på kvällarna innan jag somnar. Lite mer verklighetsflykt i vardagen - ja tack. 
 
 
Denna är från förra året men i och med att jag inte hann ikapp (ehm.. det är ju bara 24 timmar på ett dygn :( ) så får den följa med i år igen! Programet är snart klart och sen så genus på det. Sen så har jag en komplettering samt 2 tentor att göra. Sen är jag klar :D 
 
 
Det var ju så fasligt kul att komma ut i världen, så denna får följa med i år igen, som en påminnelse om att det finns något därute, utanför Uppsala och Sverige som väntar på att ses. Vart ska vi nästa gång? Hm. London kanske? 
 
 
 
Förra året så kom vi fram till vad vi skulle vilja att vår lägenhet ska se ut. Nu är det dags att gå från planeringsstadiet till utförandestadiet. Tycker jag iaf. Uppdatering följer of course. 
 
 
Fortsätta skriva musik, forsätta spela upp musik, fortsätta göra allt som har med musik att göra. Men gör det lite mer än förra året. ;) 
 
 
En sak som är lätt att glömma bort när jag har apmycket att göra är att höra av mig till mina familj/vänner och fråga hur läget är med dem. Lära känna dem bättre. Låta dem veta att jag inte prioriterar plugget före dem (eller jo. lite. men det är ok. för tillfället) och att jag finns där för dem. Vilket jag har varit dålig på senaste tiden. 
 
 
Jag är en inte direkt en rutinmänniska, men jag skriver små att göra listor och sen fokuserar jag på att bli klar med dem. Jag har svårt att gå upp samma tid varje dag och göra exakt samma saker på rutin. Men, jag behöver bestämma mig för ett fast "ramverk", för att strukturera upp min dag. Du vet, planera in att jag ska göra mina sjukgymnastikövningar, plugga, öva sång och gitarr. Finna någon slags balans i detta kaos som jag kallar mitt liv. För jag kommer att behöva det. 
Just nu så har jag skrivit upp Mål för studier januari i min deadline bok. Yes, jag har en deadline bok (hittade en anteckningsbok som inte används och plintade ner lite deadlines för uppsats så att jag kommer ihåg det och håller fokus uppe. Yes, jag behöver min morot). 
Nu så ska jag bara komma på en bra morot om jag blir klar med allt innan januari. 
Tips? 
 
 
 
Detta är kategorin som jag behöver mest. Som student så har jag inte direkt världens överflöd av pengar så jag måste hålla bättre koll på min ekonomi. Sluta slösa småpengar på småsaker. Jag har t.ex. börjat ta med mig en kaffetermos till skolan så jag inte ska gå iväg och köpa kaffe (som för övrigt kostar 15 kr på Engelska Parken. Ett rån helt enkelt) och sluta äta godis i veckan. Hmpf. Jag kan säga att godisbiten tampas jag med en hel del. Som tur är så har jag funnit russin i skafferiet. Något nyttigare och innehåller ASmycket fruktos. Socker alltså. Mums. 
Betydligt billigare också btw.
 
Jag har även lovat två andra saker och det är;
1. Lyssna mer på ny musik. Varför? Jo, jag har väldigt lätt för att snurra in mig på samma artist och göra spellistor som jag sedan endast lyssnar på. Jag missar en hel sjö med musik bara för att jag inte vågar söka mig utanför min trygghetszon. SÅ. Dags att klampa utanför den dårå. 
 
2. Var bättre än du var igår. Det vill säga; utvecklas! Stagnera inte utan fortsätt framåt. Det är astråkigt att stå still. 
 
Har du lovat något? 
I så fall, vad har du lovat? 
 

  0 kommentarer på "Mina nyårslöfte 2014"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria