December Empties!

 
 
 
Äntligen dags att visa upp vad jag har förbrukat under december månad och ja, det är en ganska bra hög!
För er som är nya så gjorde jag det till mitt mission att rensa ut bland mina skönhetsprodukter, för jag hade en hel drös med saker (inte så mycket längre - det börjar ta sig!) som bara stod - varför inte bara förbruka dem och sedan visa upp dem här? 
Well, under december månad så var jag ganska produktiv som du kanske kan se och somna inte, jag ska försöka göra mitt bästa för att texten ska bli så underhållande och kort! 
 
1. Amika: Nourishing Mask
Denna lilla underbaring luktar otroligt trevligt och ser otroligt fin ut. Jag fann den dryg (kan va för att jag har varvat den med två andra masker tidigare) och ibland använde jag den även som balsam när det tog slut här hemma.
Denna sötsak gjorde mitt hår otroligt lent och lättarbetat och väldoftande. Kommer lätt att införskaffa denna igen då den inte är så fasligt dyr heller. :) 
 
2. Lush Dream Cream, Bodylotion
 
På den lilla asken som jag fick med dream cream står det även att det är en handkräm och det var det som jag först använde den till. Dock så efter ett tag så märkte jag att den inte fungerade så bra på mina händer som jag trodde, utan ibland kunde den även verka vara irriterande. Den ska lugna och svalka, vilket fungerade bra på resten av kroppen men inte händerna tyvärr. Och kroppslotion har jag redan en som jag gillar. Dock så luktar man gott av lavender och kroppen känns verkligen insmord och du kanske inte borde dra på dig skinny jeans direkt efter ;) Du finner den här!
 
3. Yves Rocher, Active Sensitive 
Helt ok ansiktskräm. Luktar lite sött och var ganska så lättarbetad. Nothing less, nothing more. Helt ok helt enkelt ;) 
 
4. Orofluido, hair oil
Jag började använda den här när jag var i Turkiet (hela deras serie btw) och de var så bra att jag inte drabbades av den där typiska strävt-hår-för-att-ha-badat-för-mycket-i-poolen syndromet. Oljan hade mycket ge. Luktar lite snällt kryddigt och för mig så påminner den nu om semester :) så massa posivtiva vibrationer här. Dryg och gör mitt hår lättarbetat men som alltid med håroljor - för mycket och ditt hår blir fettigt. Måttlighet här är bäst. Du finner den här :) 
 
5. Skin Plan, Vitamin C Booster
Denna lilla thing fick jag för evigheter sen i glossybox. En riktigt dryg jävel alltså. Den består då av pulveriserad c-vitamin som man ska blanda ut med sin vanliga dagskräm en- två gånger i veckan för att få en booster och yes sir i did. Jag tyckte om lystern jag fick när jag använde den här produkten och den löstes upp snabbt i dagskrämen och sedan på huden. Finns att köpas här!
 
 
 
 
 
6. The Body Shop, Vitamin E Day Moisture Cream and Night Cream
Slog ihop dessa två då jag lyckligtvis lyckades göra slut på båda samtidigt. Dessa är krämiga, lättarbetade, en lätt rosdoft som lämnar huden relativt snabbt. Den går in i huden fort och nattkrämen lämnade min hud återfuktad på morgonen. Jag upplevde dem som dryga också, vilket gör att de känns prisvärda.
Helt klart en av de bättre krämerna som jag har testat.
 
7. Elizabeth Arden, Optimizing Skin Serum
 
Detta serum lämnade min hy otroligt mjuk och len. Jag kan lugnt säga att jag blev lite ledsen när den tog slut. Jag upplevde den inte alls som dryg utan denna lilla flaska användes upp ganska så snabbt (den är dock på 5 ml och den stora på 30 ml, håller nog lite längre), men jag tror att du kanske inte ska använda den varje dag som jag gjorde? Eller? Iaf, ska tänka på om jag ska köpa den igen, 555kr känns lite väl saftigt men har man råd så har man (jag har inte...) 
 
8. Maria Nila, Palett Conditioner
Denna hubbabubba - doftande balsam (som dessutom är rosa!) gjorde mitt hår mjukt och återfuktat. Mitt hår blev ibland dock strävt men slutresultatet när håret hade torkat var ett hår att vara något stolt över :) Jag hade inga direkta problem med denna serien men min sambo upplevde också att hans skalp inte reagerade så bra med den här serien :/ så den kommer tyvärr inte att återkomma - jag gillar dock att den är vegan, utan parabener och sulfater plus inte testad på djur. 
 
 
 
 
9. Kiehl's, Double Strength Deep Wrinkle Filler
Min nya passion stavas Kiehl's just för att jag gillar innehållet samt designen. Och nu kanske ni undrar varför jag har testat en anti-rynk-kräm, jo... De brukar vara smällfeta med fukt, vilket min hud älskar, speciellt under ögonen och just där brukar rynkor synas först. Och jag närmar mig det magiska strecket 25 så det kanske är dags nu. Denna kräm var väldigt krämig och gick snabbt in i min hud. Den luktar som Kiehl's andra ansiktsprodukter som jag har testat - no perfums. Purfect. När det börjar bli mer dags för mig, då ska jag kika närmare på Kiehl's anti-rynkor program. Helt klart.
 
10. Eucerin, Hyaluron - Filler
Om förra samplen var purfect så räckte detta knappt till. Detta är en dagkräm, men den räckte knappt till min hud i ansiktet innan samplen var slut :( Not good at all. Kände inte direkt att jag fick tillräckligt för att göra en rättvis bedömning, men med tanke på hur snabbt det gick att förbruka denna så tror jag inte heller att den är så värst dryg heller. 
 
11. Estée Lauder, Revitalizing Supreme
En anti-age kräm till ögonen, upplevde varken bu eller bä med denna sample. Luktade dock lite trevligt och var krämig, helt ok kräm. 
 
 
 
 
 
12. Apoliva, Anti-age Dagcreme
Denna produkt orsakade acne. Hann använda den en gång och sen sa det POPOPOPOPOPOPOP och jag hade acne att kämpa med. USCH. Jag har precis återkommit från det döda och nej, denna kräm ska ni inte införskaffa. Tro mig. Om du inte gillar förståss att få finnar. Vid 24 års ålder. USCH
 
13. Biotherm, Aquasource, deep serum
Upplevde inte samma WoooooW känsla som med Elizabeth Ardens produkt, utan upplevde denna som rinnigt, la sig något över min hud och gick inte riktigt in. Citrusdoftande halvt genomskinlig gele. Finns bättre.
 
14. Botanics, Iconic Clay Mask, Shine Away
Denna mask lämnade min hud väldigt ren men efteråt blev jag lätt röd i ansiktet och det började stickas. Inte något man använder innan man går ut och träffar vänner direkt ;) Dagen efter var allt normalt igen men jag blev lite rädd för att använda den igen. Och när jag väl tänkte testa den igen så hade den torkat ige. Heh.  
Men denna lermask gör sitt jobb för huden kändes väldigt ren efteråt men det finns de som kommer att få värre allergiska reaktioner än de lätta jag fick. Så, testa på eget bevåg ;) 
 
 

  0 kommentarer på "December Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria