Årskrönika

 
 
Nu när år 2014 är här så kanske det är dags att summera förra året lite? 
Inte? 
Jooo, kom igen, det blir kul! 
 
Under 2013 så har jag; 
 
 
 
Ätit och druckit en väldans massa mat. Synligt här är att jag gillar grön mat (och nu menar jag att den inte bara är vegetarisk utan har också färgen grön) och pasta. Jag älskar kolhydrater med andra ord ;) 
Jag har även under 2013 funnit en ny favorit affär där jag handlar de mesta av min mat samt nya företag som gö gott för naturen och för mig. Astrid och Apornas produkter har hjälpt mig otroligt mycket nu under 2013 (Have I told you lately that I love you?) samt upptäckandet att tofu varken är dyrt eller värst jobbigt att tillaga. Samt pinterest och alla bloggar där ute som fint delar med sig av deras recept. All kärlek åt er!
 
 
 
Under detta år levde jag ut mer som individ än vad jag har gjort tidigare. Jag vågade ta steget ut på scen. Jag tränade mer. Jag var på underbara damsupéer och vågade involvera mig i studentradion. 
Jag fyllde även 24, fick ballonger och vintermös med katta när vinden ven för mycket utomhus. 
Det är då man längtar till sommaren och barfota dar. :)
 
 
 
 
2013 var året som jag började arbeta mer med musik samt med min baby - flea market!
Sände även radio och gick in för det sista året med studier. Praktiserade och fick sedan jobb där, så jag spenderade hela sommaren med att spela in, jobba på arlanda och dricka kaffe. Mums. 
Flea Market flyttade även ut under kulturnatten och in på Gustavanium där vi fick väldigt många besökare. Kul att blanda egypisk historia med loppis ;D 
Nu hoppas jag att 2014 fortsätter i den här utvecklingen. 
 
 
 
 
2013 var året då jag hade lovat att bege mig ut lite i världen och jag gjorde det! Med mig tog jag min älskade vapendragare Gustav (även min sambo) och vi hann med att bli bruna och skrubbade i Turkiet, sightseeing i Berlin och vara i Helsingborg under sommaren (dvs beachhäng på Fria Bad) samt jag var på Way Out West med en underbar tjej som heter Nancy och njöt av Göteborg och det smörgåsbord WOW den staden bjöd på. Har redan fått en blodad tand och ska till Göteborg samt Berlin 2014 igen. Basta. 
 
 
 
 
2013 hade jag även turen med mig och vann hem lite nytt till mina förvandlingslådor. Isadoras produkter håller hög standard till väldigt låga priset och jag är väldigt tacksam för det jag har vunnit. Allt har blivit väldigt flitigt använt. Solskydden hann jag inte använda så jättemycket - tyvärr, men de fyrkantiga sakerna är till ansiktet och det blandar jag ner i min vanliga fuktkräm :) 
Jag har faktiskt vunnit en sak till men jag har inte hunnit fota det - än. Det kommer upp senare ;) 
 
 
 
 
Min nördstämpel gick upp något 2013 i och med intåget av en bettskena. Vid 24 års ålder. Min kära käkled vill inte fungera alltid och knäpper till när jag äter och detta ska tydligen hjälpa mig att komma på banan igen. Jag är skeptisk, mycket för att det känns väldigt konstigt. 
Jag hittade även två gamla skelett i garderoben när jag gjorde min utrensning. Min mor ansåg att det var dags att rensa ut där hemma, väldigt smärtsamt att inse att nej, mitt rum existerar inte längre. :( 
Jag har även utvecklat en stoooooor förälskelse i ale. Min go-to-beer är oftast bomble bee 17 samt Hale to nothing. Inte så svårt val när bryggeriet heter Brutal brewing och backyard brewery. Hell yeah!
Jag var även med och varvade nya medlemmar på en studentmässa för studentradion och passade samtidigt på att införskaffa höstterminens ranson av tictacs och pennor. Awesomecake. 
 
 
Så, här är mitt 2013 i ett urval bilder. 
Nu hoppas jag på att 2014 blir ännu bättre :) 
 

  1 kommentarer på "Årskrönika"

Postet av: Tatjana
Det känns som om du har utvecklats och upplevt en hel del på utvecklingens väg. Ser fram mot att se (eller höra) utvecklingen av detta år.
När det gäller ditt rum.. så var smärtan delad att inse att min lilla flicka börjar bli stor! fast rummet är ju kvar men nu delar ju du det med din sambo när ni kommer på besök, alltid lika roligt!
Svar: Tack mamma :) ser också fram emot det här året :)
Rummet är kvar - än så länge ;)
Stephanie
2014-01-05, 17:55:41

Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria