En sorglig aspekt av Uppsala.

Det finns en sorglig aspekt med att bo och vara verksam i en stad som Uppsala. 
Det är att folk en dag kommer att lämna studentlivet och flytta någon annanstans. 
Denna vår, denna månad har jag fått uppleva 3 "jag flytta nu", antingen hem eller någon annanstans och det känns skitsorgligt att vi inte kan få leva i vår lilla bubbla som studentvärlden är. 
Men, en dag så kommer kanske jag också att flytta och det kommer att vara uppslitande det med. Det är som om jag har skapat en ny liten familj här, dock så börjar denna familj flytta ifrån mig och det sorgliga är att jag inte vet när jag kommer att få se dem igen.
För sanningen är att jag är sämst på att höra av mig. 
Jag är dålig på att ringa folk, jag är dålig på att smsa folk, jag är dålig på att boka in träffar med folk. 
Erhm. 
(Därav mitt nyårslöfte) 
 
Kommer sakna er alla som nu flyttar och jag saknar de som redan har flytt. 
 

Knäpper mina fingrar

I dagarna släpps det sjuuuuuuukt mycket musik och som musiknörd är det svårt att hinna med.
Men här är iaf videon till Linda Pira. 
Den är najs. 
 
 

Linda Pira - Knäpper mina fingrar on MUZU.TV.

Inspiration, motivation och tidspress.

Detta kanske inte kommer som något chockerande men för mig är det som ett nytt driv har vaknat.
Om något på senare tiden så har jag satt mig i obekväma situationer och lämnat min comfort-zone. 
Jag har försökt utveckla mig själv och testa nya saker för att se vad jag vill göra och hur jag ska gå till väga när jag väl vill göra något. Genom t.ex. Flea Market (en ganska så populär loppis på Smålands Nation) så har jag fått känna på hur det är att starta upp något från grunden och utveckla något som jag tror på - för att sedan låta bollen vara i rullning och njuta av färden. 
Detta har inte alltid varit bra utifrån tidsaspekten, att det bara finns 24 timmar på ett dygn (och några timmar av dessa så måste jag sova för att fungera), jag har även inte skött mig exemplariskt i mina studier - men detta har belönat sig nu när jag ska sluta studera och faktiskt börja tjäna pengar. 
 
Under några år så låg jag faktiskt på sofflocket och trodde att saker bara skulle hända, fastän jag gjorde ingenting för att få saker att hända. Jag hade inget uttalat mål eller en dröm att fokusera på, eller ja, en löst sammansatt dröm om att "det hade varit kul att hålla på med musik", vilket gjorde att jag mer eller mindre drev omkring och hoppades att saker skulle hända. 
Vilket det självklart inte gjorde.
 
Jag har försökt i åratal att tysta ner mina monster i huvudet som försöker intyga mig att jag inte kan, att jag inte duger och att jag borde syssla med något annat. 
Detta har mest varit för att situationen har varit obekväm/not in my comfort-zone och min hjärna har hittat på ursäkter för att jag ska komma undan "med svansen mellan benen". 
 
 Men efter allt fler positiva bekräftelser, människor runt omkring mig som kommer med konstruktiv kritik (inte alla, det finns idioter överallt) som jag har lärt mig att handskas med min monster, d.v.s bett dem hålla käften så att jag kan jobba, så har jag även växt som människa.
 
Jag har självklart också brakat rätt in i väggen, varit tvungen att vila och därigenom kommit i underfund med vad jag vill fokusera på. 
Och det är fantastiskt när det väl sker (inte gå-in-i-väggen-grejen men själva fokuseringen!). 
Glöm inte heller bort att vila då och då. Kroppen behöver återhämta sig för att kunna fokusera. Jag brukar dra en snooze en dag och gå runt i pyjamas och inte göra något som helst vettigt. 
 
Så, ett tips från mig till dig som läser detta.
Välj något att fokusera på. När du väl har kommit dit, belöna dig med något. 
(Jag har satt upp deadlines för diverse saker under en månad, när dessa saker är inlämnade/gjorda så har jag plintat ner en belöning som kan vara de mest kanske banala sakerna, men t.ex. en "ledig dag", då jag varken öppnar datorn, kollar av telefonen och ligger i sängen och läser skönlitteratur/kollar på star trek eller pysslar.) 
 
När du väl har satt systemet i rullning så går det av sig själv. Men slå inte ihjäl dig mentalt om du missar en deadline någon dag. Gör den bara och lär dig till nästa gång vad som blev fel! 
 
Lycka till därute och jag finns att kontakta i kommentatorsfältet om det skulle vara något (eller berätta något om dig själv eller något bra tips som du har!) 
 
 
 
 

When A Fire Starts To Burn

 
Jag har fått fredags-feeling. Fastän ett bakslag  imorse. 
Så. Här är en låt som har gått på repeat sen den kom ut. 
 
Preaching to the choir, oh im blessed. 
 
 
 
Men om ni känner för en lugnare låt så kika in den här vetja!

Ashley Mar Shell - Call me Up

En mysig, grym låt som verkligen behövs nu i vintervädret. 
Får jag fint att tänka på Ashanti och 2000-talets början. Har snurrat in på de låtarna igen, haha. 
Lättsmällt, lätttuggat och lättdansat. 
 
 
 

Dillion - Thirteen Thirtyfive

Jag är svag för avskalade stycken. 
Älskar blåssektionen som dyker upp här och där.
Och handknäppningen. 
Och hennes röst. 
Purrfect. 
 
(har läst att den handlar om hennes barn som hon förlorade genom missfall. Där av 13 35.) 
 
 

FKA twigs - Water me

Spexig musikvideo, lugn låt. Fin låt. 
 
You better listen. 
 
 

Finding Santa, Isadora Vinst

 
Yes yes yes! Vann mig en fin glittande magicwand på Isadoras adventskalender. Glitterstick verkligen.
 
 
Vet ej när jag ska använda den dock, för jag är ju så glittrig i vardagsfall. Erhm. Men den kommer säkerligen till användning när jag ska ut och "shine bright" ;) 
 
 
Awesomecake eller hur? :D
 
 

Mina nyårslöfte 2014

 
 
 
 
Äntligen så blev jag klar med året nyårslöften. 
Jag är inte den som är den som lovar en sak - utan jag tror på små förbättringar åt alla håll för att göra det bästa jag kan av året. Därav flera löften :) 
 
 
 
Jag vet inte med er men jag har tappat min läsning lite. Jag läste så himlans mycket i skolan så jag orkar inte eller hinner inte med att läsa för skojs skull. Dock så har jag börjat ta tag i det igen och läser på kvällarna innan jag somnar. Lite mer verklighetsflykt i vardagen - ja tack. 
 
 
Denna är från förra året men i och med att jag inte hann ikapp (ehm.. det är ju bara 24 timmar på ett dygn :( ) så får den följa med i år igen! Programet är snart klart och sen så genus på det. Sen så har jag en komplettering samt 2 tentor att göra. Sen är jag klar :D 
 
 
Det var ju så fasligt kul att komma ut i världen, så denna får följa med i år igen, som en påminnelse om att det finns något därute, utanför Uppsala och Sverige som väntar på att ses. Vart ska vi nästa gång? Hm. London kanske? 
 
 
 
Förra året så kom vi fram till vad vi skulle vilja att vår lägenhet ska se ut. Nu är det dags att gå från planeringsstadiet till utförandestadiet. Tycker jag iaf. Uppdatering följer of course. 
 
 
Fortsätta skriva musik, forsätta spela upp musik, fortsätta göra allt som har med musik att göra. Men gör det lite mer än förra året. ;) 
 
 
En sak som är lätt att glömma bort när jag har apmycket att göra är att höra av mig till mina familj/vänner och fråga hur läget är med dem. Lära känna dem bättre. Låta dem veta att jag inte prioriterar plugget före dem (eller jo. lite. men det är ok. för tillfället) och att jag finns där för dem. Vilket jag har varit dålig på senaste tiden. 
 
 
Jag är en inte direkt en rutinmänniska, men jag skriver små att göra listor och sen fokuserar jag på att bli klar med dem. Jag har svårt att gå upp samma tid varje dag och göra exakt samma saker på rutin. Men, jag behöver bestämma mig för ett fast "ramverk", för att strukturera upp min dag. Du vet, planera in att jag ska göra mina sjukgymnastikövningar, plugga, öva sång och gitarr. Finna någon slags balans i detta kaos som jag kallar mitt liv. För jag kommer att behöva det. 
Just nu så har jag skrivit upp Mål för studier januari i min deadline bok. Yes, jag har en deadline bok (hittade en anteckningsbok som inte används och plintade ner lite deadlines för uppsats så att jag kommer ihåg det och håller fokus uppe. Yes, jag behöver min morot). 
Nu så ska jag bara komma på en bra morot om jag blir klar med allt innan januari. 
Tips? 
 
 
 
Detta är kategorin som jag behöver mest. Som student så har jag inte direkt världens överflöd av pengar så jag måste hålla bättre koll på min ekonomi. Sluta slösa småpengar på småsaker. Jag har t.ex. börjat ta med mig en kaffetermos till skolan så jag inte ska gå iväg och köpa kaffe (som för övrigt kostar 15 kr på Engelska Parken. Ett rån helt enkelt) och sluta äta godis i veckan. Hmpf. Jag kan säga att godisbiten tampas jag med en hel del. Som tur är så har jag funnit russin i skafferiet. Något nyttigare och innehåller ASmycket fruktos. Socker alltså. Mums. 
Betydligt billigare också btw.
 
Jag har även lovat två andra saker och det är;
1. Lyssna mer på ny musik. Varför? Jo, jag har väldigt lätt för att snurra in mig på samma artist och göra spellistor som jag sedan endast lyssnar på. Jag missar en hel sjö med musik bara för att jag inte vågar söka mig utanför min trygghetszon. SÅ. Dags att klampa utanför den dårå. 
 
2. Var bättre än du var igår. Det vill säga; utvecklas! Stagnera inte utan fortsätt framåt. Det är astråkigt att stå still. 
 
Har du lovat något? 
I så fall, vad har du lovat? 
 

Jordgubb + Mynta = Sant

 
Försökte mig på att göra en lite somrig smoothie imorse, genom att blanda jordgubb med vaniljyoghurt och mynta. Det blev väldigt gott (fast jag skulle ha haft i mer jordgubbar!) och för att göra det mer nyttigt så slängde jag även i lite spenat. 
 
 
 
Den ser inte helt underbar ut, så jag kan förstå om ni inte delar min förtjusning över den, men testa vetja! Vad har du att förlora (förutom en smoothie då).
 
Jag blandade; 
50 g jordgubbar
30 g spenat
170 g vaniljyoghurt
en kvist mynta. 
 
Lycka till :) 

C-vitamin boost

 
 
Som brukligt under vinterhalvåret så blir jag förkyld. Och just nu är jag inne i en sådan äcklig förkylningsperiod och för att försöka skynda på processen lite så har vi bunkrat upp med en hel del frysta bär och frukt. Gjorde en smoothie imorse med spenat, hallon, jordgubbar, blåbär och banan. Och vaniljyoghurt på det. MUMS. 
Imorgon ska jag försöka mig på att göra den bästa kompistionen mellan mynta och jordgubb. Wish me luck! :) 

Mitt liv för tillfället.

 
Plugg, bara plugg, bara massor utav plugg. Myser till det genom att låta adventsljusen brinna ut. 
Snart är skolan för övrigt slut, så jag kommer väl att sakna dessa stunder i framtiden? 
(Vem försöker jag lura..?) 
 

December Empties!

 
 
 
Äntligen dags att visa upp vad jag har förbrukat under december månad och ja, det är en ganska bra hög!
För er som är nya så gjorde jag det till mitt mission att rensa ut bland mina skönhetsprodukter, för jag hade en hel drös med saker (inte så mycket längre - det börjar ta sig!) som bara stod - varför inte bara förbruka dem och sedan visa upp dem här? 
Well, under december månad så var jag ganska produktiv som du kanske kan se och somna inte, jag ska försöka göra mitt bästa för att texten ska bli så underhållande och kort! 
 
1. Amika: Nourishing Mask
Denna lilla underbaring luktar otroligt trevligt och ser otroligt fin ut. Jag fann den dryg (kan va för att jag har varvat den med två andra masker tidigare) och ibland använde jag den även som balsam när det tog slut här hemma.
Denna sötsak gjorde mitt hår otroligt lent och lättarbetat och väldoftande. Kommer lätt att införskaffa denna igen då den inte är så fasligt dyr heller. :) 
 
2. Lush Dream Cream, Bodylotion
 
På den lilla asken som jag fick med dream cream står det även att det är en handkräm och det var det som jag först använde den till. Dock så efter ett tag så märkte jag att den inte fungerade så bra på mina händer som jag trodde, utan ibland kunde den även verka vara irriterande. Den ska lugna och svalka, vilket fungerade bra på resten av kroppen men inte händerna tyvärr. Och kroppslotion har jag redan en som jag gillar. Dock så luktar man gott av lavender och kroppen känns verkligen insmord och du kanske inte borde dra på dig skinny jeans direkt efter ;) Du finner den här!
 
3. Yves Rocher, Active Sensitive 
Helt ok ansiktskräm. Luktar lite sött och var ganska så lättarbetad. Nothing less, nothing more. Helt ok helt enkelt ;) 
 
4. Orofluido, hair oil
Jag började använda den här när jag var i Turkiet (hela deras serie btw) och de var så bra att jag inte drabbades av den där typiska strävt-hår-för-att-ha-badat-för-mycket-i-poolen syndromet. Oljan hade mycket ge. Luktar lite snällt kryddigt och för mig så påminner den nu om semester :) så massa posivtiva vibrationer här. Dryg och gör mitt hår lättarbetat men som alltid med håroljor - för mycket och ditt hår blir fettigt. Måttlighet här är bäst. Du finner den här :) 
 
5. Skin Plan, Vitamin C Booster
Denna lilla thing fick jag för evigheter sen i glossybox. En riktigt dryg jävel alltså. Den består då av pulveriserad c-vitamin som man ska blanda ut med sin vanliga dagskräm en- två gånger i veckan för att få en booster och yes sir i did. Jag tyckte om lystern jag fick när jag använde den här produkten och den löstes upp snabbt i dagskrämen och sedan på huden. Finns att köpas här!
 
 
 
 
 
6. The Body Shop, Vitamin E Day Moisture Cream and Night Cream
Slog ihop dessa två då jag lyckligtvis lyckades göra slut på båda samtidigt. Dessa är krämiga, lättarbetade, en lätt rosdoft som lämnar huden relativt snabbt. Den går in i huden fort och nattkrämen lämnade min hud återfuktad på morgonen. Jag upplevde dem som dryga också, vilket gör att de känns prisvärda.
Helt klart en av de bättre krämerna som jag har testat.
 
7. Elizabeth Arden, Optimizing Skin Serum
 
Detta serum lämnade min hy otroligt mjuk och len. Jag kan lugnt säga att jag blev lite ledsen när den tog slut. Jag upplevde den inte alls som dryg utan denna lilla flaska användes upp ganska så snabbt (den är dock på 5 ml och den stora på 30 ml, håller nog lite längre), men jag tror att du kanske inte ska använda den varje dag som jag gjorde? Eller? Iaf, ska tänka på om jag ska köpa den igen, 555kr känns lite väl saftigt men har man råd så har man (jag har inte...) 
 
8. Maria Nila, Palett Conditioner
Denna hubbabubba - doftande balsam (som dessutom är rosa!) gjorde mitt hår mjukt och återfuktat. Mitt hår blev ibland dock strävt men slutresultatet när håret hade torkat var ett hår att vara något stolt över :) Jag hade inga direkta problem med denna serien men min sambo upplevde också att hans skalp inte reagerade så bra med den här serien :/ så den kommer tyvärr inte att återkomma - jag gillar dock att den är vegan, utan parabener och sulfater plus inte testad på djur. 
 
 
 
 
9. Kiehl's, Double Strength Deep Wrinkle Filler
Min nya passion stavas Kiehl's just för att jag gillar innehållet samt designen. Och nu kanske ni undrar varför jag har testat en anti-rynk-kräm, jo... De brukar vara smällfeta med fukt, vilket min hud älskar, speciellt under ögonen och just där brukar rynkor synas först. Och jag närmar mig det magiska strecket 25 så det kanske är dags nu. Denna kräm var väldigt krämig och gick snabbt in i min hud. Den luktar som Kiehl's andra ansiktsprodukter som jag har testat - no perfums. Purfect. När det börjar bli mer dags för mig, då ska jag kika närmare på Kiehl's anti-rynkor program. Helt klart.
 
10. Eucerin, Hyaluron - Filler
Om förra samplen var purfect så räckte detta knappt till. Detta är en dagkräm, men den räckte knappt till min hud i ansiktet innan samplen var slut :( Not good at all. Kände inte direkt att jag fick tillräckligt för att göra en rättvis bedömning, men med tanke på hur snabbt det gick att förbruka denna så tror jag inte heller att den är så värst dryg heller. 
 
11. Estée Lauder, Revitalizing Supreme
En anti-age kräm till ögonen, upplevde varken bu eller bä med denna sample. Luktade dock lite trevligt och var krämig, helt ok kräm. 
 
 
 
 
 
12. Apoliva, Anti-age Dagcreme
Denna produkt orsakade acne. Hann använda den en gång och sen sa det POPOPOPOPOPOPOP och jag hade acne att kämpa med. USCH. Jag har precis återkommit från det döda och nej, denna kräm ska ni inte införskaffa. Tro mig. Om du inte gillar förståss att få finnar. Vid 24 års ålder. USCH
 
13. Biotherm, Aquasource, deep serum
Upplevde inte samma WoooooW känsla som med Elizabeth Ardens produkt, utan upplevde denna som rinnigt, la sig något över min hud och gick inte riktigt in. Citrusdoftande halvt genomskinlig gele. Finns bättre.
 
14. Botanics, Iconic Clay Mask, Shine Away
Denna mask lämnade min hud väldigt ren men efteråt blev jag lätt röd i ansiktet och det började stickas. Inte något man använder innan man går ut och träffar vänner direkt ;) Dagen efter var allt normalt igen men jag blev lite rädd för att använda den igen. Och när jag väl tänkte testa den igen så hade den torkat ige. Heh.  
Men denna lermask gör sitt jobb för huden kändes väldigt ren efteråt men det finns de som kommer att få värre allergiska reaktioner än de lätta jag fick. Så, testa på eget bevåg ;) 
 
 

Mission impossible

Under förra året som har gått så har jag lovat saker. Saker som att inte köpa mer kläder, rensa ut i köksskåpen, läsa ut mina böcker, ta en bild om dagen, 365 dagars utmaningen - u name it. 
Vissa har jag faktiskt hållt, jag har rensat ut i mina skåp och garderober - men jag har köpt mera kläder (mest second hand men lite nytt också, faktiskt) men det finns de utmaningar som inte ens jag kunde råda bot på. Som mina Hyllvärmare 2013
 
 
Dessa böcker är; 
 • Edgar Allan Poe - Tales of mystery and Imagination
 • Doris Lessing - the fifth child
 • Toni Morrisson - Sula
 • Toni Morrisson - Älskade
 • Fjordor Dostojevskij - Brott och straff
 • Leo Tolstoj - Anna Karenina
 • Kathryn Stockett - Niceville 
 • Alice Lyttkens - Fader; Okänd 
 • Daphne Du Maurier - Värdshuset Jamaica 
 • Cyril Hare - Döden blåser klarinett
 • Pascal Mercier - Nattåg till Lisabon
 • Ted Willis - Tiger!
 • Johanna Tyrdell - I taket lyser stjärnorna
 • Kjell Johansson . Huset vid Flon
 • George Eliot - Middelmarch
Och jag kan lugnt säga att jag har läst en av dessa, och det är Toni Morrissons Sula. Alla andra har fått bli just hyllvärmare. Plus att jag faktiskt har köpt fler böcker på second hand (jag får väldigt svårt att andas och det kliar över hela mina fingrar när jag kan köpa en hårdpärmsbok för en 10 och pocket för 5). Mer om det en annan gång. 

En annan utmaning som jag försökte mig på förra året var; 
 
 
 
Inte nog med att jag stannade efter nr 51 (tror jag), jag fann den även lite småtöntig, eller icke passande mig. Eller ja, jag kanske inte riktigt är bekväm med att berätta all om mig för dig - än, men jag kommer att fortsätta med utmaningen under detta året också. Så det kommer istället att bli en 365 dagars utmaning - över två år ;) 
 
Jag skulle även ta ett foto om dagen. 
Det gick sådär och efter en månad hade jag tröttnat. Erhm. 
Ska komma på något roligare som ligger mer i mitt intresse, så som musik och producerande. 
Ska klämma ur mig om det en annan gång (men det kommer förmodligen att hända - jag behöver den sparken därbak). 
 
 

Årskrönika

 
 
Nu när år 2014 är här så kanske det är dags att summera förra året lite? 
Inte? 
Jooo, kom igen, det blir kul! 
 
Under 2013 så har jag; 
 
 
 
Ätit och druckit en väldans massa mat. Synligt här är att jag gillar grön mat (och nu menar jag att den inte bara är vegetarisk utan har också färgen grön) och pasta. Jag älskar kolhydrater med andra ord ;) 
Jag har även under 2013 funnit en ny favorit affär där jag handlar de mesta av min mat samt nya företag som gö gott för naturen och för mig. Astrid och Apornas produkter har hjälpt mig otroligt mycket nu under 2013 (Have I told you lately that I love you?) samt upptäckandet att tofu varken är dyrt eller värst jobbigt att tillaga. Samt pinterest och alla bloggar där ute som fint delar med sig av deras recept. All kärlek åt er!
 
 
 
Under detta år levde jag ut mer som individ än vad jag har gjort tidigare. Jag vågade ta steget ut på scen. Jag tränade mer. Jag var på underbara damsupéer och vågade involvera mig i studentradion. 
Jag fyllde även 24, fick ballonger och vintermös med katta när vinden ven för mycket utomhus. 
Det är då man längtar till sommaren och barfota dar. :)
 
 
 
 
2013 var året som jag började arbeta mer med musik samt med min baby - flea market!
Sände även radio och gick in för det sista året med studier. Praktiserade och fick sedan jobb där, så jag spenderade hela sommaren med att spela in, jobba på arlanda och dricka kaffe. Mums. 
Flea Market flyttade även ut under kulturnatten och in på Gustavanium där vi fick väldigt många besökare. Kul att blanda egypisk historia med loppis ;D 
Nu hoppas jag att 2014 fortsätter i den här utvecklingen. 
 
 
 
 
2013 var året då jag hade lovat att bege mig ut lite i världen och jag gjorde det! Med mig tog jag min älskade vapendragare Gustav (även min sambo) och vi hann med att bli bruna och skrubbade i Turkiet, sightseeing i Berlin och vara i Helsingborg under sommaren (dvs beachhäng på Fria Bad) samt jag var på Way Out West med en underbar tjej som heter Nancy och njöt av Göteborg och det smörgåsbord WOW den staden bjöd på. Har redan fått en blodad tand och ska till Göteborg samt Berlin 2014 igen. Basta. 
 
 
 
 
2013 hade jag även turen med mig och vann hem lite nytt till mina förvandlingslådor. Isadoras produkter håller hög standard till väldigt låga priset och jag är väldigt tacksam för det jag har vunnit. Allt har blivit väldigt flitigt använt. Solskydden hann jag inte använda så jättemycket - tyvärr, men de fyrkantiga sakerna är till ansiktet och det blandar jag ner i min vanliga fuktkräm :) 
Jag har faktiskt vunnit en sak till men jag har inte hunnit fota det - än. Det kommer upp senare ;) 
 
 
 
 
Min nördstämpel gick upp något 2013 i och med intåget av en bettskena. Vid 24 års ålder. Min kära käkled vill inte fungera alltid och knäpper till när jag äter och detta ska tydligen hjälpa mig att komma på banan igen. Jag är skeptisk, mycket för att det känns väldigt konstigt. 
Jag hittade även två gamla skelett i garderoben när jag gjorde min utrensning. Min mor ansåg att det var dags att rensa ut där hemma, väldigt smärtsamt att inse att nej, mitt rum existerar inte längre. :( 
Jag har även utvecklat en stoooooor förälskelse i ale. Min go-to-beer är oftast bomble bee 17 samt Hale to nothing. Inte så svårt val när bryggeriet heter Brutal brewing och backyard brewery. Hell yeah!
Jag var även med och varvade nya medlemmar på en studentmässa för studentradion och passade samtidigt på att införskaffa höstterminens ranson av tictacs och pennor. Awesomecake. 
 
 
Så, här är mitt 2013 i ett urval bilder. 
Nu hoppas jag på att 2014 blir ännu bättre :) 
 
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
 • stephiethurow@gmail.com

  Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria