Järvsö

Det finns en plats på jorden där jag alltid har känt mig som hemma. Där jag har blivit mött med öppna armar, massa god mat och leenden. 
Järvsö.
Jag har min släkt där och jag har spenderat väldigt många somrar på gårdn ute hos min moster. 
I fredags hälsade vi (vi som min bror, mamma och styvfar) på och fick följa med ut till Gricken, där deras nybyggda sommarstuga stod. Som de för övrigt byggt själv (med hjälp) och med eget trä. Fantastiskt. 
Har många minnen därifrån, speciellt ett där jag försökte som en liten knodd lyfta upp en spann vatten som jag envisades med att fylla upp till toppen. Och att kasta ut en pinne i vatten så att hunden Ludde kunde kasta sig i och hämta den åt mig. 
Som sagt, väldigt många fina minnen därifrån och jag hoppas att jag i framtiden kommer att ta mig mer tid till att åka ut dit. :) 
 
Här kommer ett gäng fantastiska bilder :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och ni kanske undrar hur jag mår nu? 
Helt ok faktiskt. 
Dock när jag har huvudet fullt med annat så hör jag en låt som påminner mig om något, eller ett namn i tidningen som får mig att slungas tillbaka och ja, det är inte enkelt att sakna någon som jag tycker om att prata med. Eller vara med. Vet inte hur många gånger som jag har varit nära att skriva något men stannat mig i sista stund för jag inte vet hur det ska tas emot. Eller hur jag ska ta svaret. Då har jag intalat mig själv att det är bättre att låta det vara. 
Har några fantastiska minnen från sommaren som har gått och det känns så dumt att det slutade så här. Men vem vet vad framtiden har i sitt sköte.
 
Foppa och jag leker apport vid vattnen :) 
 
 

  0 kommentarer på "Järvsö"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria