Om att ömsa skinn

Det har gått ett litet tag sen jag senast skrev något, men det är för att det hände en grej i slutet av mars som tog upp ganska mycket av min koncentration och fokus. 
Jag koncenterade mig på att ta mig upp ur sängen samt vara peppig och käck på jobbet. Och det tog alla de krafter jag hade kvar efter ha legat vaken om nätterna och tänkt, tänkt och tänkt. 
När det händer något som skakar ens värld sådär så finns det två val egentligen, ligga kvar i sängen och tycka synd om sig själv, eller gå upp och göra något. För dagarna går, även fast man då vill trycka på paus. 
Och det är jag väldigt glad över just nu att jag tog mig upp och gjorde saker. 
Jag ser på framtiden på annat sätt än vad jag gjorde tidigare och jag förstår nu att det var något som höll mig tillbaka och vaggade in mig i en trygghet som var skön men drog ner mitt tempo. 
 
Men jag flyttar snart och genom det så börjar jag ömsa mitt skinn. Slänga ut saker som påminner mig för mycket eller som jag trodde att jag gillade. Eller som jag bara har hängt mig fast vid. 
Även om jag tror att jag lever lätt så har mitt lilla berg med prylar växt sig stadigt under denna process. Tror att jag måste ta en runda till och verkligen passa på att rensa ut sånt som tar upp plats. 
 
Så egentligen vill jag tacka för möjligheten att kunna göra sånt som jag drömt om, själv, utan att behöva inkludera någon annan i mina planer. 
Och det kommer att ta tid att kunna lita på man igen så pass mycket som jag litade på han. 
 
Och nu kan jag bara tänka så här om han; 
 
I Pity the Fool by Louise Hoffsten on Grooveshark 

Flea Market & Naturskyddsföreningen goes: KLÄDBYTARDAG

 
 
Det är något i luften, när dagarna blir längre och varmare. Snön känns lite längre bort för var dag och garderoben har aldrig känts så trist som nu.
Vad passar då inte bättre än en fantastisk Klädbytardag på Smålands!? 
Den 5 April från kl 12 på Smålands Nation, kan du komma dit med dina plagg som du har tröttnat på, för att byta till dig något som får ditt hjärta att bulta lite snabbare (Miljövänligt-style!). 
Du får max ta med dig 5 plagg som är hela och rena. :) 
 
Ses där! 
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria