Oh that so glossy 4

 
Det börjar närma sig med nästa utskick, så det brinner lite i knutarna över att bli klar med förgående boxar, haha. 
Fick frågan innan idag om hur jag hinner använda upp alla saker som kommer med i boxen och som svar är att de mesta i boxen är i sample size, så tester. Ibland kommer det orignal storlekar men oftast är det små förpackningar.
En del ger jag bort, andra använder jag upp. Kika in mina missions update där små glossybox-produkter finns med. 
 
 
Då fortsätter jag med det blåa kortet och namnet på den boxen var "Le Grand Bleu".
Denna box blev jag faktiskt glad över, just för att de hade lyckats få ner några produkter som jag har positiv inställning till, t.ex. Goldwell och Youngblood. 
Att jag sen fick ett SUPER-rosa nagellack är ju en annan femma (är något tveksam mot rosa.. Är inte riktigt min typ av färg.. ibland.) 
 
Änyhu, detta var det jag fick :) 
 
1. GoldwellDualsenses Color Extra Rich 60 sec Treatment 
Phew, vilket namn! Men ja, namnet är inte direkt något man läser varje gång och det är inte bokstäverna som jag tvättar håret med och jag gillade verkligen verkligen resultatet som kom ur den här tuben. Funderar skarpt på att fortsätta med den här serien. Jag var skeptisk när jag såg att det var till färgat hår men har insett att färgat hår är extra utsatt = färgat hår behöver mer fukt. Mitt hår behöver alltid mer fukt ^^. Winning alltså ;) Plus doften var svag, inte överrumplande och konsistensen perfekt :) 
 
2. Youngblood Mineral CosmeticsMineral Primer
love it. Den gick snabbt in i huden och lämnade efter sig en slät hud. Och ibland så vill bara inte min hud i ansiktet vara med. Life saver. 
 
3. BeautybirdFly High Active Foot Gel
Denna klämde jag på när jag hade gått långt och länge på jobb. I och med att mina fötter är en förutsättning för att jag ska kunna göra mitt jobb så är det tvunget att de är alerta. Så. Jag klämde ut lite gel, smörjde in fötterna och drog på bomullsstrumpor. Morgonen efter när jag vaknade så var mina fötter inte bara sammetslena utan kändes också utvilade! När jag testade att inte göra så efter en lång dag så kändes det som om jag hade gått i klackar en hel dag. Ont är bara ett beskrivande ord. 
 
4. Nails Inc; Brook Street Nail Polish
Jag gillar att Nails Inc kommer i små förpackningar. Det känns mer som att jag kommer att hinna använda upp den inom en snart framtid. D.v.s. innan den torkar ut eller blir dålig. Dock så kom den i rosa.. För övrigt så torkade den lätt och flisade sig efter 3-4 dar, så som vanliga lack gör. Inget sensationellt d.v.s.
 
5. AnatomicalsYou need a blooming shower gel
Anatomicals gör roliga shower gels och den förra vi fick i boxen luktar coca cola (fo' real). Den här luktar rosor och för den som inte gillar rosor är den här inget för denne. För övrigt, den löddrar bra och luktar ros. Väldigt somrig så att säga ;) Jag gillar också Anatomicals små finurliga texter och roliga bilder på förpackningarna och hur tuben känns i handen. Genomtänkt och snygg :) I like. 
 
Det var Le Grand Bleu boxen, sista boxen blir Beauty is golden och bör komma upp nu nästa vecka. 
:)
 
 
 
 

  0 kommentarer på "Oh that so glossy 4"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria