Oh that so glossy 3

 

Fortsätter mitt glossyboxpratande för er, om ni skulle vara intresserade av att vara med i Glossybox, lämna en kommentar med er mejl så bjuder jag in er :) 

Dagens box som jag tänkte ta upp är boxen "Don't let anyone ever dull your sparkle"
Denna låda blev jag halvt om halvt besviken på, efter ha hört vad min syster fick och för att jag fick två läppglans (speciellt när jag hade kommit ut med att jag MÅSTE använda upp de jag har. Oh the irony). Änyhow. Detta är vad jag fick.

1. Sebastian ProfessionalVolupt Spray 
Denna har blivit en liten favorit här hemma kan jag lugnt säga. Ibland faller mitt hår platt som en pannkaka och volym är inte direkt det första håret tänker på vid såna tillfällen. Tur då att den här finns! Man sprayar lite i hårbotten, hårfönar något och SHJOFF så har du mer volym som en Amerikans pannkaka än en svensk. I like!

2. Figs & Rouge100% Pure & Natural Tinted Lip Balm
Jag är fullkomligen såld på den här. Den lämnar en trevlig färg på läpparna och mjukar även upp. Dock så behöver jag mer fukt på mina läppar än så OCH en annan applicator hade varit najs. Plastgrejen känns ibland något otrevligt och jag lyckas ofta trycka ut mer än vad jag behöver. 

3. Emite Make UpProfessional Eye Lash Curler
Funny thing, precis innan boxen landade här hemma så hade jag seriösa planer på att köpa mig en ögonfransböjare. Tur att jag inte gjorde det och jag förstår inte hur jag kunde överleva utan en så länge som jag gjorde. Använder den nästan varje dag - så investera i en böjare min vän ;) 

4. China Glaze; Nail Lacquer
Den som vi fick i boxen var det enda som glittrade och denna var en glitterbomb. Jag använder min oftast ovanpå ett annat nagellack - för att ge lite mer OMPHF i vardagen of course. 

5. Pierre RenéSweet Berry Gloss
Denna gav efter sig en ljusrosa nyans som inte passade så bra med mina läppar. Man verkligen såg att jag hade smetat på något...... Så den har fått ligga sen jag fick den och inte som Figs & Rouge läppbalsam som jag använder nästan dagligen. 

Det var den boxen, 3 down, 2 to go! 


  0 kommentarer på "Oh that so glossy 3"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria