Oh that so glossy 2

 
 
(Jag har förinställt det här inlägget innan jag stack til jobb, snällt va ;) ) 
 
Nu tar jag mig ann Magical Beauty, boxen vi fick i Maj och om du klickar på bilden så kommer du asap till Glossybox :) 
 
1. WenSweet Almond Mint Cleansing Conditione
Jag förstod mig inte riktigt på den här. Alla dessa moment i duschen för att få ett rent resultat. Jag brukar bara vilja springa in, tvätta håret och sen poff ut (kan ha med min överkänslighet att göra kanske). Hur du skulle göra och hur längre fick mig att långsamt tvätta kroppen, inspektera tånaglarna samt porera i ansiktet. Neh. Nothing for me. 
2. Dr.Bronner's Magic SoapsOrganic Peppermint Castile Liquid Soap
Det skulle vara en ren underbedrift att säga att jag älskar den. Om jag inte hade lagt undan den till efter det att jag är färdig med min utrensning, så hade den varit slut vid det här laget. Den luktar så himlans gott och huden efteråt känns så skön. PLUS den är fairtrade och faktiskt ganska billig. 
3. Color ClubAge of Aquarius Nailpolish
När jag fick den här så tänkte jag "Nu kommer min sambo att hata mig". Har sjukt många nagellack och jag får inte ha nagellack på mig när jag jobbar, så ni kan tänka er hur många halvfulla nagellack jag har? Mina tår är dock väldigt färgglada ;) 
Denna testade jag dock i Turkiet. Det satt bra och det var inga konstigheter med detta :) 
4. Akademikliniken, "The plastic surgery brand"Pure Antioxidant Crème
Jag gillade faktiskt den här krämen. Den kändes fyllig och gick in i ansiktet snabbt. Resultatet blev att ansiktet såg visuellt fylligare ut. Men som alla krämer så måste man fortsätta med det märket för att resultat ska fortgå. Vilket inte hände när krämen tog slut :( 
5. LumeneBeauty Base Eyeshadow Primer
Jag gillar verkligen denna. Den lägger jag under ögonskuggor (när jag väl orkar) alt använder den som skugga. Det enda som jag skulle kunna klaga på är att den ibland kan vara lite svår att smeta ut, men det är väldigt sällan :) Tror att det är när jag är något kall om fingrarna, eller att jag inte har mjukat ut krämen när den kommer ut. (krämen innehåller lingonfröolja och C-vitamin)
 
Och det var Magical Beauty boxen. 
 

  0 kommentarer på "Oh that so glossy 2"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria