Oh that so glossy 1

Kom att tänka på här om dan att jag inte har uppdaterat dig om glossybox på väldigt väldigt länge. 
Mycket har att göra med att jag har haft en hel del att göra, men jag har sparat korten man får i boxen så att jag kan berätta om dem vid ett senare tillfälle.
Dock så kan det vara som så att produkterna redan är slut, men då kan jag berätta för dig om mina upplevelser med dem! 
(om du klickar på bilden så kommer du direkt till glossybox. Om du också vill testa på att prenumerera och nämn gärna att du blev inbjuden genom mig ;) )
 
 
Den första lappen jag tänkte ta mig igenom är SPRING CLEAN YOUR BEAUTY
Detta är vad jag fick; 
1. Mila Nila Stockholm; Palett Masque, Luminous Colour. 
Första tanke, "Varför får jag en hårinpackning till för färgat hår..?" men, hårinpackningar för färgat hår brukar vara proppade med skyddande och närande ingredienser, så jag gav vika. 
Jag finner den dryg, då den fortfarande finns kvar i mitt badrum. Den ger ett mjukt och fylligt resultat och luktar gott. Dvs, det en är bra produkt. 
2. TancanBronze Selt-Tanning Spray
Efter att fått höra att man får ASMYCKET färg av den här så har jag inte vågat mig på att testa den. Herregud, om en blekfis som jag möter mina vänner helt plötsligt som en brun variant av mig själv - utan att ha varit utomlands - så tror jag att de kommer att skicka mig till hudläkarcentralen omedelbums för checkning av hudcancer. Gezzuz. Men kanske inför nästa sommar innan jag sticker igen? 
3. FärgÖgonskuggepalett
Denna har inte fått så mycket kärlek än, det var ganska så udda färger för mig. Har testat den röda och min sambo frågade mig om jag var trött. Okey. not good, gör om och gör rätt typ. Men grått och rött är ju populärt nu i höst/vinter (bägaren är alltid halv full).  Den innehöll färgerna rött, vitt, glågrå och grå. 
4. VichyNormaderm Hyaluspot
Jag är dessvärre inte den som får finnar allt för ofta, så jag kan tyvärr inte ge någon rättvis bedömning om den här. :/ 
5. Balance Me Super Toning Body Wash
Någon som vet vad som gör toning så speciellt? För mig är det en annan slags tvål.... Det står visligen att den innehåller aktiva ingredienser och sätter igång hudcirkulationen. "kan användas vid dusch så ofta du önskar då hudens naturliga oljor bevaras".
För övrigt, Balance me produkterna är naturliga till 99% (enligt dem) och luktar lite speciellt. Kryddigt. I like it, men det finns dem som inte gör, så lukta i affärn innan du köper dem :)
 
Det var aprilboxen :) 
 

  0 kommentarer på "Oh that so glossy 1"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria