Mission Update 1

Som jag skrev tidigare så har jag börjat med ett mission med att rensa ut bland mina smink och duschprylar, ni vet, använda upp dem och det jag har använt tänkte jag sen visa upp här. 
Hoppas att detta är ett koncept även ni gillar :) 
 
 
1. Orofludio, hair mask. 
Denna mask råkade min sambo tappa i golvet, den sprack och där med var den slut. Men vi använde den när vi var i Turkiet och jag gillade doften och gillade hur mitt hår kändes efter åt. Inte alls strävt eller torrt som det kan göra när bassäng och sol står på schemat. 
2. Body America, Southern Belle. 
Denna köpte jag för evigheter sen på Borgholm när jag var och hälsade på min far. Jag föll för etiketten (och priset) och tänkte why not try? 
Men, doften föll mig absolut inte i smaken och det har tagit mig ett bra tag att ta slut på den. 
3. The Body Shop, Coconut oil. 
Denna har hjälpt mig genom sommaren. No doubt about that. Jag är torr som fnöske året runt och sommaren är inget undantag. Denna gjorde min kropp så mjuk och kokosnötdoftande ^^ 
4. Yves Rocher, Hydraspecific, toning water mist
Funkar bra, lite stark ibland. Har använt den efter det att jag har tagit bort min makeup.
Har även den stått i evigheter (känns det som) i mitt skåp. 
5. Ceridal, Hudolja
Fick denna av en kollega för mina spruckna händer, men den går långsamt in och är inte direkt optimal om man som jag tar i glas eller dylikt och lämnar spår efter mig i cafévärlden. Nej, de sista dropparna hällde jag ut också då den läckte min väska :( 
6. Moroocanoil, schampo för extra volym.
Känner inte riktigt igen mig i hyllningen till Moroocanoil, tyckte inte om doften och efter någon dag så var mitt hår fettigt (torrschampo är min bästa vän ;)) igen. Och umpfet som jag fick när håret hade torkat försvann sedan. Inte värt 200 kr. Nej.
7. Goldwell, Colour extra rich. 
Fick denna i glossybox fastän jag har klickat i att JAG INTE färgar håret. Har inte gjort så sen 2011. 
Men jag fann produkten tilltalande, den luktade gott och mitt hår kändes mjuk. Jag brukar köpa deras produkter då jag gillar att de inte testar på djur :) 
8. Lumene, Indian summer, arctic sun, mineral bronzer.
Gillade verkligen verkligen denna. Svag highligher med bronze. Höll också verkligen länge. Ska se om den finns kvar eller om de har något annat liknade. 
9. Wen, sweet almond mint, cleansing conditioner.
Även denna fick jag med i glossybox, vilket var tur, för jag hade tänkt på om jag skulle köpa hem en tub och testa. Well... not anymore. Först så skulle du massera in balsamet (?) i håret, addera lite vatten för att få en skummande effekt (hände inte) i 1-3 minuter, sen skulle du borsta igenom håret och lämnade i för 3-5 min. Sen skulle du borsta igenom det igen och sedan skölja av. Efteråt så skulle du även ta i lite för en leave - in effekt. Well wen, Första gången gick det bra, andra gånger nej. Dessutom, vem fan vill hålla på och tvätta håret i ca 10 min? 
10. L'oreal, Telescoptic Mascara. 
Denna var helt underbar. Ett drag på ögonhåret för att se något piggare, 2 drag för att få längre fransar 3 over the mountain. Shiet. Borsten är smal och lång och jag älskade den. 
Fan att den är slut :( 
 
 

  0 kommentarer på "Mission Update 1"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria