Orsaker till varför jag gråter

Gustav tycker att jag är söt när jag gråter till sommar i p1. Men jag kan inte hjälpa det för att jag kan inte acceptera vissa faktum som tex 1, att vi blir äldre. Varför blir vi äldre? Jag har inte riktigt kommit fram till att det är 5 år sedan jag lämnade Helsingborg för att leva livet någon annanstans samt att mina vänner gör sånt andra 24,25,26 åringar gör, ni vet, gifter sig, har ett fast jobb, får barn. Sånt som är otroligt svårt för mig att vira mina tankar om speciellt eftersom jag inte känner att jag är på samma nivå som dem. Jag är fortfarande en student som har fullt upp med mig själv (super egoist javisst) och fundera ut vem jag är och vad jag gör i världen. 

2. Att vi en dag ska lämna den här fantastiska saken som vi kallar livet. Tänk att en dag inte få vakna upp och vara med, att inte få andas, inte få se eller känna. 
Fick en smärre chock när min mor berättade att det är ca 10 år kvar till pensionen, i mitt huvud så är hon precis lika ung som mitt första minne. Kan lugnt säga att min föreställning inte överträffar verkligheten och det blir jobbigare och jobbigare att motivera en resa tillbaka till uppsala. Jag har starka funderingar på att föytta hem, men om jg gör det så vet jag att den stan kommer sakta men säkert förgöra mig. Så, nej.
Men precis som nu som när jag var liten så grät jag bara vid tanken på att en dag förlora min mamma (och jag hoppas att det dröjer väldigt länge tills dess) och jag kommer förmodligen, precis som många andra vara helt förstörd när det händer. 
Så därför gråter jag när jag lyssnar till P1, för att jag känner igen mig på något vis. Mina känselspröt träffar deras och fastän jag aldrig har förlorat någon förälder så kan jag sympatisera och känna igen mig i deras smärta. För om bara tanken att förlora någon gör ont, tänk då vad det gör - på riktigt. 


  0 kommentarer på "Orsaker till varför jag gråter"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria