September Empties!

Tänkte testa på ett nytt namn. Istället för Mission Update så blir det [Månadens namn] Empties! 
Här kommer Oktobers Empties.
 
 
 
En hel drös idag alltså ;D 
 
1. Barnängen, Yoghurt Honung & Vanilj. Detta är en stående klassisker i vår badrumshylla. Den luktar så gott och mjukt och känns fantastisk mot min hud. Den torkar inte ut och ja. Ett otroligt kvalitativ budgetalternativ!
 
2. Orofluido Schampoo. Detta schampo luktar inte lika kryddigt som hårinpackningen eller oljan gör, utan är mer svagare i doft - vilket i och för sig är bra då resten av produkterna står för den delen ;) Men jag gillar den här doften mer än Morrocian Oil, då den är mer söt kryddig :) Håret mitt blev lent och lättarbetat och doften satt i ett bra tag. Plus mitt hår blev inte lika fettigt lika snabbt som den kan bli med vanliga schampon. I like. 
 
3. The Body Shop, Nutriganics Foaming Facial Wash. Istället för traditionell rinnande ansikttvål får du här ett skum att skrubba ansiktet med. Skummet är lätt, luktar citrusaktigt och lämnar min hud något stram efteråt. Ren känsla infinner sig efteråt åtminstone. Stramheten har jag fått bekämpa med min ansiktskräm istället.  
 
4. Yves Rocher Aktive Sensitive, med en krämig formula och en sådan typisk "kräm"doft med en hint av rosor (?) tar du denna kräm på en bomulls-of your choice och drar över ansiktet. Lämnar huden fettig (men inte stram!) och det överflödiga tvättar jag bort med vatten. Jag är inte så mycket för Yves därför de inte är med på PETAs sidan (men hur många på den här listan är det då..?) och jag försöker nu aktivt välja djurvänliga alternativ (därav utrensningen ^^). Denna passade inte mig då jag 1, inte gillade doften 2, min hud blev inte direkt bättre av den. :/ 
 
5. Nivea For Men, Dry Impact. Vem har sagt att kvinnor inte kan använda herrdeo? Min kära sambo köpte en ny deo för ett tag sedan och denna har då fått stå på hyllan väldigt väldigt väldigt länge. En dag tog min slut och jag hann inte köpa någon ny, så jag drog på min denna och jag gillade det faktiskt. Det kändes mer intressant än alla de tjejiga blombuketter man får med under armarna med de flesta deos. Min sambo tyckte dock inte om det för då "luktar ju du som en man!". And then..? 
 
6. Dove, Advance Care, Minimising. Till för att minimalisera den stickiga känslan mellan rakningen (har ni tänkt på att byta blad kanske..?). Luktar sött, nytvättat tvätt (typ) och inte alls som en tropisk storm eller blomsterbukette. Lugn, trevlig och inte allt för överhängade doft. Skulle kunna tänka mig köpa den igen, men Dove är inte med i petas BNB (Be Nice to Bunnies) så, jag får leta efter andra alternativ (har du tips - tipsa på! I'm all ears) 
 
7. Nuxe, Huile Prodigieuse. Första gången min näsa fick känna på Nuxe's doft så har den varit hooked. Detta har blivit min favoritolja sen i somras och jag har nu en ännu större variant som står på min hylla nu. Snabb arbetad, luktar som en dag på stranden (haha!) i solen. I love love love love Nuxe <3 (går att köpa här)
 
8. L'oreal Nude BB Cream. Denna kräm består av små små små kulor i en vit kräm. Denna vita kräm med små små små kulor för man sedan till ansiktet, antingen med rena fingertoppar eller med en borste och arbetar med cirkelrörelser in. Den ljusaste varianten (min) var något för mörk för mig (blekfis som jag är) och de små små små kulorna gjorde något ont efter ett tag. Plus att det kändes som om jag hade foundation på mig (BB kräm är förklädnanden för företag för att sälja med foundation..? Maybe?) och det var inte alls den där nakna känslan som jag vill så gärna åt. Well. no. 
 
9. Garnier BB Cream. Denna är egentligen inte slut men jag fick nog. Efter ha genomlidit glansighet, känslan att spackla ansiktet varje morgon samt att täckningen efter all den spackling inte är nog, kändes det som droppen som fick bägarern att svämma över var när jag råkade dra handen mot krämen och den liksom föll av, i bitar. Den korvade ihop sig (som när man var yngre och använde suddigum, typ sådana strängar >.<) och jag var tvungen att borsta av det. Då kände jag att denna produkt inte riktigt var för mig. 
 
10. Kiels Ultra Facial Moisturizer SPF 15. När jag tänker på något som ska vara ULTRA återfuktande så tänker jag en fet kräm, en fet kräm som tar evigheter att arbeta in i huden och som sedan lägger sig som en fet hinna över huden (men om man behöver en fuktboost då och då..). Denna är tvärtmot. Den är tunn, rinnande och luktar (enligt mig) lite små äckligt. Är man van vid typiska tjejdofter såsom rosor, citrus m.m så kommer den här doften som jag inte riktigt vet hur jag ska förklara den bäst - den luktar parfymfrikräm med en uns av solskydd (min sambo sa även yoghurt, jag vill nog mer säga mango). Inte min favorit och det kommer att få fortsätta att inte vara det.
 
11. Youngblood Mineral Primer. En primer ska hjälpa dig att lägga en utjämnande bas i ansiktet så att det ser ut så att du har en jämn tavelduk (ditt ansike) att börja med. Lite förarbete alltså. Den här primern gör allt detta. Den är även lättarbetad och silkesmjuk. Luktar inget och går snabbt in i huden och lämnar den mjuk och jämn. Kommer att köpa denna igen när min plånbok tillåter det. (den finns här att köpa)  
 
12. Isadora Wonder Nail, South Beach nr 713. Isadoras lack är snabbtorkande, rätt i tiden -färg och ett smart budget val till alla lack därute. Detta lack var mitt sommarlack och jag må säga att jag även var kär i det. Den var den perfekta oranga färgen för min lätt bruna hud och ja, jag älskar den. Hade jag vetat detta när jag köpte den - att den inte skulle bli en tillfällig fling i mitt liv - då hade jag köpt fler. Men tyvärr så finns inte dessa kvar i Isadoras sortiment då det var en tillfällig kampanj från deras sida. This makes me very sad.
 
13. L'oreal Color Riche, 104 Beige Countness. Nu måste ni nästan tycka att jag använder fasligt mycket nagellack. well yes, men sedan jag införde stoppet (att inte köpa fler) så har jag använt de som jag har i kylskåpet (ja, jag har mina i kylskåpet, ett fint arv från min mor),  Förutom Peridot. Gills inte. haha. Dessutom så arbetar jag på ett cafe ibland och där måste jag ta av mig nagellacket. Så det blir lite rotation i hyllan.
Änuhyu. Denna är en perfekt liten flaska med en perfekt neutral lila-aktig färg. Fungerar för dig som inte vill att dina naglar ska stjäla all uppmärksamhet eller vill ha ett neutralt lack till din klädsamt neutrala färgskala :) 
 
 

  0 kommentarer på "September Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria