Oh that so glossy 5.

 
 
 
Fortsätter med den sista bortglömda Glossybox-boxen, som fint heter Beauty is Golden och kom nu i augusti. 
Det jag fick var;
 
 
1. Neccin "nr 1 Dandruff Treatment" Återfuktande schampo som lugnar hårbotten och förebygger mjäll. Ger friskt och glansigt resultat. Innehåller en färgbevarande naturlig blandning av antioxidanter och passar alla hårtyper. Min kommentar, söt liten flaska men jag har inget behov av ett mjällschampo. då jag inte har de problemen.
 
2. L'oréal Paris "Nude Magique CC cream" (nylansering) En vårdande och färgkorrigerande creme med lätt täckning. Inkapslade mikropigment korrigerar och anpassar sig till hudtonen och reducerar röda hudtoner. SPF 20. Min kommentar, inte lika hårda kulor som BB creamen, men om du är ljus i hyn så kan jag inte rekomendera denna. Den är på gränsen för mörk för mig och kommer att fungera som en sommarkräm (om jag nu skulle vilja ha något på ansiktet under sommaren....) när jag är mörkare i hyn. Synd. De borde ta oss blekfisar i beräkningen när de gör smink i framtiden. 
 
3. Mexx "Energizing Woman Showergel + EdT" (nylansering) En frisk doft som är full av positiv energi, som fångar den ultimata känslan av frihet och vitalitet, precis som när man åker ut och cyklar en daggfrisk, solig morgon. Min kommentar, Alltså, den här beskrivningen, är HILAROIUS! Hur doftar en daggfrisk, solig morgon? Eller positiv engeri och fångar den ultimata känslan av frihet och vitalitet? Ehm. JA. Doft är något som är otroligt personligt och för mig är denna beskrivning inte beskrivande för denna doft. Den har en frisk citrus doft med en söt sådan, som söt apelsinjuice blandat med blommor. 
 
4. Be a Bombshell "Onyx Black Eyeliner" Eyeliner med enkel applicerar och lång, vattenfast hållbarhet. Håll pennan mot ögonfransarna när du målar så får du en snygg tunn linje som får fransarna att se tätare och längre ut. Min kommentar, Jag hade problem med den första jag fick. Jag fick inte ut ordentligt med färg samt den kändes torr. Så jag mejlade Glossybox och fick en ny via post. Den här var inte lika svår, men jag är något skeptiskt mot hur mycket färg som kommer ut. Jag är väl bortskämd med den eyelinern jag använder från Body Shop som sitter som ett smäck och ger ett jävla svart streck, vilket denna inte gör. Den är blir lite gråaktig och efter en dag så ser jag lite ut som en panda då den har glidit ner. Nej. jag tror att jag kommer att använda den till att testa olika tatueringsförslag på min kropp. Den har förövrigt form som en tuschpenna - vilket är väldigt kul :) 
 
5. Claudia "Nailpolish" Claudia nagellack är ett snabbtorkande nagellack med hög täckförmåga och som sitter länge utan att flagna. Borsten är platt och bred (wide brush), vilket gör appliceringen enkel. Min kommentar, detta lack kommer tyvärr att bli lite otestad, då jag fick den i ljusrosa färg. Not. Really. My. Colour. Men jag ska ge den "A go" när jag känner för det. 
 
Det var Beauty is Golden boxen. 
Vill du vara med i Glossybox-gemenskapen så tryck på bilden så pingas du direkt till deras hemsida :) 
 
 

  0 kommentarer på "Oh that so glossy 5."


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria