Beauty that matters

 
Månadens tema för Glossybox var "Beauty that matters" och visade sig på så vis att en del produkter var snälla mot naturen (YAY!) och andra snälla mot kroppen. För vi går mörkare tider till mötes, vare sig vi vill eller inte. :( 
Änuhu, här kommer en produktbild från min iphone (då jag ännu inte har införskaffat någon kamera och jag vet inte var G lägger sina :/)
 
 
 
Så, det jag fick var alltså; 
 
1. Weleda "Millet Nourishing Shampoo"(nylansering): Ekologiskt schampo med macadamianötolja, extrakt från hirsskal och salvia som rengör hår och hårbotten samtidigt som det vårdar på djupet. Hjälper till att bevara hårets spänst. Min kommentar. Jag har alltid velat testa Weleda mer, men min plånbok har hickat till varje gång och sagt bestämt nej. Jag testade detta schampo igår, och jag var inte överväldigad entustiastisk. Mitt hår kändes inte så rent när jag stod i duschen, men när håret väl hade torkat så kändes det rent och mjukt och inte strävt ellet fettigt som jag trodde. Heh.
 
2. Bellapierre Cosmetics "Mineral Shimmer Powder": Vackert skimrande mineralpuder som är långvarande och skonsam mot huden. Mixa i din dagskräm eller läppbalsam för extra skimmer. Använd även som highlighter. Min kommentar: Jag vet inte riktigt när jag ska använda den här. Det är ju inte så ofta som jag highlightar något (if so så använder jag en grej som jag köpte på body shop för ett tag sedan.) Men det ska bli intressant att testa. 
 
 3. Trind "Nail Balsam" : Problem med torra naglar? Detta nagelbalsam från Trind hjälper till att återskapa fuktigheten i nageln och hjälper den att inte torka ut. Applicera på en ren nagel utan nagellack. Min kommentarEhm, jag testade denna ganska så direkt då jag arbetar en del nu och har därmed inget nagellack på mig. Dock så vet jag inte riktigt med den här produkten. Den går fort in i nageln och ja, den upplevs mjukare (mina bergskedjor på naglarna efter X antal uppsvullningar tack vare min fördömda överkänslighet har lämnat spår på mina naglar. De ser mer ut som Himalaya bergskedjan än en vanlig nagel.......) men jag vet inte riktigt med funktionen med att ha ett nagelbalsam. Jag använder iofs ganska så mycket handkräm så mina naglar blir kanske aldrig torra..?
 
4. Balance Me "Shine On Tinted Lip Salve, Super Soft Beige" (nylansering). Med 100% naturliga ingredienser får dina läppar en fin hint av färg samtidigt som de vårdas av bla. kakao-,mango-, och kokossmör. Med en fräsch doft från rena, essentiella oljor. Min kommentar Tog med mig denna direkt i väskan, och använde den istället för min vanliga på jobb. Well, gillar man inte en kryddig doft (i love it) så är nog inte Balance Me konceptet för er. Den har en säregen doft, kryddigt, och färgen läpparna får är fin. Läpparna kändes för övrigt även mjuka efter en dags användning :)
 
5. L'Occitane "Almond Shower Oil" Härlig och mjuk skummande duscholja som är rik på mandelolja från Provence. Rengör din hud ordentligt och efterlämnar den återfuktad med en satinliknande mjukhet och lyster. Min kommentar: Jag är för opartisk när det kommer till L'Occitane. Jag fullkomligt älskar deras handkräm men den tar alltid slut för fort för mig och jag har inte alltid tid att ta mig till sthlm för att köpa den (eller beställa på internet för den delen heller). Deras doft påminner mig om hud som luktar tvål, dvs ren och hur jag själv gillar att min hud luktar efter en dusch (som en hel jävla lavendeläng!). Och denna svek inte min kärlek. Kommer att älska den till sista droppen och hoppas att min ekonomi säger I DO när jag vill ha mer.Yez.
 
 
Plusmeny
Som ett extra plus i kanten så fick vi två biljetter till två olika filmer på Film2home.se. Men efter ha blivit blåst av lovefilm (fick ingen info att de skulle länga ner så alla mina krediter brändes inne. Skit kul... ) så är jag inte så positivt inställd till någon streaming on demand eller att hyra film what so ever. Gatsby har jag redan sett och Ego verkar att vara en sån där chickflick som kan fördriva en bakisdag då jag ändå inte lämnar soffan för något annat än toabesök.
Så atte.
Det var den ^^ 
Vill du också vara med i gemenskapen? Klicka på bilden så kommer du till Glossyboxs hemsida ASAP

  0 kommentarer på "Beauty that matters"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria