Andas, bara andas

Hej, det var ett tag sedan, hur är läget? 

Jag har helt gått upp i arbete, skola och olika ideella sysslor (såsom flea market samt radio och inspelning av en ny låt) att jag har förträngt det faktum att jag kanske ska uppdatera denna sida om vad som pågår, så att du och min fina familj kan följa med i svängarna. 
 
Jag har fått påminna mig själv att säga nej och det är faktiskt med lättnad som jag säger nu att jag tillåter mig själv att andas. Att säga "nej jag vill inte, jag kan inte, jag hinner inte". 1 års terapi måste ha hjälpt till med något eller hur? 
 
Jag gör fortfarande "att göra listor" för annars så får jag panik över att jag har glömt något när jag sedan går och lägger mig (som när jag glömde bort att jag skulle jobba nästkommande dag. >,<) . Men när jag är klar med listan - fatta vilken känsla som sprider sig i kroppen och jag kan med nöje ligga och slappa och kolla på Star Trek (im hooked!). 
Samt jag pysslade igår - den ni! 
Och vad jag gjorde kommer upp senare. :) 
 
Men jag vill bara skryta lite, i måndags vann jag (igen - YAY!) på isadoras hemsida. Så nu cirkulerar jag runt min brevlåda som en hök de närmsta dagarna. Vad jag vann? Det får ni se ;) 
 
 
 
 

  0 kommentarer på "Andas, bara andas"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria