Det känns som

En lördag.
 
 
Hej min vän. 
Det var ett tag sen. 
Jag har dessvärre haft fullt upp med en hel drös med saker (och jag har tagit kort så ofta jag har hunnit så att jag skulle kunna berätta om det sen för dig) så jag har inte kunnat berätta om allt fint som jag har varit med om. 
Men det ska vi ta och ändra på - eller hur ;) 
 
 
 
Idag är det lördag och jag firade det med att inte ställa min väckarklocka. Utan jag bestämde att jag fick vakna av mig själv och sedan skulle jag ha en riktigt lång frukost. D.v.s. brygga en hel kanna presskaffe, läsa hela DN i behagfull takt samt äta gott. 
Men jag orkade inte göra scones (får bli imorgon istället ;) ) men rostade mackor är lika gott det med ;) 
Och självklart finns det saffransscones (för oss tokiga som älskar saffran. Jag brukar köpa på mig under och efter jul så att jag sedan har resten av året. En vän till mig visade saffranshallomi - efter det måste detta ätas minst en gång i månaden. MUMS) och här finner du receptet till saffransscones!
 
Jag är en sådan person som måste skriva ner allt som jag måste göra, för annars är det lätt att jag glömmer bort det och då blir det inte utfört (sad face). Detta har jag löst genom att göra det till en vana att göra en "Att göra"-lista! 
Jag har gjort detta sen jag var typ 16 med något uppehåll under den period efter det att jag hade gått in i väggen (fick inte lov). Och här skriver jag ner saker som jag måste göra, samt saker jag vill påbörja/göra. Känslan när allt är överstruket är obeskrivnligt och jag brukar känna mig ganska stolt när jag är klar :) Verkligen ett "nu-så-ska-jag-bara-sitta-och-spela-tv-spel-resten-av-dagen" moment. :) 
 
Men nu så ska jag återgå till mitt kaffe och min DN tidning.
Hoppas att din lördag blir fin :) 

  1 kommentarer på "Det känns som"

Postet av: FlizanLizan
Hejsan

Sugen på en ny header eller design? Klicka då in på min blogg eller min portfolio för mer info. http://flizanlizan.blogg.se/portfolio
2013-12-01, 14:54:57
URL: http://flizanlizan.blogg.se

Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria