Hello Glossy Glossy

Denna månads Glossybox såg ut så här; 
 
 
Och detta fick vi; 
  • Dream Cream från Lush. Åh, YES, var det första jag tänkte. Har alltid velat testa på något från Lush men jag har aldrig köpt något där till mig själv. Denna doftar starkt av lavendel, så gillar du inte lavendel så blir det lite jobbigt. Jag hade svårt i början men nu, nu doftar den himmelskt!
  • Model Co Lip and Cheek Tint. Precis innan vi fick boxarna så tänkte jag på att jag skulle köpa en crémerouge eller liknande. Men det behöver jag inte göra nu iaf ;) Den är lite klurig att få på, det är lätt att pressa ut för mycket eller få färg på fel ställe. Men den ger en underbar rosig färg på mina bleka kinder. Ser naturligt ut helt enkelt (och jag är tokig i allt som får mig att se vackrare ut naturligt ;)) 
  • Model Co Läppenna. Denna har jag inte haft chans att testa än - men den ska vara utanför läpparna? För att göra ett bättre plut? 
  • Baptist torrschampo. Kungen över torrschampo i en mindre förpackning (on the go!) Wunderbar! Jag tvättar inte håret så ofta, då jag är en sådan överkänslig typ mot vatten så kan jag inte duscha för ofta. Så allt som hjälper mig att känna mig fräsh är välkommet :) 
  • Swedish Terapy Oil från Maria Nila. Helt underbar liten sak. Ska lätt införskaffas när denna lilla plutt tar slut. Luktar SÅ GOTT! 
Vill du också testa på? För 139 kr i månaden får du den här lilla lådan av vardagslyx leverat. :) 
 
 
Jag testar på Lip and Cheek tint, här har jag tinten; 
 
 
Här har jag inte; 
 

  0 kommentarer på "Hello Glossy Glossy"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria