Sommardvala

Sakna börjar jag vakna upp ur min sommardvala.
Har varit nere och blivit bortskämd i en vecka och hann varva ner och mysa med de nära. Även uppleva stranden och havet och allt som hör Helsingborgsfestivalen till. Men nu blir det jobb tills Way Out West smäller av. Sen jobb igen. Haha. Jag har väl haft sammanlagt 3 veckors sommarlov, utspridd på tre månader och just nu vill jag inget annat än att vara ledig. Men det går inte.

Men det är skönt att jobba när det regnar.

Jag skulle dock ha velat åka till släkt ute i landet. Passa på när Sverige är så fint. Men tid är inget som jag har gott om och måste ta hand om den lilla jag har.Gratis Tamponger!

 
 
Japp, ni hörde det, Gratis tamponger! 
Det enda ni behöver göra är att skriva upp er på den här sidan; www.reddville.se, fylla i lite saker om er själva och sen vänta tills nästa utskick sker!
Det går även att köpa tampongs billigt på deras hemsida om utskicket inte skulle ske när du vill ;) Det finns väldigt många fina askar och utsmyckningar för den som vill ha mer tamponger. :)
 
Det enda kruxet är att du får reklam om mensrelaterade things. Och du får besvara en enkät om huruvida du upplevde den här reklamen. 
Piece of cake alltså ;) 
 
 
För den som undrar varför jag så öppet talar om tamponger och blahblahblah, tycker jag ska klicka er in HÄR och lyssna på denna awesumma tjejen som hennes sommarprat. HashtagVimåstetalaomdethär ^^ 
 
 

God morgon :)

 
 
 
Nu under sommaren så flyttar jag ut ur vardagsrummet där vi har satt upp våra datorer till köket, därför där får jag mer sol och jag gillar min utsikt bättre här än väggen inne i vardagsrummet. 
Jag tycker alltid att det är för mörkt eller för trångt i min lilla hörna och jag efterlyser tips och trixs för hur jag få de bättre. Jag vet att lådor är en bra sak att skaffa, men vi har inte kommit så långt än ;) 
 
Idag känner jag mig peppad på att göra klart saker. Ska ut och hämta ett mixningsprojekt ute i Gottsunda och kanske snabbmixa en slaskinspelning och bounca ner det till bandet som ska spela in idag. 
Jag har även tänkt skriva klart ett projekt som skulle ha varit inne i slutet av maj, men med praktik och jobb så gick skolarbetet väldigt väldigt långsamt, så jag får sitta med det nu istället. Istället för att ha sommarlov. :( 
Men, tänk va skönt när det är klart ;) 
 
Jag får se om jag hinner med mer idag, för jag skulle så gärna vilja krypa upp i min fåtölj och läsa en bok, påbörja ett lapptäcke alt laga kläder ur "laga kläder högen" eller kanske rent av städa lite hemma! 
 
Men får se vad jag hinner helt enkelt. Tid är något som går fort och som jag inte har så mycket av (på ett dygn. Dygnets 24 timmar räcker inte långt för mig ska du veta!) 
 
Så, nu så ska jag fortsätta dricka mitt earl grey te och påbörja skrivningen av ett awesume arbete!
 
Ses på andra sidan ;) 
 
(min über söta tekupetyngd. Inköpt i Visby förra sommaren. :)) 
 
 

Med en svag doft av kokos

Har fått en dille på att använda upp smink, hud- och hårvårdsprodukter som finns hemma.
Tänk dig alla de flaskor som Manhattan fått genom glossybox, eller fått med när man har beställt något eller fallit för frestelsen i butiken. De använder jag nu för att sedan återgå till mina favoriter.
Så just nu använder jag body shops kokosolja för min hud (då sol, bad och stress tär på min hud :( ) och kompliterar doften med VS body splash Coconut passion.

Det är även kul att detta tänk även har gått ut över mina kläder, då jag rensar ut ännu mer sådant som jag inte använder eller inte längre vill ha och som bara ligger och tar plats. Det är faktiskt väldigt skönt att göra sådana här rensningar. Speciellt nu när jag ännu mer vet vad jag trivs i och vad som ser bra ut på mig.

Detsamma gäller smink. Slängde en foundation som jag har fått därför den gav mig ett allt för löst täckande skydd och gjorde mig även glansig (!?!).
Varför ha mer än det man verkligen använder?
Känns så otroligt onödigt att ha en massa stuff som bara tar upp plats i skåp, duschutrymme och byrå.

Så det är mitt summer-mission.
Har du något som du gör speciellt i sommar?

Äppelhalsband till den äppelkäcka

Om ni känner att ni har pengar över och vill kanske måhända köpa ett äppelhalsband så tycker jag att ni ska kila in på min traderannons och buda hem det vetja ;) 
 
Så här ser det ut; 
 
 
(annons)
 
Har haft en liten utresning i maj som har legat i en påse sen dess och först nu kände jag att jag hade tid över att slänga upp dem på tradera. 
Ska rensa ut igen innan sommaren är slut. Ska gå igenom alla mina sommarkläder, så håll utkik vetja! :D 
 

My life story

Day 48: your life story in three words

 

Love

 

 
 
music
 
 

 

cats

 

 
 
 
 
 

 

 
The End

 

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria