Hello Glossybox!

Månadens Glossybox damp ner för ca två veckor sen men jag har inte funnit ork eller inspiration att skriva om dem, på grund av min feber förra veckan. Men, under den veckan fick jag tillfälle att använda allt :) 
Jag arbetade den dagen jag hämtade ut boxen så jag fick vänta tills jag kom hem (arbetar ibland som bartender på nation. Vinner inte direkt storslam men det är kul - ibland). 
När jag väl hade kommit hem på morgonen drog en ja och nej diskussion inuti mig igång med parollen "vänta tills du har sovit, mycket roligare att öppna då" mot "men tänk om du nu får något som du behöver, tex en make up remover. Då kommer du känna dig jävligt putt om du upptäcker en i lådan". Ja sidan vann kan jag säga och till min förtjusning så LÅG DET EN MAKEUPREMOVER I LÅDAN! YEEEEES :D en Oliva By CSS Eco make up remover, som är rengöringservetter som rengör huden och bla bla bla. Jag tycker att den luktar gott och gör sitt jobb men ibland kan det vara rikligt med vätska så, om du är som jag och är känslig (överallt....) så ta det lugnt med den runt ögonen! Börjar nästan gråta Niagrafall varje gång sminket ska bort. 
 
 
Jag gick och lade mig sedan med ett fint och osminkat leende på läpparna. :) 
 
 
 
Vad fick jag annars då? Jo, 
 
 
Närbild utan katt; 
 
 
Om jag vill minnas rätt så har vi redan fått en Burt's Bees, Lemon Butter Cuticle Cream, i mars, men alla kanske inte var med då? Jag var och har fortfarande min kvar - den är fantastisk. Så en fin vän fick en nagelbandskräm på posten :) 
 
Flaskan var den som jag var mest nyfiken på, det är ett torrbalsam (!) av märket Percy & Reed och säljs tydligen inte i Sverige för tillfället (bummer...) Och mitt hår blir mjuk och följsamt och inte lika strävt och torrt av torrschampot. Förlänger duschmomentet minst en dag till - otroligt fint enligt mig. :) 
 
Sen så fick jag en Elite Models Eye Pencil, och jag har så otroligt svårt med pennor som eyeliner, då jag använder flytande och har typ alltid gjort detta. Så, det ser konstigt ut när jag väl använder den. Men övning ger färdighet har jag hört och nog har jag tid att öva på ;) 
 
Sist men jo, minst så var det den lila lilla saken. Det är en Illmasqua Cream Pigment och när jag såg den blev jag lite kluven. Jag har haft svårt med lila skuggor sen jag fick frågan om jag hade slagit mig (blåtira ni vet) under högstadiets glada dagar. Sen dess har jag flytt lila som pesten MEN älskar att bära lila kläder. 
Men jag testade den och den är väldigt krämig och jag matchade ihop den med en annan glossyprodukt (So Susan!) och ja, det blev en finfin kombination :) 
 
 
Känner du för att kanske testa en premunation eller köpa en box till dig själv eller någon annan som behöver lite vardagslyx? Det fina är att man får testa på otroligt varierande produkter och du behöver inte betala hutlöst för det. Plus att genom tidningen får en massa tips och trix om hur du ska använda produkterna eller andra som vi har hemma. Jag kan även påpeka att allt jag fick var i orginalstorlek :)  

  0 kommentarer på "Hello Glossybox!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria