Varför jag målar mina naglar

Mina naglar är nästan alltid färgglada (även om jag ibland kan välja lack som räknas som en ickefärg - så som svart) och det är inte bara för att det är snygg - utan även för att jag har ett behov att måla över mina naglar. 
Jag har inte alltid haft problem med mina händer, utan problemen började i slutet på nian. Mina fingrar svullnade upp och det bildades blåsor, som sprack och som sen blev sår. Som sen blev blåsor och ja. Det blev inte bättre. 
Sen fick jag tag på en hudläkare, där jag berättade om min överkänslighet, han undersökte mig och jag skickades hem med hydrokortison och hans mejladress - så att jag inte skulle behöva besöka honom varje gång mitt recept behöver förnyas. 
 
(mina naglar atm)
 
Meningen är att man ska trappa ner på behandlingen och det funkar - ibland. Just nu är detta det längsta som jag har varit utan min kortisonsalva (4 dar) men det har börjat klia och torka ut. Gustav har även utvecklat sin hörsel så att när han hör mig klia på mina fingrar då får jag en väldigt väldigt sur blick. Haha. 
Men alla dessa upp och ned gångar har lämnat spår på mina naglar. Mina nagelband existerar inte samt naglarna är lika kantiga som en bild över en bergstoppskedja (pick your own). 
Och jag har också lagt märke till att människor stirrar när jag väljer att gå "au natrual". Mindre trevligt. Så då försöker jag minska detta och samtidigt känna mig fin genom att måla över min bergstoppskedja till nagel med någon fin färg. 
 
 

  0 kommentarer på "Varför jag målar mina naglar"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria