November Empties!

 Det har nu gått ett litet tag in på månaden och det är mer än dags för mig att visa upp vad jag har lyckats rensa ut under föregående månad. 
Jag har ju som mitt mission att rensa ut bland mina saker och använda upp det jag har här hemma innan jag köper nytt och ja, jag börjar få mer utrymme här hemma ;) 
Så, detta är min månads empties!
 
 
1. Barnängen Yoghurt Honung & Vanilj Duschcreme
Detta är våran go - to. Den är billig, den luktar gott och den fungerar. Jag brukar säga att jag luktar varm när jag har använt den här, och doften lämnar tyvärr en efter några timmar.
Enligt Barnängen själva så slutade de testa på djur år 1989 så det är verkligen good to go :) 
 
2. Batiste Torrshampoo
Jag älskar torrshampo och att jag slipper tvätta håret varannan dag (nu finns det säker någon därute som rynkar på näsan ;P) - woop! Jag är nästan alltid i farten och det kan vara svårt att hinna med torktid etc så då är det faktiskt väldigt behändigt med att ha en flaska torrshampo ståendes hemma. Denna variant gjorde mitt bruna hår något ljusare och om jag använde det för ofta så syntes det. Heh. Det är dock enkelt att tvätta ur när du väl står i duschen. Men jag har nu valt en för brunetter och det fungerar mycket bättre.
Om de är testade på djur är tveksamt. De själva hävdar icke men de tillhör ett storbolag som heter Church & Dwight och jag bör kolla efter ett annat, snällare märke (tips mottages gärna i kommentartorsfältet där nere :) )
 
3. Maria Nila Colour Guard Masque Palett, Luminous colour
Denna hårinpackning luktar som hubba bubba. Och den är rosa. Heh. Men, den gjorde mitt hår otroligt mjukt och omvårdat. Den var väldigt enkelt att reda ut mitt ormnäste till hår (tänk ronja rövardotter. deluxe) när jag steg ut ur duschen och ja, jag luktade gott. Men det var ingen doft som överumplade mig eller övertog min persona, utan största doftpusten försvann efter några timmar och dagen efter luktade mitt hår allt annat (som rök, bensin, svett, parfym - u name it ;D)
Dock ingen volym (men det finns det en annan serie för. Man kan tydligen inte få allt här i världen ;) ). Extra mycket plus för att den är Vegan och producerad i Sverige! Den är även paraben och sulfat fri vilket är super för alla er nopoo där ute. Jag gillar verkligen den här serien och kommer att köpa den igen, men kanske med lite volym i. 
 
4. Sebastian Professional Volupt spray
Jag gillade sprayfunktionen på det här volymsprayen, det gjorde det enklare att disponera ut innehållet över håret och jag misstänker att jag slösar mindre då. Den luktade gott och jag fick volym när jag gjorde som det stod MEN detta märke tillhör Procter And Gamble och testar på djur. Jag fick denna i en glossybox, jag har använt upp den (står för det) men jag kommer inte köpa en ny så länge som de testar på djur. Poor things! (Det finns andra märken som inte testar på djur och som fungerar lika bra eller ännu bättre. Vill du veta mer? Ladda då hem Be Nice to Bunnies appen från Peta!) 
 
5. Nivea Stress protect anti-perspirant
Jag fick denna när jag var på Way Out West (Niveabrud; Hej! Vill du ha en deo? Stephanie: HELL YEAH!) i augusti och när min förra deo tog slut så rotade jag fram denna ur min samples låda (yes, alla borde ha en sådan lådan. Min är awesome, speciellt om jag ska på en resa för då kan jag bara skaka fram en shampotest och de tar ju mindre plats!) och jag blev faktiskt positivt överraskad. Ja, ni vet, fördomar mot budgetvarumärken är fantastiska "MMmhm, kommer säkert att svettas igenom den här under dagen/kommer säkert att lukta svett senare/kommer säkert att börja klia" men nej! Jag klarade mig en hel dag och nästkommande dag också! Och jag är en sådan person som går upp runt sju på morgonen och går och lägger mig vid elva. Lååååååånga dagar (men otroligt roliga!) här ja. Och Nivea testar inte på djur så det är fritt fram alltså att testa deras produkter ^^ 
 
6. L'occitane en Provence Hand Cream, Dry Skin
Jag kan, men handen på hjärtat, säga att nej, denna hjälpte INTE min torra hud. Den luktar fantastiskt (som en riktigt riktigt god tvål) men mina händer ville bara inte. När jag hade tagit på denna hjälpte den kanske för stunden men efter några minuter så började det klia och när jag väl börjar klia på mina fingrar - då ryker huden :( No fun at all. Så, nej. jag kommer inte att köpa denna igen. 
 
7. Bare Minerals Blemish Therapy
Har fått för mig att denna skulle hjälpa mig mot "outbreaks". Men snarare så hjälpte den mig att få "outbreaks". Kan va för att jag är stressad eller dricker för lite vatten eller äter konstigt (?) men jag fick fler utbrott när jag använde den här än innan, nu har jag inga alls O.o Dessutom så är den dyr (den här är en liten pluttsak där jag köpte en concealern samtidigt <-- helt perfekt i ton till min hy!) i jämförelse till dryghet. Jag fick den i augusti och tog slut i mitten av november. Och jag är inte den som är den som vill springa till affären hela tiden och köpa nytt smink. Så, nej tack. 
 
8. Lush Buffy
Detta är en duschscrubb från Lush. Den kanske inte syns så jättebra men till utseendet är den beige med bruna pricka i (typ). Den luktar som en nötkaka och satan i gatan va den kan skrubba! Beroende på hur lätt du är på handen så får du olika skrubbningsgrader (well duh) och samtidigt som du skrubbar bort död hud så smörer denna in dig med kakaosmör och shea smör. MUMS. Jag gillade faktiskt denna så mycket att jag gick iväg och köpte mer. Heh. Förvara den bara inte i en burk i duschen. Den möglar då :( (plus man kan få den uppdelad i affärn! Rekomenderas varmt då kakan är ganska så stor. Jag förvarar resten som jag inte använder i kylen så länge :) ) 
 
9. Lush Sweet Soap of Mine
Denna luktar söt, otroligt sött. Men det är inget som stannar kvar särskilt länge på huden. Minus är att man får en sådan sträv tvålig känsla efter användning. Plus är att den luktar gott :) 
Kommer nog dock inte köpa den igen, då jag har andra tvålar där jag inte blir sträv efteråt (plus Lush har så mycket mer att erbjuda!)
 
Det var denna månads empties :) 
Starta ditt mission du med och skriv ner de du gillar och det du inte gillar så blir det lättare nästa gång du är i affärn :)  
 

  0 kommentarer på "November Empties!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria