Glossybox November

The Dagmar Box
 
 
 
 
Det är lite kul att fler och fler börjar veta vad glossybox är för något. När jag stod i en pysselaffär och skulle betala så lade jag ifrån mig min låda bredvid mig, varav tjejen bakom mig suckade högt "Åh, en glossybox". 

Nå, jag tycker inte att denna lilla box är så fasligt dyr, speciellt med tanke på allt arbete bakom och att produkterna kostar faktiskt. Och denna gång prickade de ganska rätt in på mig (mycket var naturligt och 3 av 5 produkter hade jag ingen aning om existerade! Plus de kändes betydligt mer rätt för mig!).
Om ni själva skulle vilja vara med i ligan, skriv er mejl i kommentarerna så bjuder jag in er :) Alternativt går ni in här och anmäler er direkt. 
 
Så vad fick jag då? 
Jo, 
 
 
1. Naobay Oxygenating Cream Moisturizing 
Denna har jag mest använd till händerna och den luktar lätt citrus och den går snabbt in i min hud utan att kleta. Skulle kunna säga att det är en mjuk torr kräm som hjälper mina händer att behålla sin smidighet. Men den tar inte hand om min torrhet som min Kiehl's gör, men den irriterar inte eller torkar ut mig mer (som kan hända). I like. 
2. Boatanics Shine Away Ionic Clay Mask
Testade denna i söndags istället för min vanliga och jag följde anvisningarna bakom om att dra på ett ordentligt lager samt låta den sitta på i 10 min. Även fast jag drog på ett ordentligt lager så är ca halva kvar, vilket är bra. Hoppas bara inte att den oxiderar och stelnar innan nästa söndag :S. 
Iaf, när masken skulle av så torkade jag bort testerna med en "tissue" och tvättade sedan bort resten med papper. Masken stelnar och grusar sig, så stanna på toa, annars så har du pulver överallt. Min hud i ansiktet blev rött, och förblev så ett tag, så detta är ingen som jag skulle dra på innan jag drar ut för att få ren hy. Heh, nej. Kände mig ren i alla fall! :)
 
3. Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Love it. Nuf' said. 
 
4. Emite Makeup DAMS - Damson Black
Om jag någonsin har saknat en svart (jävla-va-svart) ögonskugga, så har jag en nu. Gezzuz. Vart fanns du när jag bara bar svart make-up? Jag har saknat dig! 
Nu så ska jag, när jag finner tid, ha kul med dig. Puss
 
5. Oriflame Wonder Lash Mascara
Jag vet inte varför jag har något emot Oriflame rent instinktivt. Är det för att det såldes direkt hem till folk (eller minns jag fel?). Jag kommer i alla fall ihåg en Anders Wall - föreläsning som chefen för Oriflame talade om sitt företag och att jag skulle ge företaget en chans - vid tillfälle. Dock så var detta 2010 (tror jag?) och nu är det snart 4 år senare och jag har hunnit testa ett läppglans (som smakar vattenmelon! :D). Heh. 
Men det ska bli intressant att testa denna mascara :) 
 
Detta var min månads glossybox, den var najs och jag gillar att majoriteten är naturligt :) 
 
 
 

  0 kommentarer på "Glossybox November"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria