Enkelt sätt att spara pengar

Jag har nästan alltid lite svårt med cash. Jag har nog aldrig lyckats lära mig att hantera dessa lappar (min mor kan svära på detta. Hah! Men det har även pushat mig till att ha ett extra jobb vid sidan av studierna. 
Min mor vet att om jag ber om pengar så har jag försökt undkomma katastrofen till varje pris alt jag har inte tid till att jobba in det jag behöver. Och nej, det är inte några stora summor vi talar om här.
Men allt eftersom jag har blivit äldre (och sett på lyxfällan......) så har jag lärt mig ett och annat om ekonomi. Samt så snubblade jag in på denna sida en sen kväll när jag inte kunde sova; 
 
 
(och ni som inte klurade ut att om ni tryckte på bilden så pingas ni direkt till sidan så kan ni trycka här!)
 
Det handlar helt enkelt om "Hur du enklast sparar pengar"
Summan av kardemumman är; Spendera inte pengar på sånt du inte behöver. Gör mer saker hemma. Använd det du har. Avsluta prenumerationer som du ändå inte läser alt du inte använder (t.ex. gymkort - och träna hemma!)
Ett konkret tips denna sida gav mig var att "unsubscribe"a alla nyhetsbrev, utskick om rea etc. För om du inte vet om "THAT FLASH SALE" så kommer du inte impulshandla. 
Jag kan lugnt säga att min mejl har blivit betydligt lugnare sen jag tog bort utskicken samt jag har inte fördrivit tiden med att surfa runt på dessa sidor och så har jag sen tidigare tillämpat den regeln att tänka efter före jag trycker hem något, minst ett dygn, så att jag vet att jag verkligen vill ha det plus jag försöker matcha det med det jag har här hemma. Och kommer jag att använda det? Behöver jag det? M.m.
 
Häng med på tåget - spara du också :) 
 
 

  0 kommentarer på "Enkelt sätt att spara pengar"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria