2013 var året då jag

 
 
 
Lovade en mängd saker. Men uppfyllde jag dem? 
Låt oss se ;) 
 
 
 1. Ett tag där hade jag i genomsnitt ca 20-30 personer per dag som besökte mig. När jag skrev en fullpoängare så hade jag ca 70 besökare. Men efter lite inaktivitet samt att jag slutade skriva på engelska och vara aktiv på andras bloggar så förlorade jag nog det flödet. Men jag har bara tid till vissa saker och just hösten har varit stressig och man ska bara göra saker som man är bekväm med. Hoppas att du är bekväm med det beslutet också ;) 
 
 
2. Min hälsa har blivit massivt bättre, jag tåler mycket mer stress nu samt jag tar inte lika allvarligt på allt nu för tiden. Det kanske kan låta negativt för några men jag ska säga dig att tidigare så var allt viktigt och allt skulle göras samtidigt. Nu har jag en mer lugnare inställning till saker och ting och vissa saker får ta den tid den tar. Jag får inte stressa upp mig mer.
 Jag har även tagit kontroll över mina knän genom inlägg och sjukgymnastik, men jag har inte varit på gymmet i över en månad. Jag har blivit förkyld och fått den dumma ovanan att röka lite för mycket. Rökning är något som går i perioder och just nu är jag inne i en sådan period. Sorgligt men sant. Men jag ska sluta - snart. 
 
 
3. Är det något som jag verkligen har arbetat hårt med - så är det att komma ikapp med mina studier. Visst, jag har en del kvar att tampas med, men det är inte lika mycket som när jag började det här året. Jag är för övrigt snart klar med mitt program och kommer att börja jobba till våren - SKA BLI SKITKUL :D 
Men tills dess så studierar jag hårt för att komma ikapp (men varvar det självklart med tider då jag inte gör något samt tider då jag pysslar eller övar sång, gitarr och massive), jag vill ha så lite bagage som möjligt när jag blir större ;) 
 
 
4. Om något så kommer 2013 bli det året som jag började spela upp min musik. Då jag började ställa mig själv på scenen. Det har varit läskigt och jag har insett att jag måste öva mer, men det har varit super super kul och mitt intresse för musiken har ökat. 
Plus att jag har arbetat lite som live och studiotekniker. Så pengar har jag tjänat :) 
 
 
 
5. Har en vän som brukar tycka att jag klär mig väldigt fint och tror att jag lägger ner väldigt mycket tid på mitt utseende. Men när man börjar med att köpa saker som man själv tycker om och som passar flera saker i garderoben så blir det enklare att klä sig på morgonen. Det enda som jag har problem med är att jag vill ha på mig allt och inte kan bestämma mig! 
Jag kan också inte sluta tipsa om Pinterest för er som vill ha tips om allt från skor till naglar till olika resemål. I LOVE IT!
 
 
 
6. Här har vi ett nyårslöfte som jag höll. I år har vi varit i Turkiet samt Berlin, två ställen som vi inte har varit i tidigare och som nu har gett oss en blodad tand på att resa. Nästa år står Berlin igen på tur samt att tågluffa ner till något land och stanna där i någon/några veckor. Men till det behövs pengar och jag är inte världens bästa på att spara. Men som min familj så ska jag se över min ekonomi och se vart i mjölpåsen det rinner någonstans och täppa till det! 
 
 
7. Nja säger jag här. Vi har inte renoverat något men vi har kommit närmare en plan på hur vi vill att det ska se ut. Så nästa år kommer det att bli av. Jag lovar.
 
 
Kommer att behålla en del löften, men byta ut de andra mot några roligare samt lägga till några fler. Jag kommer självklart lägga upp detta när jag är klar ;) 
Jag tror inte på ett löfte, för ett löfte brukar ha en kedjeredaktion på andra saker som vi vill ändra på. Jag försöker istället förbättra min livssituation med små medel. Allt handlar om att förändra ett beteende och utveckla sig själv - eller hur? :) 
 
Så istället för att lägga ett nyårslöfte, lägg flera - men gör dem roliga och intressanta! Ett av mina nya löften ska bli att jag ska läsa mer - kul va? :) 

  0 kommentarer på "2013 var året då jag"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria