Gott Nytt År!

 
Jag hoppas att dett nya året blir fint för dig och att du gör det till ett KICK ASS år! 
Nu firar vi järnet för det att det gamla året är slut och blickar framåt!
Vi har mycket att se fram emot (jag blir 25!) och jag hoppas att det blir ett bra år. 
 
Ses nästa år :) 
 

2013 var året då jag

 
 
 
Lovade en mängd saker. Men uppfyllde jag dem? 
Låt oss se ;) 
 
 
 1. Ett tag där hade jag i genomsnitt ca 20-30 personer per dag som besökte mig. När jag skrev en fullpoängare så hade jag ca 70 besökare. Men efter lite inaktivitet samt att jag slutade skriva på engelska och vara aktiv på andras bloggar så förlorade jag nog det flödet. Men jag har bara tid till vissa saker och just hösten har varit stressig och man ska bara göra saker som man är bekväm med. Hoppas att du är bekväm med det beslutet också ;) 
 
 
2. Min hälsa har blivit massivt bättre, jag tåler mycket mer stress nu samt jag tar inte lika allvarligt på allt nu för tiden. Det kanske kan låta negativt för några men jag ska säga dig att tidigare så var allt viktigt och allt skulle göras samtidigt. Nu har jag en mer lugnare inställning till saker och ting och vissa saker får ta den tid den tar. Jag får inte stressa upp mig mer.
 Jag har även tagit kontroll över mina knän genom inlägg och sjukgymnastik, men jag har inte varit på gymmet i över en månad. Jag har blivit förkyld och fått den dumma ovanan att röka lite för mycket. Rökning är något som går i perioder och just nu är jag inne i en sådan period. Sorgligt men sant. Men jag ska sluta - snart. 
 
 
3. Är det något som jag verkligen har arbetat hårt med - så är det att komma ikapp med mina studier. Visst, jag har en del kvar att tampas med, men det är inte lika mycket som när jag började det här året. Jag är för övrigt snart klar med mitt program och kommer att börja jobba till våren - SKA BLI SKITKUL :D 
Men tills dess så studierar jag hårt för att komma ikapp (men varvar det självklart med tider då jag inte gör något samt tider då jag pysslar eller övar sång, gitarr och massive), jag vill ha så lite bagage som möjligt när jag blir större ;) 
 
 
4. Om något så kommer 2013 bli det året som jag började spela upp min musik. Då jag började ställa mig själv på scenen. Det har varit läskigt och jag har insett att jag måste öva mer, men det har varit super super kul och mitt intresse för musiken har ökat. 
Plus att jag har arbetat lite som live och studiotekniker. Så pengar har jag tjänat :) 
 
 
 
5. Har en vän som brukar tycka att jag klär mig väldigt fint och tror att jag lägger ner väldigt mycket tid på mitt utseende. Men när man börjar med att köpa saker som man själv tycker om och som passar flera saker i garderoben så blir det enklare att klä sig på morgonen. Det enda som jag har problem med är att jag vill ha på mig allt och inte kan bestämma mig! 
Jag kan också inte sluta tipsa om Pinterest för er som vill ha tips om allt från skor till naglar till olika resemål. I LOVE IT!
 
 
 
6. Här har vi ett nyårslöfte som jag höll. I år har vi varit i Turkiet samt Berlin, två ställen som vi inte har varit i tidigare och som nu har gett oss en blodad tand på att resa. Nästa år står Berlin igen på tur samt att tågluffa ner till något land och stanna där i någon/några veckor. Men till det behövs pengar och jag är inte världens bästa på att spara. Men som min familj så ska jag se över min ekonomi och se vart i mjölpåsen det rinner någonstans och täppa till det! 
 
 
7. Nja säger jag här. Vi har inte renoverat något men vi har kommit närmare en plan på hur vi vill att det ska se ut. Så nästa år kommer det att bli av. Jag lovar.
 
 
Kommer att behålla en del löften, men byta ut de andra mot några roligare samt lägga till några fler. Jag kommer självklart lägga upp detta när jag är klar ;) 
Jag tror inte på ett löfte, för ett löfte brukar ha en kedjeredaktion på andra saker som vi vill ändra på. Jag försöker istället förbättra min livssituation med små medel. Allt handlar om att förändra ett beteende och utveckla sig själv - eller hur? :) 
 
Så istället för att lägga ett nyårslöfte, lägg flera - men gör dem roliga och intressanta! Ett av mina nya löften ska bli att jag ska läsa mer - kul va? :) 

Berlin del 4!

Här kommer de avslutande bilderna från vår sista dag i Berlin. 
Phew.. Vilken kavalkad det har varit!
Skriv gärna om du vill veta mer om ställerna vi var på :) 
Enjoy :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny design!

Fann denna underbart fina design hos en norsk tjej.
Har ändrat lite fonts samt ändrat från norska till svenska. 
Ny header kommer upp nästa år, för just nu har jag inte tid till mer ;) 
 
Vill ni ha en egen? 
Kika in hos Julie Viktoria!

Berlin del 3!

Nu fortsätter bildkavalkaden, vi har tagit så himlans många bilder! Herreminjävlars.
Enjoy :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(mumsig italiensk pizza mitt i Berlin) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Jul

kära läsare :) 
Hoppas att julen har varit er fin och att den fortsätter att vara det.
Nu fixar vi till här hemma för att imorgon bege oss söderut och hälsa på min lilla mor och återse kända marker. 
Ska bli så fint. 

Pull & Bear

Jag har funnit mig en ny lite favorit affär. Ja, tänka sig. 
Den heter så mycket som Pull & Bear och jag snubblade över detta märke nu när jag var i Berlin. 
Jag såg en kvinna på tunnelbanan med en väldigt enkel men snygg väska och jag la även till märket som stod på väskans nederdel.
Hmmm tänkte jag och tänkte att detta skulle jag kolla upp när jag kommer tillbaka till hotellet. 
Vilket tydligen inte behövdes, för ungefär 2 timmar senare, efter ha kollat in Ka De Wees otroligt stora köpcentrum (matavdelningen var GIGANTICUS!) så gick vi ner på stan och kollade in shoppinggatan och där, runt ett hörn, fann jag denna goding. 
Och gezzuz vad jag hade träffat rätt! Jag ville ha allt och lite till i den affärn (allt passade - like a glove) men jag köpte inget :( Med mig i affärn hade jag två killar som jag skulle ha kunnat övertala att stanna tills jag hade testat allt MEN sambon min frågade snällt om jag inte redan hade en sådan klänning (jag ofc sa hell no. Vilket är sant. Jag lovar!) men jag valde att lägga mina pengar på annat (ni vet, kaffe, drinkar, god mat och sånt). Men jag kom som sagt ut därifrån utan att ha dragit fram kortet. 
 
 Nu så sitter jag dock och dreglar på deras internetsida och undrar vilken sak jag ska beställa hem först. Haha. Om inget, det jag kommer att beställa när min ekonomi börjar visa mer plus och min garderob mer yta.  
Detta är vad jag för tillfället suktar efter; 
 
 

Grå klänning/ svartvit tablet case/ jacqarud jersey/ shopperbag/ svart klänning/ röd och svart väska
 
Genom att trycka på bilden så kommer ni direkt till P&B s sida. :) 

Berlin del 1!

 Nu när det snart har gått ungefär en månad sen vi var där, så tänkte jag att det var dags för en fotobomb. 
Berlin var alldeles underbart och vi planerar redan nu att åka dit igen till våren och till sommaren. 
Skulle faktiskt våga mig på att säga att Berlin är ett perfekt resemål för en snabb weekend, för det är mysigt, maten är god och ställerna är perfekt udda. Det finns alltid något att upptäcka eller äta. 
Det var billigt också att ta sig dit samt att bo där. Jag betalade ca 3400 kr för två personer, tur och retur med lufthansa och boende fred till månd. Helt underbart! 
 
I och med att det är Berlin vi talar om och att vi faktiskt hade med oss två kameror så delar jag upp fotobomben i två delar. Vi börjar med Gustavs kamera :) 
 
Men den utlovade fotobomben kommer här; 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskas tips eller adresser till ställerna som vi besökte så går det bra att skriva i kommentatorsfältet här nedanför. Fotobomb nr 2 kommer inom kort :) 
 

När den dagen kommer

Day 51: describe your future wedding

 


Jag vill vara en av dem som säger "neeejnejnejnje jag kommer aldrig att gifta mig. USCHFYNAJJNAJANJA!" men snarare är det så här; Kul om det händer, men det är inget jag direkt planerar minutiöst. 

Jag kan förvisso sitta och smygkolla på Gustav när han sitter och redigerar bröllopsbilder samt kollar på videos för inspiration för framtida photoshots, och bli kär i brudparet i hur de väljer att fira sin kärlek till varandra samt bjuder in andra till att fira med dem. 

Men just nu har jag förälskat mig i tanken att gifta mig ute på landet, det ska vara sommar, ha mottagningen i en trälada och hänga upp massa ljuslyktor i träd runt om samt ha ett fantastiskt band/djs som verkligen bjuder upp till dans. 

Så, lite tankar har jag om'et. 

365 dagars utmaning

Day 50: why you are doing this challenge

 


Jag påbörjade denna utmaning för att det skulle vara en push att få mig att åtminstone skriva varje dag, vilket jag inte lyckades så perfekt med, men jag har åtminstone uppdaterat mer än 1 gång i kvartalet. Haha. 

Jag har dock börjat att uppdatera mer och bjudit in dig på så vis att se hur min värld fungerar. Jag har även börjat tänka i banor "att detta skulle jag vilja lägga upp" :) 

 

Och jag har fler inlägg som ska upp. Det är bara tiden som saknas. 

Men jag ska göra mitt bästa med att hinna klart med 365 dagars utmaningen.

 

Kärlekskrigare

Day 49: are you a lover or a fighter


Jag är en kärlekskrigare.

Jag strider för andras rätt att älska.

För att om det är naturlig för min läggning att få älska, då ska det även vara naturligt för HBTQ-personer att få älska. 

Jag ser inget fel med denna sorts kärlek och jag vet att dessa personer är också människor och har grundläggande rättigheter att få lov att vara människa - dvs rätt att få älska oavsett köntillhörighet. 

Tråkigt bara att folk hänger upp sig på kön, sexualitet och fördomar, vilket förhindrar dem att lära känna och utvecklas.

 

Papercut and the art of instruction a Notebook

 
 
 
 Här kommer jag med ett litet julklapptips till den som gillar anteckningsböcker.
Jag testade på Papercuts webbtjänst för inte så länge sedan och jag kan säga att jag var väldigt nöjd. Snabbt svar och snabb leverans - precis vad man önskar sig! 
 
 
 
Jag är lite svag för snygga anteckningsböcker och när dessa sötnosar fångade mitt öga så var jag bara tvungen.
 
(fina, eller hur? :) 
 
Enligt mig så kan jag inte få nog av anteckningsböcker och de små använder jag till att plina ner meningar/kombinationer av ord som jag tycker låter fint i min hjärna och som sen kanske kan komma till användning när jag t.ex. skriver en låt. 
Sen så gillar jag att skriva för hand och då tycker jag att man ska skriva i en snygg anteckningsbok ;) 
 
Om jag inte minns helt fel så betalade jag runt 250 kr med frakt. 
 

November Empties!

 Det har nu gått ett litet tag in på månaden och det är mer än dags för mig att visa upp vad jag har lyckats rensa ut under föregående månad. 
Jag har ju som mitt mission att rensa ut bland mina saker och använda upp det jag har här hemma innan jag köper nytt och ja, jag börjar få mer utrymme här hemma ;) 
Så, detta är min månads empties!
 
 
1. Barnängen Yoghurt Honung & Vanilj Duschcreme
Detta är våran go - to. Den är billig, den luktar gott och den fungerar. Jag brukar säga att jag luktar varm när jag har använt den här, och doften lämnar tyvärr en efter några timmar.
Enligt Barnängen själva så slutade de testa på djur år 1989 så det är verkligen good to go :) 
 
2. Batiste Torrshampoo
Jag älskar torrshampo och att jag slipper tvätta håret varannan dag (nu finns det säker någon därute som rynkar på näsan ;P) - woop! Jag är nästan alltid i farten och det kan vara svårt att hinna med torktid etc så då är det faktiskt väldigt behändigt med att ha en flaska torrshampo ståendes hemma. Denna variant gjorde mitt bruna hår något ljusare och om jag använde det för ofta så syntes det. Heh. Det är dock enkelt att tvätta ur när du väl står i duschen. Men jag har nu valt en för brunetter och det fungerar mycket bättre.
Om de är testade på djur är tveksamt. De själva hävdar icke men de tillhör ett storbolag som heter Church & Dwight och jag bör kolla efter ett annat, snällare märke (tips mottages gärna i kommentartorsfältet där nere :) )
 
3. Maria Nila Colour Guard Masque Palett, Luminous colour
Denna hårinpackning luktar som hubba bubba. Och den är rosa. Heh. Men, den gjorde mitt hår otroligt mjukt och omvårdat. Den var väldigt enkelt att reda ut mitt ormnäste till hår (tänk ronja rövardotter. deluxe) när jag steg ut ur duschen och ja, jag luktade gott. Men det var ingen doft som överumplade mig eller övertog min persona, utan största doftpusten försvann efter några timmar och dagen efter luktade mitt hår allt annat (som rök, bensin, svett, parfym - u name it ;D)
Dock ingen volym (men det finns det en annan serie för. Man kan tydligen inte få allt här i världen ;) ). Extra mycket plus för att den är Vegan och producerad i Sverige! Den är även paraben och sulfat fri vilket är super för alla er nopoo där ute. Jag gillar verkligen den här serien och kommer att köpa den igen, men kanske med lite volym i. 
 
4. Sebastian Professional Volupt spray
Jag gillade sprayfunktionen på det här volymsprayen, det gjorde det enklare att disponera ut innehållet över håret och jag misstänker att jag slösar mindre då. Den luktade gott och jag fick volym när jag gjorde som det stod MEN detta märke tillhör Procter And Gamble och testar på djur. Jag fick denna i en glossybox, jag har använt upp den (står för det) men jag kommer inte köpa en ny så länge som de testar på djur. Poor things! (Det finns andra märken som inte testar på djur och som fungerar lika bra eller ännu bättre. Vill du veta mer? Ladda då hem Be Nice to Bunnies appen från Peta!) 
 
5. Nivea Stress protect anti-perspirant
Jag fick denna när jag var på Way Out West (Niveabrud; Hej! Vill du ha en deo? Stephanie: HELL YEAH!) i augusti och när min förra deo tog slut så rotade jag fram denna ur min samples låda (yes, alla borde ha en sådan lådan. Min är awesome, speciellt om jag ska på en resa för då kan jag bara skaka fram en shampotest och de tar ju mindre plats!) och jag blev faktiskt positivt överraskad. Ja, ni vet, fördomar mot budgetvarumärken är fantastiska "MMmhm, kommer säkert att svettas igenom den här under dagen/kommer säkert att lukta svett senare/kommer säkert att börja klia" men nej! Jag klarade mig en hel dag och nästkommande dag också! Och jag är en sådan person som går upp runt sju på morgonen och går och lägger mig vid elva. Lååååååånga dagar (men otroligt roliga!) här ja. Och Nivea testar inte på djur så det är fritt fram alltså att testa deras produkter ^^ 
 
6. L'occitane en Provence Hand Cream, Dry Skin
Jag kan, men handen på hjärtat, säga att nej, denna hjälpte INTE min torra hud. Den luktar fantastiskt (som en riktigt riktigt god tvål) men mina händer ville bara inte. När jag hade tagit på denna hjälpte den kanske för stunden men efter några minuter så började det klia och när jag väl börjar klia på mina fingrar - då ryker huden :( No fun at all. Så, nej. jag kommer inte att köpa denna igen. 
 
7. Bare Minerals Blemish Therapy
Har fått för mig att denna skulle hjälpa mig mot "outbreaks". Men snarare så hjälpte den mig att få "outbreaks". Kan va för att jag är stressad eller dricker för lite vatten eller äter konstigt (?) men jag fick fler utbrott när jag använde den här än innan, nu har jag inga alls O.o Dessutom så är den dyr (den här är en liten pluttsak där jag köpte en concealern samtidigt <-- helt perfekt i ton till min hy!) i jämförelse till dryghet. Jag fick den i augusti och tog slut i mitten av november. Och jag är inte den som är den som vill springa till affären hela tiden och köpa nytt smink. Så, nej tack. 
 
8. Lush Buffy
Detta är en duschscrubb från Lush. Den kanske inte syns så jättebra men till utseendet är den beige med bruna pricka i (typ). Den luktar som en nötkaka och satan i gatan va den kan skrubba! Beroende på hur lätt du är på handen så får du olika skrubbningsgrader (well duh) och samtidigt som du skrubbar bort död hud så smörer denna in dig med kakaosmör och shea smör. MUMS. Jag gillade faktiskt denna så mycket att jag gick iväg och köpte mer. Heh. Förvara den bara inte i en burk i duschen. Den möglar då :( (plus man kan få den uppdelad i affärn! Rekomenderas varmt då kakan är ganska så stor. Jag förvarar resten som jag inte använder i kylen så länge :) ) 
 
9. Lush Sweet Soap of Mine
Denna luktar söt, otroligt sött. Men det är inget som stannar kvar särskilt länge på huden. Minus är att man får en sådan sträv tvålig känsla efter användning. Plus är att den luktar gott :) 
Kommer nog dock inte köpa den igen, då jag har andra tvålar där jag inte blir sträv efteråt (plus Lush har så mycket mer att erbjuda!)
 
Det var denna månads empties :) 
Starta ditt mission du med och skriv ner de du gillar och det du inte gillar så blir det lättare nästa gång du är i affärn :)  
 

Enkelt sätt att spara pengar

Jag har nästan alltid lite svårt med cash. Jag har nog aldrig lyckats lära mig att hantera dessa lappar (min mor kan svära på detta. Hah! Men det har även pushat mig till att ha ett extra jobb vid sidan av studierna. 
Min mor vet att om jag ber om pengar så har jag försökt undkomma katastrofen till varje pris alt jag har inte tid till att jobba in det jag behöver. Och nej, det är inte några stora summor vi talar om här.
Men allt eftersom jag har blivit äldre (och sett på lyxfällan......) så har jag lärt mig ett och annat om ekonomi. Samt så snubblade jag in på denna sida en sen kväll när jag inte kunde sova; 
 
 
(och ni som inte klurade ut att om ni tryckte på bilden så pingas ni direkt till sidan så kan ni trycka här!)
 
Det handlar helt enkelt om "Hur du enklast sparar pengar"
Summan av kardemumman är; Spendera inte pengar på sånt du inte behöver. Gör mer saker hemma. Använd det du har. Avsluta prenumerationer som du ändå inte läser alt du inte använder (t.ex. gymkort - och träna hemma!)
Ett konkret tips denna sida gav mig var att "unsubscribe"a alla nyhetsbrev, utskick om rea etc. För om du inte vet om "THAT FLASH SALE" så kommer du inte impulshandla. 
Jag kan lugnt säga att min mejl har blivit betydligt lugnare sen jag tog bort utskicken samt jag har inte fördrivit tiden med att surfa runt på dessa sidor och så har jag sen tidigare tillämpat den regeln att tänka efter före jag trycker hem något, minst ett dygn, så att jag vet att jag verkligen vill ha det plus jag försöker matcha det med det jag har här hemma. Och kommer jag att använda det? Behöver jag det? M.m.
 
Häng med på tåget - spara du också :) 
 
 

Musikhjälpen 2013

Till er Uppsalabor (för er andra så finns det säkerligen liknande event), ni har väl inte missat det här? 
 
 
 
Passa på att gå förbi och njut av fantastisk musik! Skänk en slant också när du ändå är på gång :) 
Du gör så här; 
Skicka ett sms till 72999 med texten "ok50 svavahjälpen" så skänker man 50:-.
Välj mellan 25, 50, 100, 200, 300 eller 500. 
Kom igen! Tillsammans kan vi! 
 
Vill du lyssna på Kodjo, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer så trycker du här! 

Varför jag målar mina naglar

Mina naglar är nästan alltid färgglada (även om jag ibland kan välja lack som räknas som en ickefärg - så som svart) och det är inte bara för att det är snygg - utan även för att jag har ett behov att måla över mina naglar. 
Jag har inte alltid haft problem med mina händer, utan problemen började i slutet på nian. Mina fingrar svullnade upp och det bildades blåsor, som sprack och som sen blev sår. Som sen blev blåsor och ja. Det blev inte bättre. 
Sen fick jag tag på en hudläkare, där jag berättade om min överkänslighet, han undersökte mig och jag skickades hem med hydrokortison och hans mejladress - så att jag inte skulle behöva besöka honom varje gång mitt recept behöver förnyas. 
 
(mina naglar atm)
 
Meningen är att man ska trappa ner på behandlingen och det funkar - ibland. Just nu är detta det längsta som jag har varit utan min kortisonsalva (4 dar) men det har börjat klia och torka ut. Gustav har även utvecklat sin hörsel så att när han hör mig klia på mina fingrar då får jag en väldigt väldigt sur blick. Haha. 
Men alla dessa upp och ned gångar har lämnat spår på mina naglar. Mina nagelband existerar inte samt naglarna är lika kantiga som en bild över en bergstoppskedja (pick your own). 
Och jag har också lagt märke till att människor stirrar när jag väljer att gå "au natrual". Mindre trevligt. Så då försöker jag minska detta och samtidigt känna mig fin genom att måla över min bergstoppskedja till nagel med någon fin färg. 
 
 

How could I let you get away

När jag ändå är inne i detta givmidla tillstånd så vill jag tipsa om dessa också:
 
 

Hard to come by

 
Fann en bra låt igår som jag skulle vilja dela med mig. 
Hoppas att du kommer att gilla den med :) 
 
 
 
(den är från 2011, men lika bra för det ;) ) 
 
Följ min blogg med Bloglovin 

Glossybox November

The Dagmar Box
 
 
 
 
Det är lite kul att fler och fler börjar veta vad glossybox är för något. När jag stod i en pysselaffär och skulle betala så lade jag ifrån mig min låda bredvid mig, varav tjejen bakom mig suckade högt "Åh, en glossybox". 

Nå, jag tycker inte att denna lilla box är så fasligt dyr, speciellt med tanke på allt arbete bakom och att produkterna kostar faktiskt. Och denna gång prickade de ganska rätt in på mig (mycket var naturligt och 3 av 5 produkter hade jag ingen aning om existerade! Plus de kändes betydligt mer rätt för mig!).
Om ni själva skulle vilja vara med i ligan, skriv er mejl i kommentarerna så bjuder jag in er :) Alternativt går ni in här och anmäler er direkt. 
 
Så vad fick jag då? 
Jo, 
 
 
1. Naobay Oxygenating Cream Moisturizing 
Denna har jag mest använd till händerna och den luktar lätt citrus och den går snabbt in i min hud utan att kleta. Skulle kunna säga att det är en mjuk torr kräm som hjälper mina händer att behålla sin smidighet. Men den tar inte hand om min torrhet som min Kiehl's gör, men den irriterar inte eller torkar ut mig mer (som kan hända). I like. 
2. Boatanics Shine Away Ionic Clay Mask
Testade denna i söndags istället för min vanliga och jag följde anvisningarna bakom om att dra på ett ordentligt lager samt låta den sitta på i 10 min. Även fast jag drog på ett ordentligt lager så är ca halva kvar, vilket är bra. Hoppas bara inte att den oxiderar och stelnar innan nästa söndag :S. 
Iaf, när masken skulle av så torkade jag bort testerna med en "tissue" och tvättade sedan bort resten med papper. Masken stelnar och grusar sig, så stanna på toa, annars så har du pulver överallt. Min hud i ansiktet blev rött, och förblev så ett tag, så detta är ingen som jag skulle dra på innan jag drar ut för att få ren hy. Heh, nej. Kände mig ren i alla fall! :)
 
3. Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Love it. Nuf' said. 
 
4. Emite Makeup DAMS - Damson Black
Om jag någonsin har saknat en svart (jävla-va-svart) ögonskugga, så har jag en nu. Gezzuz. Vart fanns du när jag bara bar svart make-up? Jag har saknat dig! 
Nu så ska jag, när jag finner tid, ha kul med dig. Puss
 
5. Oriflame Wonder Lash Mascara
Jag vet inte varför jag har något emot Oriflame rent instinktivt. Är det för att det såldes direkt hem till folk (eller minns jag fel?). Jag kommer i alla fall ihåg en Anders Wall - föreläsning som chefen för Oriflame talade om sitt företag och att jag skulle ge företaget en chans - vid tillfälle. Dock så var detta 2010 (tror jag?) och nu är det snart 4 år senare och jag har hunnit testa ett läppglans (som smakar vattenmelon! :D). Heh. 
Men det ska bli intressant att testa denna mascara :) 
 
Detta var min månads glossybox, den var najs och jag gillar att majoriteten är naturligt :) 
 
 
 
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria