My mission

Jag är mycket för att hamstra saker, eller att ha mycket saker hemma (tydligen) vilket har lett till att jag har MASSVIS med saker hemma, till min sambos stora förtret. Dock så har jag hamnat i en period där jag vill göra mig av med saker och speciellt smink, hudkräm, ansiktsvård och duschprylar. För att sedan satsa på sånt som jag faktiskt tycker om. 
Visst, nya saker = nya favoriter men jag behöver göra mig av med saker som tar plats och som jag knappt använder. Och jag skrivit om det förut men nu, nu jäklar! 
Min sambo bara skakade på huvudet och sa "men så mycket kan du inte ha?" när jag började med mina sminklådor. Jag började då rada upp läppglans för att ta ett exempel och slutligen så var jag uppe i 12 (!) i en låda. Och då har jag inte tagit ut det jag har med mig i mina väskor - för att förbruka dem. 
Så. 
Jag har inlett ett mission, att använda upp nästan allt innan jag köper nytt. Vilket kommer att bli en tuff sak att göra. Men lyckas ska jag. För jag är inte mycket för att slänga men har något fått illa smak eller bara inte funkar som det ska så åker det i tunnan. Basta. 
Så det kommer att bli roligt att testa nya sminkningar och se hur min hy reagerar på vissa produkter. Heh. 
Och med det så vill jag visa min utgångspunkt. 
Varsågod! 
 
 
min sminkhög. 
Säkerligen inte i samma kaliber som vissa av er, men mer än nog för mig. 
 
//
 

I am very to hoard things, or to have much stuff at home (apparently) leading to that I have LOTS of things at home, to my partner's dismay However, I have entered a period where I want to get rid of things and especially makeup, moisturizers, facial care and shower stuff. To then go for things I actually enjoy.
Sure, new things = new favorites but I need to get rid of things that take place, and which I barely use. I have written about this mission before but now, now dammit!
My partner just shook his head and said, "but so much you can not have?" then I started with my makeup drawers I started lining up lip gloss to take an example and finally I was up in 12 (!) In a box. And then I have not taken in the ones I have with me in my bags - to consume them.
So
I have embarked on a mission to use up almost everything before I buy again. Which will be a tough thing to do. But I will succeed Because I'm not much for to throw away but something got bad taste or just does not work as it should then the goes in the bin . Over and out
So it will be fun to try out new makeup and see how my skin reacts to certain products. Heh
And with that, I want to show my starting point
Enjoy!

my makeup pile.
Certainly not in the same caliber as some of you, but more than enough for me.

 


  0 kommentarer på "My mission"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria