Glossybox Mars!

Hämtade ut månadens Glossybox igår efter en lång och tålmodig väntan under påsk. 
Och det här är det som jag hämtade ut; 
 
 
 
När jag öppnade lådan så brukar jag bli väldigt nöjd med innehållet, nu vet jag inte. 
Tre av märkerna hade jag aldrig hört talas om och ska jag knyta an till temat "The red carpet box" så tänker jag glamour och lyx. Känner inte riktigt att denna box lyckas leverera detta (ni har lyckats så bra med det tidigare!) 
Jag må då säga att jag är nöjd med det jag fick (ändå) fastän rosa inte riktigt är en färg jag vanligen använder så var det faktiskt det första jag testade (!!) 
 
Änuhu, detta är vad jag fick :) 
  • Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips, Sensitive. Jag testade dessa och, haha, när jag drog av plastremsorna så hade de lockat fram mina vita missfärgningar. Så att.. Heh. Dessutom så när jag hade dessa i så fick jag trycka tillbaka dem på plats PLUS gele som flöt ut. Föreställ dig mig i 30 min, med gele på framtänderna, oförmögen att svälja? Jag dreglade satana. Så inget att göra när folk är hemma - okej? 
  • The Body Shop Nutriganics Foaming Facial Wash. Okey. Let's keep it real. Jag älskar The Body Shop. Så denna ska bli en fröjd att få testa. 
  • Da Vinci Cosmetics Mineral Shimmer När jag först öppnade lådan och fick se den här lilla burken så trodde jag att den hade skakats i sönder under leveransen. Well duh... Mineral skuggor är lösa. Kände mig väldigt väldigt dum efteråt. Dock så har jag fått en spricka i locket. Änuhu, jag testade den lite snabbt innan jag stack ner till radion och yes, den kommer att komplitera och fungera finfint själv under vår/sommar. Brunögd som jag är så lämnar jag SÄLLAN röda/bruna tonerna i ögonskugga-väg. This is me comfy - aight? 
  • Trind Nail Repair Ska bli väldigt intressant det här, kommer jag komma ihåg att lacka naglarna VARJE DAG i två veckor? Kanske. Vi får se. Passar dock bra nu när jag har börjat att arbeta som servitris - igen. 
  • Jelly Pong Pong Lip Blush Häromdan så tänkte jag att jag skulle ta och köpa Isadoras eller Cliniques läppkrita, just för att jag var så himlarns sugen på att testa! NO NEED FOR THAT NOW HEHEHEHE. Fast rosa - for real? Sötnos var tvungen att vända blicken två gånger mot mig när jag hade denna på mig och utbrast "Är så ovan att se dig i rosa". DÄR SER DU! och vi har varit tillsammans i snart 4 år. He. 
 
Vill du vara med i glossygemenskapen? Tveka inte, tro mig, du kommer få tillbaka dina 139 kr med råge :) bara min lilla trind och jelly pong pong kostade 129 kr vardera ;) 
Så, testa och upptäck nya märken! :D 
Klicka här så pingar jag dig direkt dit! 
 
 
I got a Sneaky Sneaky Kitteh 
 

Kitteh want's to play too! 
 
 
 

  0 kommentarer på "Glossybox Mars!"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria