Glossy Glossy

Månadens Glossybox var riktigt fin att få, speciellt för att det är min första gratis box (man recenserar produkterna man får och så samlar man poäng. Väldigt enkelt :))
Det första som slog mig (och spyro) var hur väldoftande boxen var. Och ja, det var väldigt många väldoftande produkter jag fick.
Detta innehöll min box:

Love & toast showergel med doft av aprikos (originalprodukt 99kr/242ml)
Garnier miracle skin perfector bb cream sensitive (originalprodukt 119kr/50ml) Nails inc. Victoria and Albert nail polish. (originalprodukt 159kr/10ml)
Brilliant smile, whiteningEVO mouthrise (originalprodukt 198kr/250ml)
Beautybird, luxurious exfoliating soap bar (originalprodukt 89kr/75g)
Varför jag skriver ut allting är att några av er har frågat mig hur detta funkar och om det är originalprodukterna man får etc och som ni ser, denna månad fick jag bara originalprodukter men ibland får jag små tester, MEN i överlag så är jag väldigt nöjd med Glossy box. De hjälpte mig upptäcka min nya favorit ansiktskräm och showergels som luktar underbart! Plus ibland får man godis (denna gång en hel geishakaka!) och det lilla gör allt för mig. Och att jag känner mig super bortskämd i slutet av varje månad gör det hela klart värt 139 kr i månaden. Gillar jag inte produkterna så kan jag ge bort dem och på sätt göra någon annan glad :)

Här kommer lite bilder på när jag och Spyro öppnade månadens Glossy box :)

Jag fick lådan - katt fick kartong. Båda är supernöjda :)


  0 kommentarer på "Glossy Glossy"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria