Attention to details

Har börjat att satsa mer på accessoarer nu, då jag är nöjd med min garderob och känner att inget som jag ser ute i affärerna tilltalar mig riktigt. Nå, nån enstaka gång har jag väl sätt något som vore kul men det pirrar inte längre och jag vill utveckla någon slags kärleksaffär med plagget ifråga för att kunna se mig själv använda det år efter år efter år.
För det är så jag nu har börjat att fundera, vad kommer jag kunna använda nästa sommar, kommer jag vilja att ha det nästa sommar? visste det vore kul att köpa det och det men kommer jag att slänga bort det, glömma bort det eller skänka bort det innan sommaren tar slut?
Men här är iaf de senaste accessoarer jag har köpt (på rea på Levi's och tradera :))

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloggappcrash

Hello bloggen!

Dessvärre så crashar min bloggapp hela tiden (även på safari crashar det :() så det blir inga irl-bilder på en stund, då jag inte orkar plugga in mobilen just idag. Men min instagram funkar om ni vill kika in där.

Annars så fylls mina dagar med flängades fram och tillbaka mellan hemmet, jobbet, vännerna och sommarkursen och lite annat som jag har i gömt i garderoben (skelett då alltså). Så jag har fullt upp så att säga. Men vad är sommaren till för? Jag är sjukt SVÅRT att ta det lugnt. MÅSTE göra något annars slutar jag typ att fungera och ja. Jag är en person som måste göra något. Punkt. 

Midsommar var lugn och fin och solen lyste. Jag sov mest, då jag har arbetat morgon tre dagar i sträck. Så jag var trött, trött, tröttast. Men jag hade det bra, hur hade ni det? :) 

Ledig imorgon ifrån arbetet och snart är det dags för Gotland i en vecka :) Ska bli sjukt mysigt och kul att se Gotland.

Men nu så ska jag läsa tills jag somnar!

Traderafindings

Idag trillade det in två saker som jag har längtat efter från tradera, den ena ett mobilskal till min iPhone (känner mig tolv år igen) och den andra en finfin ring :)
Otroligt vad man kan finna på tradera! Funderar även på att snart slänga upp lite saker men det får bli en annan dag. Idag är jag sjukt trött och vill mest bara ligga i sängen och läsa på min sommarkurs MEN jag ska på sånglektion om 45 min. Så nu, te med en massa honung i :)

Mango ❤

Är det något märke jag verkligen älskar så är det mango. Förra året i barcelona gick jag banans inne i deras affär, kan va för att de hade rea But still.

Så idag har jag en grön mango klänning och för att det var kallt imorse en röd mango tröja över :)
Såg lite knäppt ut med proportionerna men när den röda tröjan åker av och jag bara har den gröna klänningen då jäklar ;)

Skorna är från hm och väskan mango :)

Hello bloggen

Efter ungefär en veckas uppehåll fick jag sett söt liten kommentar om min vecka har varit bra. Insåg då att jag inte har uppdaterat på ett tag.
Jag börjar först med min instagram-week och ger er en teaser på vad jag upplevde förra veckan (verkligen teaser! Hultsfred var un-der-ba-rt!).
Nu är jag förkyld och jobbar fem dar och pluggar sju, så alltid på språng! :)

Uppdaterar under dagen alltså :)

(1.packning 2.min väns kanin fick prova min hatt. 3. På festivalområdet 4. Vintage troubles awesome spelning 5. Langos 6. Gorillaz sound system som höjde allt till skyarna!)

Ladurée

Helt underbar liten kaka.
Synd att jag blir tvungen att besöka Stockholm lite oftare ;)

BAM

En tenta klar, packning pågår inför hultan - sjukt taggad!!
Imorgon labb 2 in, fika med bästa, sista finlir, nagelmålning och sen försöka somna (men kommer förmodligen att vara vaken hela natten då jag är rädd för att försova mig).

Men nu ska jag fortsätta packa och se på star trek :)

My week with instagram

Här kommer min vecka genom instagramsögat.
Har gjort en hel del nu i veckan och den här veckan som kommer har jag precis lika mycket att göra. Å så ska jag till Hultsfred med mc mamacita❤
Mer om det sen!


Följa
Mig på
Instagram?
@stephaniethurow

Läxröra, gratulation och nomoreparties.

Skulle verkligen vilja ha sommarlov som majoriteten av mina vänner har nu (och som hela bloggvärlden är uppfylld av)men jag har fortfarande saker att göra och sen i framtiden. Vilket på sätt och vis är hejdundrande bra, för då kommer jag inte festa lika mycket om jag har apmycket att göra. Men änuhu.

Igår blev jag inbjuden på en studentmottagning. Det var lite läskigt att få reda på att när man själv gick i trean så var det dessa människor som kom och hälsade på under öppet hus.

Men jag längtar inte dit längre, eller till den personen jag var. Visst har jag en röra nu men det är min röra att lösa upp. Plus att jag är smartare och snällare nu ;)

Grattis Sverige på födelsedagen.

(från igår)

So far, Its wonderful.

Har fått en hel del gjort idag, svårt att tro med tanke på hur tidigt jag gick upp och hur trött jag känner mig.
Men, saker behövs bli gjorda ;)

Har idag blivit utsatt av en traktor med tillhörande släp som spelade epic saxophone Guy (eller vad den nu heter), men fy dem alla som gnäller, det är en dag om året och jag är glad för dem som tar studenten. Det var en aprolig dag då och förhoppningsvis är det lika kul idag :)


Varför jag var i stan var för att jag skulle skicka iväg ett litet paket till en av mina vänner. Som ett litet grattis till underverket. Som ett litet "även om jag inte hör av mig eller bor i samma stad som dig så ska du veta att du förekommer i mina tankar då och då, hoppas att du mår bra :)"-paket.

Hoppas att hon blir glad :)

Nu så ska jag bege mig ut i studentyran för att besöka bibliotek i jakt efter böcker. Cheers!

God morgon

Ni måste tro att jag är galen som är uppe nu, men min mage knorrade och ville absolut inte vara trött så jag gick upp och gjorde frukost.
Så nu ska jag titta på lite serier och beställa hem kurslitteratur. Ha en fin dag :)
(och förlåt för frukostbilden och det är earl grey jag dricker - med lite honung i, för den som undrar.

Finest things comes to them who deserv it.

Idag börjar min sommarkurs i Chick Lit. Ska blir kul att få läsa en hel sommar och kunna få betalt för det också ;) Jag som läser en hel del i vanligt fall också.
Plus få leta metaforer eller gå ner på djupet i handlingen. Det kommer att bli som en stor bokcirkel på nätet med deltagare över hela Sverige!

Jag passar även på att vara med i en tävling idag, Lady Thirty lottar ut lite utvalda delar ur en goodiebag och jag skulle väldigt gärna vilja vara en av dem som vinner. Why not liksom, jag brukar inte vinna men det hade varit kul om jag gjorde :)
Länk till hennes tävling finner du här, var med och tävla ni också :)

>

Min instagram vecka!

Tänkte testa och se om det är någon som tycker att det vore kul att följa min instagram.
Jag heter stephaniethurow där :)

Och jag upptäckte att jag har faktiskt gjort en hel del saker.

Så här kommer det, My week with instagram :)

Please tell me your story

Jag älskar historier. Jag älskar när folk berättar vart de kommer ifrån, någon skröna, krönika från där de kommer från. Älskar folk som är medvetna om sin historia och hur de kom till.
Idag träffade jag en man som slumpvis blev min chaufför hem. Han frågade vart jag kom ifrån. Som vanligt säger jag Skåne, men det han verkligen menade var vart jag-min hårfärg/ögonfärg hur-jag-ser-ut etc kom ifrån. För okey, jag ser inte helyllesvensk ut, det faktum har jag lärt mig (och oavsett hur mycket jag blonderar håret så kommer jag inte att bli förknippad med svenskhet), och nu har jag börjar att älska denna sida hos mig. Så till sist sa jag Ryssland. Efter det så sa jag, "nå, vart kommer ni ifrån".
Helt plötsligt öppnades en värld upp för mig. Min chaufför berättade öppenhjärtigt om att han var från Turkiet, Istanbul för att vara precis och jag svarade "åååh de har ju så mycket kultur bevarad och blahblahblah" och han berättade att om en vecka så ska han dit på semester i två veckor och sen Venedig. Min avundsjuka nådde inga gränser utan stack iväg till himlen.
Därefter så frågade han mig om jag fick välja resmål, vart skulle jag vilja åka då. Jag svarade "marrakesh eller st Petersburg. " han förstod inte riktigt varför jag skulle vilja åka till marrakesh, och berättade att till vintern så sticker han till cuba. Även där nådde min avundsjuka till himlen.
Sen brättade jag att jag vill åka. Bara ut
I världen, se allt för att sedan dö lycklig.

Så.

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria