This is a Glossy Anniverserary

Idag kom den! Inte nog med att jag sprang ner fyra trappor minst tre gånger i hopp om att brevbärande hade varit här, jag fick gå ner till Hemköp (minst 10 min här ifrån) och hade 20 personer framför mig i kön - MEN VAD BRYR JAG MIG OM DET? 
Så, jag stod fint kvar och väntade och skuttade sedan hem (gick förbi ica och köpte jäst - vi ska äta pizza :D) där jag nästan slet ut paketet i min iver. 
 
Och ja. det var najsigt. 
Detta fick jag; 
 
 
  1. MATRIX VAVAVOOM - denna spray har jag sen tidigare och den är fantatastisk. Verkligen en VAVAVOOM spray och perfekt för den som behöver stadga och i mitt fall - RUFS :D
  2. ANATOMICALS, Hot and Fiery B-Movie Body Cleanser - det enda jag känner här är "FAN! Varför duschade jag imorse?!" (för att jag förmodligen hade fortsatt att lukta apa efter träningen om jag inte hade duschat...?). Använder en annan bodyexolieter av Anatomicals och den är naaaaaaaaaaajs. Plus att denna luktar som godis :) 
  3. SO SUSAN - En liten microskugga och den var verkligen petite. Synd att det inte ingick en liten applicator till, det hade varit super om man är på väg någonstans. Men, testade dem på handen (har dåligt ljus hemma, därav ingen bild på det) och de är något skimriga och den bruna är riktigt fantastiskt mörk. Ska bli intressant att testa detta. 
  4. LA SULTANE DE SABA - Aldrig hört talas om det här märket - har ni måhända? Iofs så fanns det många produkter jag aldrig har hört talas om men som jag har börjat att älska genom att prenumenera på glossybox (såsom cowshed, figs and rouge, anatomicals, balance me, mfl). Det vi fick var en body lotion och jag känner igen doften från någon annanstans men jag kan inte sätta mitt finger på det. Hmmm. 
  5. ZOYA - Denna ska jag tipsa min miljömedvetna vän om (som inte använder nagellack pga gifter etc), då dessa har tagit bort giftiga ämnen och fått pris för sin långa hållbarhet. Stort plus i min bok och denna ska bli kul att testa. Synd att jag har typ 10 olika röda nagellack redan. Ett grönt eller blått nästa gång hade varit super ;) 
  6. VIAPLAY - i två hela månader. höhöhö. och där försvann min fritid (nu vet jag ska göra när jag har testat bodycleansern och bodylotionet och målar mina naglar röda - titta på någon shyst rulle ^^) 
Om du/ni fortfarande tvekar på om ni vill testa på eller inte (och kanske anser att det är dyrt) så kan jag säga att bara nagellacket kostar 149 kr. Dvs att jag redan har "tjänat" in det jag har betalat. Super va? 

Så om ni känner att Yes, lets try it, så klicka HÄR
 
Close-up
 
 
Och självklart så ville Spyro vara med på ett hörn; 
 
 

  1 kommentarer på "This is a Glossy Anniverserary"

Postet av: Lisa - Kreativ bakning ♥
sv: Vad roligt, varsegod! :)
2012-12-19, 22:18:36
URL: http://muzicmecupcake.blogg.se

Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria