Glossy, glossy

Nu när jag kom hem så väntade den här lilla lådan på mig från Glossybox. Fick reda på av min sambo att samma dag som jag åkte hem till mor min, då kom lådan. Fasiken tänkte jag men gud va kul det är att komma hem till en överraskning! 
Jag väntade lite först och visade vad jag fick med mig hem ifrån mor (en hel del....) och sen slet jag upp kartongen - för då kunde jag inte vänta längre! 
 
 Detta är då det jag fick; 
  • 6 cruch wonder mask från Gazette of Sweden. Orginalstorlek och JISSES där prickade ni rätt! Jag funderade skarp på att köpa denna hårmask under ATTITUDESTHLM mässan men valde att köpa AMIKA istället, men nu fick jag tjing och fick med denna i glossybox. I LIKE
  • ModelCo Lip. Läppglans och läppstift i ett. Hmm... Fick en spegel med. Kul kul. Om jag väljer att använda denna en kväll så behöver jag varken glömma läppglans eller läppstift (eller välja mellan de ;)) 
  • Bliss. Ansiktstvätt. Sägs vara supereffektiv etc. Se om den passar min kräsna hy. Inte för att jag använder så mycket ansiktstvätt nu under vinter (men ibland förekommer dessa tillfällen), då jag har en hy som verkar ha problem att producera eget fetthölje så jag blir torr av vatten.... 
  • Choclatmania, The Body Shop. Jag ÄLSKAR denna hudkräm. Jag tycker att jag luktar varmt och chokladig och ja.. I LOVE IT :D 
  • GlossyBox Blush. Denna ska bli kul att testa. Jag brukar vara lite skeptisk mot sådana här saker (och smink man får till tidningar). Min tes brukar vara "Smakar det - kostar det"  och är en trogen anhängare till clinique och YSL och vichy. Cliniques makeupremover kan jag varmt rekomendera. 
Så. Nu kanske ni är lite sugna på att skaffa en sån där premunation och för ynka 139 kr i månaden så får ni ett lyxigt paket med finfina produkter som tas fram efter den skönhetsprofil du klickar in (du får besvara frågor såsom vilken ansiktstyp, hårtyp etc du är, så att du får produkter som passar just dig!) KLICKA HÄR så kommer ni till sidan direkt :) 
 
 
perfekt present för både dig och katten. Du får produkterna och katten får lådan. Win win ;)
 
 

  0 kommentarer på "Glossy, glossy"


Skriv en trudelutt här :):

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentarer:

 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin


Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria