Halvering av lön - rättvis uträkning?

Ibland blir man sur. Men ibland blir man riktigt sur.
Som när jag inser att jag kommer att få ca 9000 i lön från jobb. Hur fan klurade de ut den uträkningen?
Jag ska få ca 18000 innan skatt, dvs att jag får ut ca 14000 om jag har jobbat på som jag ska, och den här månaden så skulle jag få tillbaka 2500 kr från sjukförsäkringen. Dvs de har dragit ungefär hälften av min lön. Det enda jag vet är att jag har haft en veckas semester, men där försvinner inte 7000 kr. Och att jag har switchat en vecka från kvällspass till morgon (eftersom tjejen som skulle ha arbetat morgon inte kunde eftersom hon skulle skriva in sig på KTH, så vi bytte så att hon kunde arbeta efter skolan).
Jag måste se vart pengarna ha tagit vägen, så jag uppdaterar igen efter det att posten har kommit. Kommer att bli en VÄLDIGT knaper oktober månad.. Skit kul.
Det känns även väldigt motiverade att börja plugga igen, då jag kommer att tjäna ungefär lika mycket som nu när jag arbetar heltid.
Så. nu så ska jag återgå till min ouppklarade filosofihemtenta!
Puss!
*Ändring vid ett senare tillfälle
Jo, det var rättvis uträkning. De drog av 5000 för att jag var ledig i en vecka. Så summan av kardemumman - bli inte sjuk och ta inte ledigt då det kommer att kosta dig tusenlappar! :)

DAJD

Mmm.. risdryck.
Coop nere på hörnen hade slut på laktosfri mjölk så det blev risdryck istället. Smakar lite konstigt i kaffet ska jag säga. Och den har skurit sig mot kaffet så är det små prickar i.
Tycker att det blir en kul förkortning på "dreams about jane doe", DAJD. Typ Jadd eller nåt. Buh.

Nä. nu så ska jag dricka kaffe och plugga. för nu så har jag hittat ett program som jag vill väldigt gärna läsa! :D Så. Nu ska gamla tentor bort bort bort :D:D:D
Puss! (Ja, kamera är på ingång, måste verkligen börja lägga upp bilder här.!)


BTW: OMG VILKA SKOR! JAG VILL HA! http://www.brandos.se/blink/bl138-300688-d-1-floral-four/a36668#

I, I follow, I follow you. Deep sea baby.

Super super inspirerad till att skapa musik! Musik Musik Musik! :D:D:D

Har typ inte varit sugen sen första vintern efter jag flyttade upp. Mycket för att jag inte riktigt visste var och hur jag skulle ta mig till. Men nu verkar jag åtminstonde ha hittat mig lite (och skrapat ihop mig tillräckligt) för att kunna återfå en del av den inspirationen som gav mig MVG i komposition. SÅ. håll utkik säger jag bara :) (är ledig i helgen - WOHO!)
(och låten i rubriken är Lykke Li - I follow rivers. har ni inte hört den, klicka här: http://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU&ob=av2e)
PUSS

Hey girl, you look so fine!

Har fått uppskattning för min klädstil. Det var inte illa pinkat. ;) Så egentligen så borde jag lägga upp en bild på hur jag ser ut nu, men då måste jag skaffa mig en kamera och lära mig hur man använder den och sen hur man redigerar. Och det får vi se när det händer!
Annars så har jag tagit hjälp i kampen mot cigarretter.  Precis som de flesta så vet jag att det är inte fysiska smärtor som abstinesen av cigarretter gör utan det känns bara som att det saknas något. Min hjärna försöker övertala mig att jag har vant mig vid det, och jag är inte mig själv om jag inte röker etc. Men jag vet att jag skulle vara en så mycket bättre jag om jag slutade.
Synd bara att jag jobbar den 21 september. För då hade jag kunnat åka ner till Stockholm för en kurs mot rökning. Ska checka på jobb.
Borde fota min hud för att se om det blir någon skillnad om typ en månad när jag har slutat. Idé kanske?
Men iaf, nu så ska jag sticka till jobb. Ledig imorgon! :D
Puss!

This is the first day of my life.

And i feel so alive.
Har bestämt mig och jag ska klara av det. Kommer bara att ha en liten nikotinterrorist i huvudet i nån dag till, sen så ska det behovet också försvinna. Vet ni? Det keminska beroendet av nikotin försvinner ganska snabbt, det som gör att du vill ha en cigarett är just nikotinmonstret i huvudet som ger dig dessa påtryckningar. Men det är bara du som kan tvinga dig själv att röka nästa cigg, men icke-rökare har inget behov av att röka - varför skulle då du ha det? :)
Så, där har vi det :)
Dagen till ära så firar jag detta med stilen "Colour blocking". Ni som inte vet - googla, för jag har ingen digital kamera (som jag kan använda) så jag kan inte lägga upp bilder!
Men det ska bli ändring på det!

Ska duscha nu innan jobb, och ikväll så är det NEW KID :D
Puss!
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria