Dag tre

Heja Mig!
Dag tre på mitt nya liv. Fimpade i tisdags och lovade dyrt och heligt att inte börja röka igen. Och att inte se den enstaka cigaretten utan ett helt smutsigt liv om jag börjar igen... Usch. Hade jag verkligen sjunkit så lågt?

Änyhu. Idag vaknade jag med tuppen (herremingud), kan ju också vara som så att Gustav sov här och åkte till jobbet tidigt? Men jag kunde iaf inte somna om och det har jag inte kunnat tidigare dagar, men idag (IDAG!) så klev jag iaf upp ur sängen vid fem och (nu kommer det!!) var ute och gick i en TIMMA! Kan ni tänka er mig, gå ut och powerwalka i en timma..? Och jag joggade t.o.m runt en fotbollsplan.


Men ni ska veta, sen jag fimpade så har jag haft otroligt mycket energi och jag vill verkligen hitta på saker! Så när jag var ute och gick så övertygade jag mig själv om att i imorgon så ska jag köpa ordentliga löpskor och simma :)


Och ett btw, blåbärssojgurt plus kiwi plus apelsin smakar lite playdoo. Så gör det inte själv! ;)


Puss påer!

Onsdag

På något konstigt sätt så längtar jag faktiskt hem till Helsingborg. Det ska bli underbart att få komma ner en sväng och säga hej till skånes vidder. Och få träffa alla underbara vänner som man saknar här uppe. Det är nog det enda felet egentligen med att bo här, de förstår inte när man försöker prata om gamla minnen (men det är vice versa, för de där hemma i Hbg förstår inte när jag försöker tala om nationslivet och vad det har gjort för mig).
Annars så är det full rulle som vanligt. Jobb jobb jobb och nu så ska jag slänga ihop en flea market inom loppet av tre veckor (typ..). Men det kommer att gå skitbra! Känner det på mig :)

Dessutom så börjar jag kunna jobbet nu och det börjar kännas lättare (som att vinden börja vända istället för att kämpa i motvind).

Men nu så ska jag sova :) Så att jag är pigg och glad när jag ska till jobbet.


Puss!
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria